Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 decembrie 2011

Manichiura pentru barbati, tendinta anului 2012?

Manichiura pentru barbati, tendinta anului 2012?Nu e de mirare ca dupa creme de toate genurile, epilare si, mai recent, gene false, anul 2012 va avea in tendinte si manichiura pentru barbati.

Brandul american "Evolutionman", specializat infrumusete masculina, a lansat de curand o gama de produse de manichiura destinate barbatilor, potrivit Masculin.

Astfel, cei care se afla in cautarea unui look subtil ar putea opta pentru o nuanta de lac Pure Matt, in vreme ce ostentativii s-ar orinta catre Pure Bling, cu o finisare satinata. In ceea ce priveste culorile mai inchise, ele poarta deja nume cu rezonanta "virila": Pavement, Alter Ego sau chiar Stand Out.

Actorul Johnny Depp a adoptat mai de mult noua tendinta. El si-a colorat unghiile cu albastru, pentru premiera de la New York a filmului "The Rum Diary", ce a avut loc pe 25 octombrie, la Muzeul de Arta Moderna. Nici cantaretul Seal, actorul Dean McDermott si printul Harry nu sunt straini de aceasta tendinta, pe care au pus-o in practica cu mult timp inaintea lui. 








sursa:ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu