Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 decembrie 2011

Omul cu 1.300 mld. de dolari pe mână: Uitaţi-vă bine la ce se întâmplă acum pentru că asistăm la schimbarea ordinii economice mondiale


Omul cu 1.300 mld. $ pe mână: Uitaţi-vă bine la ce se întâmplă acum pentru că asistăm la schimbarea ordinii economice mondiale
Mohamed El-Erian
Lumea s-a întors cu susul în jos: ţările "bogate" funcţionează pe deficit, cele "sărace" acumulează active, situaţie care duce la o criză ce schimbă economia mondială aşa cum o ştim noi, scrie Mohamed El-Erian într-o opinie pe blogul economic al cotidianului britanic The Guardian.
Noua ordine economică ia naştere sub ochii noştri şi include o convergenţă accelerată între puterile tradiţionale occidentale şi noii jucători din lumea emergentă. Dar forţele care conduc acest proces au puţin de-a face cu ceea ce mulţi economişti aveau în minte când îşi imaginau noua ordine mondială.
Timp de decenii, mulţi oameni s-au plâns de faptul că Vestul domină sistemul economic mondial. De la guvernarea organizaţiilor multilaterale la crearea sistemelor financiare, infrastructura mondială părea creată pentru a deservi Occidentul. Deşi s-a discutat des despre reforme, ţările vestice s-au luptat să îşi păstreze dominaţia.
Drept consecinţă, multe ţări emergente şi-au pierdut încrederea în sitemul de "asigurare comună" creat în economia mondială. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a crizelor financiare din Asia, Europa de Est şi America Latină ce au avut loc la sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000 şi a soluţiilor oferite de Vest pe care mulţi le-au privit drept greşite. Cu încrederea în ajutoare bilaterale şi în instituţii multilaterale precum FMI zdruncinate, economiile emergente, conduse de cele din Asia, au pornit un proces susţinut de acumulare de resurse financiare pentru a reduce sau pentru a scăpa de dependenţa faţă de alte ţări sau instituţii.
După ce au reuşit să treacă cu bine de faza dureroasă de management al crizei, multe din aceste ţări au acumulat rezerve valutare masive şi de neimaginat în trecut pentru a putea avea capacitatea de a trece cu bine peste crizele viitoare.
Situaţia din ţările emergente este diametral opusă comparativ cu ceea ce s-a întâmplat în Vest. Aici gradul ridicat de îndatorare şi ritmul masiv de creare de datorii a dominat. Excesele financiare au devenit regulă, nu excepţie, cu ajutorul inovaţiei financiare şi a eroziunii standardelor de credit şi a reglementării prudente.
Brusc, lumea s-a întors cu susul în jos: ţările bogate acumulau deficite mari şi, în unele cazuri au trecut de la statutul de creditor net la cel de debitor net, în timp ce ţările sărace generau excedente şi acumulau mari cantităţi de active în străinătate, inclusiv titluri financiare ale ţărilor occidentale.
Aceste ţări nu aveau de unde să ştie că strategiile lor diferite vor alimenta într-un final mari dezechilibre la nivel mondial şi că vor duce la apariţia unei crize care a zguduit ordinea economică internaţională până la rădăcini.
Iar economia mondială nu se mai aşează acum pe vechiile făgaşe. În loc să îşi revină rapid, economiile vestice înregistrează creşteri economice anemice şi flirtează periodic cu recesiunea într-o perioadă în care şomajul este la cote ridicate, iar temerile privind datoriile cresc, în special în Europa. Într-o turnură neprevăzută a lucrurilor, aproape toate ţările dezvoltate au ajuns să se teamă că le va fi retrogradat ratingul, în timp ce o parte din ţările emergente urcă pe această scară a puterii financiare. Acum ne putem imagina delegaţiile de reprezentanţi ai ţărilor vestice mergând după bani în ţările emergente.
La o primă vedere, această convergenţă neobişnuită dintre ţările vestice şi cele emergente pare a reflecta ceea ce avocaţii noii ordini economice mondiale aveau în minte. Dar aparenţele înşeală.
Susţinătorii şi-au imaginat un proces ordonat în care convergenţa economică acompania şi facilita creşterea economiei mondiale. Ei au prevăzut un proces colaborativ ghidat de strategi luminaţi. Dar ceea ce se întâmplă acum este total diferit şi impredictibil.
În loc să dea dovadă de lidership, strategii occidentali au fost întotdeauna cu un pas în urma evenimentelor, negând, punând diagnostice greşite şi subestimând răspunsurile necesare. În loc să se producă într-un mod ordonat, schimbările din ziua de azi sunt conduse de forţe care acţionează dezordonat precum încercările de reducere a gradului de îndatorare într-o Europă aflată în plină criză financiară şi o Americă ce nu reuşeşte să găsească reţeta care să îi aducă creştere economică mai mare şi un ritm mai rapid de creare a locurilor de muncă.
Răspunsul instituţiilor multilaterale, precum FMI, a fost pomparea de sume impresionante în Europa. Dar în loc să ajute, acest proces nu face decât să mute activele din sectorul privat în cel public. Mai mult, ţările emergente au indicat faptul că ele au avut parte de condiţii mult mai drastice pentru a avea acces la fondurile FMI decât cele impuse acum ţărilor dezvoltate.
Din fericire, mai este timp pentru a îndrepta lucrurile. Nu este însă de ajuns îmbunăntăţirea politicilor naţionale în Europa şi SUA. A venit momentul unei reforme adânci a sistemului multilateral şi al instituţiilor sale. Iar acest proces necesită un lidership comun venit din partea ţărilor emergente ca partener egal puterilor occidentale.
Mohamed El-Erian este manangerul PIMCO, cel mai mare fond de investiţii în titluri de stat din lume. Activele fondului se ridică la 1.300 de miliarde de dolari.


sursa:zf.ro

Cum să te îmbraci când mergi în club





















Majoritatea băieților și bărbaților care merg în club se îmbracă destul de bine, comparativ cu media. Totuși, mulți își pun semne de întrebare când vine vorba să-și aleagă haine pentru mersul în club. 


Dacă ți-ai pus recent această întrebare, o să-ți dau câteva idei foarte bune, pe care le poți pune în aplicare imediat.
Să analizăm întâi situația. Clubul este un loc unde lumea se distrează, cu muzică tare și mult întuneric. E important să ține cont de aceste lucruri, pentru a putea alege hainele și accesoriile care ne avantajează.
O să îți dau întâi o listă cu haine care merg oricând la o ieșire în club:
  • Blugi
  • Cămașă
  • Vestă
  • Pantaloni de stofă sau khaki
  • Pantofi de piele, pantofi fara șiret sau teniși
  • Tricou polo
  • Bluză cu guler V
  • Pulover cu nasturi sau fermoar
După cum vezi, lista e destul de generoasă și conține haine pe care le ai chiar și acum în dulap. Secretul constă în felul cum le asortezi.
Aici se complică puțin lucrurile, însă nu foarte tare. Iată câteva ponturi:
  • Dacă ești mai plinuț, mergi pe culori mai închise pentru a creea iluzia că ești mai slab
  • Dacă nu ești plinuț, mergi pe culori mai vii sau pe alb pentru că acestea se vor vedea mai bine în întunericul din club.
  • Ai grijă ca hainele să îți vină bine pe corp. Hainele prea largi nu vor comunica niciodată lucruri bune despre tine.
  • Fii foarte antent la freză. O tunsoare care îți vine bine va spune mult mai multe decât hainele pe care le porți. fiind o ocazie specială, merită să investești puțin timp (și bani) într-o tunsoare potrivită
  • Mergi pe accesorii. Cravată slim, ceas, inele, brățări - ai de unde alege.
  • Nu te stresa prea tare cu pantalonii. Aceștia se observă mai greu în club. O pereche de blugi e suficientă. Păstrează-ți banii pentru haine pe care le porți pe partea superioară a corpului, gen o cămașă, o vestă sau accesorii.



sursa:europafm.ro

AMD Radeon HD 7970, cea mai rapidă placă video single-GPU


AMD Radeon HD 7970, cu nume de cod Tahiti, reprezintă noul vârf de gamă pentru oferta de plăci video single-GPU a companiei, un model echipat cu 3GB memorie gDDR5 şi procesor grafic de ultimă generaţie, creat folosind procesul de fabricaţie pe 28 nm.
Succesorul direct al lui Radeon HD 6970 este bazat pe o arhitectură de procesor complet nouă, numită Graphics Core Next (GCN), adaptată pentru performanţe superioare în aplicaţii de tip GPU compute, domeniu unde Nvidia a avut întodeauna un avantaj. Desigur, un spor considerabil de performanţă a fost adus şi în jocuri PC, aceasta fiind de fapt activitatea principală la care vor fi folosite noile plăci video.
AMD Radeon HD 7970 este prima placă video compatibilă cu specificaţiilePCI Express 3.0 şi API-ul DirectX 11.1, ce urmează să fie introdus odată cu sistemul de operare Windows 8.
Procesorul "Tahiti" este tactat la o frecvenţă de 925 MHz şi are în componenţă nu mai puţin de 4.31 miliarde de tranzistori, împărţiţi în 2048 procesoare de shader. Memoria video în cantitate de 3 GB este accesată folosind un bus de 384 biţi şi funcţionează la o frecvenţă de 5.5 GHz, pentru o lăţime de bandă efectivă de 264 GB/s.
Consumul de energie pentru Radeon HD 7970 este specificat la 210W pentru activităţile 3D cele mai intensive, respectiv 2.7W în mod desktop, când majoritatea funcţiilor plăcii video intră în hibernare. Dat fiind consumul de energie extrem de redus, ventilatorul responsabil de circulaţia aerului poate fi oprit complet, pentru o funcţionare în condiţii de silenţiozitate deplină.
Faţă de competitorul său direct - GeForce GTX 580, Radeon HD 7970 aduce un spor de performanţă de aproximativ 15%, ce poate varia în sus sau în jos cu câteva procente, în funcţie de jocul rulat şi rezoluţia aleasă. Rezerva de performanţă disponibilă amatorilor de overclocking este lăudabilă - peste 1 GHz pentru GPU şi mai mult de 6.5 GHz pentru memoria video.
Din păcate pentru luxul de a avea la dispoziţie cea mai rapidă placă videosingle-GPU a momentului, trebuie să scoatem din buzunar nu mai puţin de 499 euro, plus încă ceva pentru taxe şi adaosul magazinului. Cel puţin pentru moment, plăcile din seria AMD Radeon HD 7970 sunt absente din stocurile magazinelor iar disponibilitatea va rămâne extrem de redusă în perioada imediat următoare, astfel că preţurile ar putea urca la valori chiar mai ridicate decât cele recomandate de producător.

5 metode pentru a seduce un barbat in 2 timpi si 3 miscari

5 metode pentru a seduce un barbat in 2 timpi si 3 miscariOdata inceputa conversatia cu barbatul viselor sale, femeii ii mai raman de facut cateva lucruri. Necesara pentru a-l seduce pe acest om si a-si atinge scopul, in afara primelor banalitati spuse, este o indemanare aparte pe care femeia trebuie s-o aiba. Daca nu, totul se invata. Exista si pentru asta multe "retete".

Iata 5 dintre ele, pe care le poate utiliza orice femeie care doreste sa placa unui barbat, asa cum le ofera portalul Femme Actuelle:

1. Depasiti-va prejudecatile!

Necunoscutul fascineaza, dar in egala masura nelinisteste. De obicei, femeile se limiteaza la idei preconcepute. Isi fac o proiectie asupra barbatilor pe care ii intalnesc si care sa le reaminteasca cate ceva de altii. 

Ar fi ideal, spre exemplu, daca ele nu s-ar gandi ca omul pus la costum si cravata nu este neaparat un rechin financiar ce-si petrece serile jucand la bursa.

Inutil sa se invinovateasca, daca au in cap asemenea idee. Important este sa accepte ca exista riscul sa se insele si sa-si depaseasca prejudecatile. Mai pe inteles, chiar daca sunt convinse ca frumosul brunet de la capatul mesei este un fustangiu, ele trebuie sa porneasca catre el si sa renunte a-l recunoaste din start ca pe un adevarat "Bad Boy". Asta intriga!

2. Flatati-l!

Inca din primele minute, este important sa-l complimentati pe cel care va atrage. Se spune ca, in anumite culturi, acest lucru a devenit traditie, o dovada de politete. Vorbiti-i de costumul sau, de coafura sau de cainele lui.

Fara a fi ipocrite, femeile nu trebuie sa uite ca o persoana care se simte intampinata, de la inceput, cu amabilitate adopta, ca raspuns, o atitudine favorabila. Nu doreste sa "muste" pe cineva care-i zambeste, dezvelindu-si frumoasa dantura. 

3. Priviti-l in ochi!

Totul trece prin aceasta oglinda a sufletului, cel mai scurt drum spre inima sa. Fata, cuvintele pot trisa. Privirea? Niciodata! Ea tradeaza placerea de a termina cat mai rapid. 

Deci: devorati si lasati-va devorate din ochi. Nu exista nicio indoiala asupra intentiilor si e posibil sa va raspunda mai usor. Insa, de simtiti oaresce indispozitie la interlocutor, uitati-va aiurea: o privire prea patrunzatoare poate deveni, in cazul unora, stanjenitoare. 

4. Regula schimbului reciproc 

Toate relatiile in dezacord sunt sortite esecului. Cand unul da prea mult, iar celalalt putin, un fiasco este asigurat. Primul se simte exploatat, al doilea estimeaza ca nu este la inaltime. 

Regula trebuie sa fie aplicata din primele minute, ca si cum s-ar pleca de la o baza existenta deja. Evitati cu orice pret zambetul fortat care, nu se stie, ar insensibiliza pana si pe cei mai aventurieribarbati.

Fiti gentile si nu exagerati. Exagerarea sentimentelor duce uneori la nerecunostinta din partea persoanei propuse spre cucerire. Acesta se arata a fi interesat, este curios, dar nu pare pregatit sa accepte in totalitate relatia.

5. Ascultati-va inima!

Sensibilitatea conteaza mai mult decat inteligenta, pentru o buna comunicare. Empatia este cheia unei relatii armonioase. A asculta inseamna caldura, umanitate, sensibilitate, pentru ca nu doar cuvintele ajung la tine, ci si informatii despre starea de spirit a interlocutorului: daca este fericit, trist, deceptionat. Barbatul la care femeia jinduieste se va simti inteles si deci... cucerit.


sursa:ziare.com

Cum sa te feresti de vampirii emotionali

Se prea poate ca in decursul vietii sa fi intalnit o persoana care te-a acaparat din toate punctele de vedere si dupa ce te-ai intalnit cu ea pur si simplu simteai ca nu mai ai vlaga. Acestia se numesc vampiri emotionali, caci ei pur si simplu extrag emotiile bune si energia din tine.

Dr. Patrick Wanis, expert in probleme de comportament, spune ca exista anumite metode prin care te poti feri de acest rau. Iata ce trebuie sa stii, conform Msn:

In timp ce un vampir asa-zis adevarat, ceea ce vezi tot timpul prin filme, suge sangele victimelor sale pentru a se hrani, unul emotional sau energetic va fi tot timpul obsedat sa detina controlul, sa se bucure de atentie permanenta din partea ta, va fi narcisist si va face o drama din orice lucru minor.

Cum sa-l depistezi: exista doua feluri de relatii: simbiotice (atunci cand doua persoane se inteleg si se sustin reciproc) si parazitare (atunci cand unul traieste pe spatele altuia). Vampirii emotionali pot fi comparati nu niste paraziti, caci lor nu le pasa de cel de langa ei, ci se gandesc doar la propria persoana si supravietuire. 

De ce tocmai tie ti se intampla: daca deja ai o stima de sine scazuta si nu ai pretentii in relatiile cu alte persoane, cel mai probabil un asemenea "parazit" te va observa si te va considera o prada usoara. Prima data, ei vor da senzatia unor personalitati exuberante, foarte interesante, ca mai apoi sa vezi ca au nevoie de atentia ta constanta si de aceea se poarta in acest fel.

Cum sa faci fata: uneori pur si simplu simti ca ai de-a face cu o asemenea problema, dar nu stii cum sa scapi de ea. Daca ei fac parte din familie, situatia este mai complicata, caci esti nevoit sa petreci destul de mult timp in preajma lor. Mai ales in preajma sarbatorilor este bine sa iti faci un program separat de al lor, astfel incat sa scapi de starea de apatie si tristete care cel mai probabil te va cuprinde.

Daca ei sunt doar prieteni sau cunostinte, oricat de greu ti s-ar parea, este bine sa te delimitezi de ei pentru propriul bine.

Distanteaza-te: atunci cand esti prins intr-o discutie cu o astfel de persoana te poti apara amintindu-ti ca nu esti responsabil pentru starea in care se afla ea, oricat de vinovat ti s-ar parea ca esti. Separa-te emotional si mental de ea si gandeste-te ca si tu ai propriile probleme, pe care ea nu este dispusa sa ti le asculte.

Pastreaza-ti calmul: atunci cand devii tensionat esti mult mai interesant pentru persoana din fata ta, ea tocmai asta dorind, sa se hraneasca cu energie. Daca ii arati ca nu reactionezi in niciun fel la comportamentu sau, isi va pierde interesul.

Cateodata, prefa-te: imagineaza-ti pur si simplu ca ai de-a face cu un copil de 5 ani. Astfel vei avea mai multa rabdare, nu te vei enerva si vampirul din nou nu va mai fi interesat de persoana ta, cautand alta victima.

Riposteaza: la un moment dat, va trebui sa faci ceva, nu vei putea doar sa stai nepasator. Daca doresti sa mentii persoana respectiva in viata ta trebuie sa ai o discutie serioasa, in care sa-i explici ca cacest tip de comportament te deranjeaza. Daca tine cu adevarat la tine va incerca sa se schimbe. Daca se va enerva si nu va dori sa comunice, inseamna ca oricum nu ii pasa de sentimentele si bunastarea ta.

Nu ramane o victima: cu cat ai o parere mai buna despre tine, cu atat vei reusi sa tii departe de tine acest tip de persoane. Acorda-ti importanta cuvenita si incearca sa vezi daca cel de langa tine tine cu adevarat la tine sau tu esti singurul care ofera.

Tu esti vampir emotional? Inainte sa critici pe altii, uita-te la propria persoana, caci nu este exclus ca tu sa faci parte din aceasta categorie. Daca acesta este cazul, incearca sa te schimbi, caci ce dai, acelasi lucru vei primi de la altii. 


sursa:ziare.com

Cum poti deveni un barbat frumos

Cum poti deveni un barbat frumosUniversul frumusetii nu este numai apanajul femeilor, caci criteriile acestei insusiri sunt valabile si pentru barbati. De multe ori, ei nu le iau in seama, pe motiv ca le sunt rezervate exclusiv persoanelor de sex feminin.

Insa, e necesar sa luam in considerare faptul ca frumusetea ambelor sexe este si un indicator de sanatate. De aceea, barbatii ar trebui sa-si dea silinta mai mult, atunci cand tin cu adevarat la imaginea lor. Desi unii critici au inceput sa vorbeasca de fenomenul feminizarii masculilor, cu certitudine un om frumos, bine ingrijit, rafinat, nu neaparat top model, va placea femeilor.

Despre hidratarea tenului, barbierit, bronzat, transpiratie, par, chirurgie estetica, incercam, pe scurt, cateva sfaturi oferite barbatilor, prin intermediul portalului Doctissimo.

1. Parul

Agresat vara de soare si baile in mare, de caldura sau stres, podoaba capilara poate sa se deterioreze, sa se umple de matreata. Respectand o anumita igiena si utilizand produse adecvate, puteti scapa de aceste neplaceri.

Se stie ca o multime de produse de calitate au aparut pe piata, pentru a da parului dumneavoastra un aspect natural. Se gasesc in saloane speciale, dar si la marii distribuitori. Lasati-va imaginatia si mainile, ca si cum ar fi doua instrumente de creatie, sa realizeze o coafura inedita.

S-a tot pomenit, adesea, de vopsitul parului la barbati, mult timp schimbarea culorii in cazul acestora fiind marginalizata. Manechinul Satya, de origine indiana, ca sa dam doar un singur exemplu, nu ezita sa afiseze un blond dincolo de natural. Procedeul e folosit mai ales de tinerii care prefera sa-si schimbe mai degraba culoarea parului decat garderoba. Nu e asa de costisitor.

In cazul alopeciei, greu acceptata de barbati, pentru ca acestia cred ca afecteaza stima de sine, viata sentimentala, forta psihica, s-a recurs la diferite strategii: unii s-au tuns scurt, altii s-au ras (ca fotbalistii sau cantaretii). Majoritatea si-au acoperit capul cu o palarie, sapca, beret (acum revenind in trend).

2. Zambetul stralucitor

Dinti albi, zambet radios sau o respiratie proaspata sunt atuuri ale seductiei. Cu toate acestea, exista tendinta ca barbatii sa neglijeze sanatatea dentara. Periajul regulat, limitarea consumului de zahar, controlul la dentist, iata cateva metode de prevenire. Intrebare: sunt ele respectate?

Nu uitati: periati dintii dupa fiecare masa (cu o periuta moale, schimbata la cel putin 3 luni). Se poate folosi si cea electrica. Tehnica buna este de jos in sus, inclusiv gingiile, apoi efectuati miscarea de rotatie (3 minute). Consultati anual dentistul, faceti detartraj la 6 luni, ganditi-va la o alimentatie corecta, fara agresiuni acide.

3. Piele perfecta

Tenul barbatilor este mai gros, mai gras, mai rezistent. Nu imbatraneste atat de repede ca lafemei. Dar cand ridurile isi fac prezenta, luati masuri. 

Lasati pielea sa respire, fara sa va barbieriti, macar o data pe saptamana, chiar daca nu agreatilook-ul ariciului. Si fiindca in timpul zilei se aduna impuritati, din cauza poluarii, secretiei de sebum si transpiratiei, apelati la sapun, un produs de curatire sau la gomaj. Indeparteaza celulele moarte si dau stralucire tenului.

4. Bronzatul

Prea mult bronz poate fi nociv. Folositi creme speciale solare, cu indicatori de protectie, autobronzanti (creme, geluri, spray-uri).

5. Transpiratia

In exces, aceasta devine jenanta (la axile, picioare). Dusurile si odorizantele sunt recomandate. Daca nu ajuta, exista o toxina (culmea!) care impiedica sistemul nervos sa transmita glandelor sudoripare mesajul sau de secretie. 

In acest sens este de ajutor toxina botulinica. Aceasta exercita o actiune benefica la persoanele care sufera de transpiratie excesiva. Nu se intrebuinteaza pentru maini transpirate, deoarece poate paraliza nervi cruciali.

