Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 noiembrie 2011

Ce sa nu spui in timpul interviului


In momentul in care reusesti sa obtii o intalnire pentru un interviu, jumatate de drum spre jobul visat este deja parcurs. Totusi, modul in care descurge interviul este decisiv, motiv pentru care trebuie sa acorzi mare atentie lucrurilor pe care le vei spune angajatorului. Mai mult decat atat, trebuie sa stii ce sa NU spui in timpul interviului. Iata care sunt aceste lucruri.

Ce salariu voi primi?

Remuneratia este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui job si toata lumea stie acest lucru, chiar si angajatorul. Totusi, nu este recomandat sa lasi impresia ca acesta este singurul lucru care te intereseaza. Lasa-l pe angajator sa deschida subiectul despre bani.

Cu ce se ocupa compania?

In momentul in care te duci la interviu, angajatorul se asteapta ca tu sa stii deja cu ce se ocupa firma. Daca tu il intrebi pe angajator care este domeniul de activitate al companiei, nu vei face o impresie deloc buna.

Ce beneficii voi avea?

In general firmele nu sunt obligate sa iti ofere bonusuri sau cadouri, insa daca totusi aleg sa o faca, este alegerea lor. Nu trebuie sa aduci in discutie acest subiect, asa ca evita sa vorbesti despre eventual vacante, concedii platite, vouchere etc. Din nou, vei lasa impresia ca singurul lucru care te intereseaza este partea financiara.

Nu face discriminari

Chiar daca ai ceva impotriva diferitelor etnii, religii sau orientari sexuale, atunci cand esti la interviu ar fi bine sa lasi impresia ca esti impartial, mai ales daca jobul implica relatiile cu clientii. Evita sa dai prea multe informatii in acest sens, chiar daca angajatorul te provoaca - poate fi vorba doar despre un test. Depinde de tine daca il treci sau nu.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu