Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 octombrie 2011

20 lucruri bizare despre masini


Masinile pe care azi le conduce toata lumea beneficiaza de o istorie lunga si plina de curiozitati. Iata 20 dintre cele mai bizare lucruri despre masini de care sigur nu auzisei.

1. Cea mai scumpa masina din 2010 a costat peste doua milioane de dolari si numai trei astfel de exemplare au fost produse.
2. In Statele Unite exista o masina pe cap de locuitor. Chiar si copiii sunt pusi la socoteala.
3. Unui airbag ii ia 40 de milisecunde ca sa se deschida dupa impact. Pacat ca ranile se produc inainte.
4. Cam doua saptamani din viata ar fi timpul insumat dedicat asteptarii in blocajele de trafic. Uneori, ni se pare chiar mai mult.
5. Orasul cu cele mai multe masini Rolls Royce este Hong Kong.
6. Japonia a produs cele mai multe vehicule de pasageri din toata lumea in 2006.
7. Peste 90% dintre proprietarii de masini recunosc ca au cantat la volan. Probabil ca ceilalti 10 % mint.
8. Automobilul este cel mai reciclat produs de larg consum din lume astazi. Deci unde au disparut toate cutiile noastre de lapte daca nu la reciclat?
9. Primul radio de masina a fost inventat in 1929. Oare ce ascultau oamenii cand mergeau la drum lung?
10. Prima masina japoneza din Statele Unite a fost Honda Accord si a fost produsa in noiembrie 1982.
11. Ferrari produce maxim 14 masini pe zi.
12. Cel mai mare blocaj de trafic din lume a fost inregistrat pe autostrada Paris - Lyon, in 1980 si se intindea pe 110 mile.
13. Prima asigurare auto a fost incheiata in anul 1897, in Westfield.
14. Primele masini din lume nu aveau directie, ci o maneta pe care soferul statea asezat.
15. Prima masina cu propulsie a fost inventata de Nicolas Cugnot in 1769. Masinaavea trei roti si un motor cu boiler, plasat in partea din fata. Viteza ei maxima era de 6 km/ora si a fost folosita pentru prima oara de catre armata franceza ca sa impinga tunuri cu ea.
18. In 1887, Mercedes Benz a fost prima companie producatoare de masini careia i s-a propus sa fie vanduta.
19. Stergatoarele au fost descoperite de o femeie.
20. Chevrolet Impara a fost prima masina din lume care a spart recordurile mondiale la vanzari, inca din anul 1965, cand s-au vandut peste un milion de astfel de masini in lume.

sursa:askmen.ro

O viata mai buna in doar 10 pasi! (I)


O viata fericita implica o suma de experiente pozitive sau ceea ce simte o persoana vis-a-vis de propria viata, vazuta ca un intreg si analizata pe termen lung.

Daca raspunsul la intrebarea "Cat de multumit esti de viata ta de acum?" este unul mai degraba negativ, atunci ar trebui sa urmeze intrebarea "Cum imi pot face viata mai buna?". Si pentru a te ajuta sa raspunzi, iti voi arata 10 pasi simpli pe care ii poti parcurge imaginar si in functie de ei, poti schimba sau ajusta lucruri pentru ca viata ta sa se schimbe intr-una mai buna!

Schimba-ti job-ul

Pentru foarte multi dintre noi, jobul reprezinta nu numai o sursa de venit dar si un mijloc prin care iti poti forma o cariera. Daca nu esti multumit de job-ul tau, nu vei fi multumit nici de ce sa intampla cu tine si automat de viata ta. Asa ca daca iti urasti locul de munca este momentul sa il schimbi si sa iti cauti un altul care sa iti "lumineze" viata.

Gandeste pozitiv

Daca vrei sa fii mai fericit cu viata ta trebuie sa gandesti putin mai pozitiv. Cu toate ca la prima vedere pare destul de naiv sa crezi ca doar gandind pozitiv vei putea rezolva intreaga situatie, vei vedea ca o privire diferita asupra lucrurilor din jurul tau poate schimba multe.

Gaseste-ti un hobby

Stim cu totii ca sunt slabe sansele ca job-ul nostru sa ne placa atat de mult incat sa tina si locul unui hobby. Insa nu trebuie sa renunti, cu siguranta exista ceva care sa iti placa mult si cu care sa iti umpli timpul liber.

Propuneti si indeplineste ceea ce ti-ai propus

Nu este important ce target-uri ai stabilit ca vrei sa atingi. De orice fel ar fi ele, te va ajuta sa fii mult mai ferict daca reusesti sa le indeplinesti. Nu iti propune un target greu de atins pe un termen lung. Mergi pe pasi mici si usor de rezolvat in viitorul apropiat.

Tine aproape prietenii

Un lucru foarte important pentru ca tu sa fi multumit de viata ta, este sa simti ca nu esti singur si ca ai in jurul tau oameni gata oricand sa te sustina sau se te ajute in momentele dificile. Asa ca nu fi antisocial si incearca sa iti pastrezi prietenii cat mai aproape de tine. Si, de ce nu, fii deschis pentru altii noi!

sursa:askmen.ro

Fashion tabu: ce n-ar trebui sa porti niciodata


Peste tot gasesti sfaturi si sugestii despre ce si cum sa porti si care sunt tendintele actuale, insa nimeni nu-ti spune ce sa nu porti. Afla acum ce este tabu inmoda barbateasca!


1. Sosete albe si pantofi

S-a spus si s-a repetat de sute de ori ca un pantof elegant are nevoie de o soseta asortata culorii sale sau macar intr-o nuanta inchisa. Numai lui Michael Jackson i se permitea aceasta combinatie de sosete albe cu pantofi negri.

2. Camasi sau tricouri pline de imprimeuri

Da, ele te vor ajuta mereu sa iesi in evidenta din multime, dar chiar vrei sa arati toata viata ca un adolescent rebel? Renunta la ele in favoarea unor piese uni, din bumbac bun, care-ti vin turnate.

3. Sandale cu sosete

Teoria e simpla. Vrei sa porti sandale? Porta sandale. Vrei sa porti sosete? Poarta-le cu pantof inchis. Niciodata sandalele nu vor merge impreuna cu sosetele.


4. Jeansii mulati

Jeansi stramti la barbati? Da, daca silueta le permite. Jeansii mulati, insa, trec deja in alta categorie si amintesc cam prea mult de moda feminina, de unde au fost "furati".


5. Sprancene pensate

Nimic mai aiurea decat un barbat pensat de el insusi sau de o cometiciana aflata in plin elan. Daca chiar ti se pare ca sprancenele tale sunt dizgratioase, cateva fire dintre sprancene, cel mult, ar trebui indepartate. Daca efectul final este usor vizibil de catre toata lumea inseamna ca ai exagerat.


6. Accesorii multe suprapuse

Probabil le-ai uitat la gat si la mana din perioada adolescentei si probabil jumatate sunt deja in stare de putrefactie. Daca chiar insisti sa le porti, rezuma-te la 1-2 piese de calitate. Maxim o bratara, un inel sau un colier, dar nu toate deodata.


7. Gulerul tricoului ridicat

Cum am mai spus, este departe de a fi un trend. Este doar o "scapare" a unui fotbalist care a fost rapid preluata si repetata ca simbol (complet gresit) al "elegantei nonsalante". Din pacate, azi a devenit un simbol al lipsei de bun gust si snobismului de cartier.


8. Jeansii suflecati

Toti suferim din cauza ca jeansii sunt creati pe modele inalte si suple, insa acesta nu este un pretext sa porti jeansii suflecati. Du-i la orice croitorie si ti se va face un nou tiv, potrivit inaltimii tale, in cateva minute.

sursa:askmen.ro

Cum sa porti jacheta de piele


Jacheta de piele este o piesa esentiala in aceasta toamna, insa alegerea modelului, culorii potrivite si inglobarea ei in restul tinutei depinde de fiecare in parte.