6. Talasoterapia

Talasoterapia sau tratamentul terapeutic care consta in bai de mare, folosite si in caz de reumatism sau sinuzita, devine tot mai populara. Curele rezervate barbatilor se inmultesc, intaresc muschii, destind corpul si creierul, regenereaza (elimina toxinele). Pot fi adaptate cu usurinta asteptarilor dumneavoastra. Conteaza sa stiti sa alegeti un centru bun, unde veti descoperi variate metode.

7. Chirurgia estetica

Implanturile capilare, liposuctia si rinoplastia nu sunt doar pentru femei. Medicii va ofera solutii, important e sa va adresati unuia competent. 




sursa:ziare.com

Inspira-te din frizurile actorilor! (Galerie foto)

Considerabil mai scurt decat parul femeilor, cel al barbatilor ramane de multe ori ramane neglijat. Ei nu merg atat de des la specialist pentru a se aranja, aleg orice frizerie de la coltul strazii, fara sa se gandeasca prea mult la asta.
Atitudinea este insa una gresita, intrucat un par atent tuns si curat te poate ridica foarte mult in ochii unei femei. Iata cateva alegeri care te pot scoate in evidenta in mod pozitiv, potrivit Ehow:

Atitudinea lui Orlando Bloom se potriveste bine cu parul sau ondulat si lasat aparent nearanjat. Nu ai nevoie de produse speciale pentru a-ti face aceasta coafura, dar ar fi bine sa-l lasi sa se usuce natural.

par1


Poti opta pentru un breton usor in lateral in cazul in care ai un par de lungime medie, asa cum o face actorul Chord Overstreet. Foloseste balsam de fiecare data cand te speli, pentru a te asigura ca parul tau va fi catifelat si stralucitor.

par2


Daca vezi ca parul se incapataneaza sa cada sau pur si simplu nu ai timp sa il ingrijesti, poti sa-ti iei inima in dinti si sa te tunci zero, precum Taye Diggs. Foloseste apoi creme hidratante pentru scalp.

par3


Lung si aparent neglijent, asa poate fi catalogat parul lui Brad Pitt, acest look potrivindu-i-se de minune. Pare ca tocmai a plecat de la plaja, dupa ce a iesit din apa marii. Si in acest caz trebuie sa ai grija de el pentru a parea cat mai sanatos.

par4


Scurt si dat cu gel: cantaretul Nisk Lachey opteaza pentru aceasta frizura care ii da un aspect mereu serios si foarte ordonat. In mod clar un barbat poate arata in aceasta maniera ca are grija de aspectul sau fizic.

par5


Johnny Depp nu este conformist nici cand vine vorba de coafura pe care si-o alege, de data asta, insa, optand pentru o frizura destul de cuminte, dar care aminteste, totusi, de latura lui salbatica.

par6


Ondulat si sofisticat: cat de bine poate arata parul unui barbat? Un exemplu poate fi cel al luiPatrick Dempsey, caruia frizura, extrem de senzuala, ii confera un aer rafinat si sexy. 

par7


Ravasit si cu nuante diferite: Robert Pattinson are o coafura moderna, parul fiind vopsit in mai multe nuante. Ceara aplicata ii da un aspect usor ravasit, desi intreaga infatisare este gandita foarte atent.

par8


Frizura lui Armie Hammer este una eleganta si clasica, perfecta pentru evenimentele speciale si solemne la care orice barbat trebuie sa participe uneori.

par9

Ia lectii de stil de la barbatii celebri (Galerie foto)

Poate ca barbatii nu sunt atat de interesati de cumparaturi, haine si accesorii precum femeile, dar preocuparea pentru aspectul lor fizic si grija pentru cum arata devin tot mai vizibile. 
Atunci cand vine vorba sa isi aleaga hainele, ca si femeile, ei recurg la modelele de la televizor. Astfel, este important ca persoana care te motiveaza sa iti definesti stilul sa fie o adevarata muza, un model, chiar daca este vorba de infatisare, stil.

Iata care sunt cel mai bine imbracate vedete masculine, potrivit Ehow:

George Clooney: sunt mai multe lucruri de admirat la el decat talentul de a ramane un vesnic burlac. Arata intotdeauna impecabil, stilul sau clasic, dar sic, atragand femei de toate varstele. Il poti imita punand o camasa alba simpla pe sub un costum cu taieturi moderne.


br1



Davis Beckham: de cand acest urias al fotbalului si-a facut aparitia a fost mereu in topul celor mai bine imbracati barbati. In 2007 a fost imaginea Armani pentru o linie de lenjerie intima, iar de atunci a pozat in reviste precum "Details" sau "W". Mai nou, si-a scos propria linie de lenjerie intima.


br2



Johnny Depp: cati barbati cunosti care sa arate bine dupa ce au folosit creion de ochi? Probabil doar pe Johnny, care ar arata la fel de bine in orice situatie, datorita atitudinii sale cameleonice, care se pliaza pe orice situatie. Este un om cu o alura misterioasa, relaxata, care reuseste sa-si tina viata personala departe de lumina reflectoarelor. Stilul predominant este unul vintage, mai multe straturi de haine, de obicei lungi, palarii si ochelari de soare inediti.


br3



Kayne West poate ca a facut o gafa, atunci cand a urcat pe scena si a incercat sa-i ia trofeul din mana frumoasei Americii, Taylor Swift, la American Music Awards din 2004. Multa lume a uitat, insa, de acest eveniment si a ajuns sa-l admire pe artist si pentru stilul sau vestimentar. Asta poate pentru ca el este mereu in primul rand la prezentarile de moda ale unor creatori precum Cristopher Kane.


br4



Justin Timberlake: acest cantaret si actor a parcurs un drum lung de cand s-a lansat. Evolutia sa este remarcabila de la 'N Sync pana astazi, mai ales daca tinem cont de greselile vestimentare de pe vremea cand se intalnea cu Britney. In prezent este unul dintre cei mai stilati barbati celebri, cu un stil bine conturat, care da tonul in moda. Si el emana un aer de lejeritate remarcabil, in orice ar fi imbracat.


br5



Ryan Gosling: fost membru Mouseketeer, el si-a dezvoltat un stil propriu, ce poate fi luat ca exemplu. Cateodata prefera sa ramana simplu, imbracandu-se cu un costum negru ori bleumarin, insa nu fuge nici de imprimeuri, fiind vazut nu o data abordand carourile. 


br6



Brad Pitt: atat viata de familie, cat si cariera sunt fara defect in cazul sau, asa cum se poate spune si despre tinutele lui. De obicei relaxat si simplu, el stie cum sa apara si pe covorul rosu alaturi de frumoasa sa partenera. Opteaza pentru tonuri neutre, precum negrul, carbunele si chiar bejul. 


br7



Dwyane Wade: nu este doar un star desavarsit in NBA, dar are si un simt al modei dezvoltat. Stie cum sa isi aleaga intotdeauna tinutele astfel incat sa ii reprezinte stilul tineresc, plin de culoare, dar sa arate si elegant. Spre exemplu, cine ar fi crezut ca o pereche eleganta de pantaloni de stofa crem, pantofi roz, camasa in carouri, cravata in dungi si un sacou albastru ar arata atat de bine impreuna?


br8



Tom Ford: el nu este doar pasionat de moda, ci are un rol si in crearea ei. A fost creator principal la Yves Saint Laurent si acum isi produce propria marca, stiind mai bine decat oricine cum sa arate impecabil. Pe cat de simplu pare de copiat stilul sau, pe atat este de greu.


br9



Bradley Cooper: actorul din Hangover nu are nici pe departe un aer de mahmureala in viata reala, fiind in permanenta proaspat prin tinutele pe care le alege. El asorteaza de obicei sacoul si cravata cu o pereche de jeansi simpli. Alteori, isi pune un tricou lejer si pantofi dintre cei mai trasniti.


br10



sursa:ziare.com