Ce croiala alegi?

Modelul jachetei de piele este extrem de important. Exista jachetele de motor, jachetele drepte, ceva mai lungi, care se inchid cu nasturi, jachetele de aviator si jachetele cu fermoar, pana in talie.

Jacheta de motor este cea mai agreata de majoritatea barbatilor si este usor de banuit de ce. Iti da acel aer rebel de motorist si este emblematica pentru rockeri. Este o piesa interesanta, daca este realizata dintr-o piele de calitate, nu este prea tare accesorizata (fermoarele metalice din dotare sunt suficiente) si nu este purtata pana la destramare.

Geaca de motor poate fi purtata cu jeansi, la tinute casual, de zi.

Pentru tinute office sau elegante, jacheta de piele mai lunga, care sa depaseasca linia sacoului, este ideala. O poti asorta cu costumul si ar trebui s-o cumperi cu un numar mai mare ca sa se potriveasca peste sacoul de la costum si sa nu te stranga daca ii inchizi nasturii.

Jacheta de aviator are, de obicei, fermoar si elastic in talie, fiind o varianta mai sport a jachetei clasice.

Ce culoare alegi?

Jacheta de piele este la fel de populara ca jeansii, tocmai de aceea toata lumea are impresia ca stie s-o poarte. Cele mai populare culori sunt negru si maron. Jachetele negre sunt usor de asortat la orice tinuta, cele maron sunt preferate pentru ocaziile formale, insa nu exista reguli fixe.
Jacheta de piele poate fi purtata si cu un hanorac sau pulover pe gat, fiind o piesa clasica.

Jachetele din piele intoarsa bej, maron, crem, putin mai lungi, cu revere si doua randuri de nasturi sunt alte propuneri la moda in acest sezon.

Nu uita ca exista si alte variante. Jachetele din piele gri sau bleumarin sunt la modain acest sezon, dupa ce au fost propuse pe podiumurile de moda de creatori celebri.

E adevarat ca preturile jachetelor de piele urca si pana la cateva sute de lei, insa gandeste-te ca este o piesa clasica, pe care o vei purta des si nu se va demoda niciodata. O poti reactualiza in fiecare sezon in functie de restul tinutei.

sursa:askmen.ro

GQ:The Fiat 500: GQ Reviews the Basics

Our official office pocket rocket has finally arrived, so Jamie Lincoln Kitman gives it the car journalist's once-over. Is it love at first sight, or a dud on arrival?

Read More http://www.gq.com/cars-gear/cars/201110/jamie-kitman-fiat-500-review#ixzz1am9ePtve

GQ:The Week in Style: 10.14.11


Ed Westwick in NYC. 
Westwick slums it in a sick faded jean jacket. And a pocket square that is probably worth more than your weekly paycheck.

Read More http://www.gq.com/style/week-in-style/201110/best-dressed-men-worst-dressed-men-10-14-2011#ixzz1am81lMoS

Street style Milano – ediţia de toamnă


Tommy Ton a fost din nou prezent la spectacolul de modă din Milano şi a suprins nişte ţinute pline de culoare.
Am ales nişte ţinute care sunt “normale” adică purtabile şi unele duse la extrem pentru a ne antrena ochiul.
Prima ţinută este destul de uşor de purtat şi pentru un începător. Sunt doar nişte şosete colorate purtate la un costum.
În următoarea fotografie, avem culoare, dar acel imprimeu, este deranjant. Sunt curios dacă ar purta Nick Wooster aşa ceva, dar cred că nici el nu se va arunca. Rămân cu impresia că s-a îmbrăcat aşa doar de a atrage atenţia.
http://yunlukas.wordpress.com
O ţinută plăcută la prima vedere, dar nu înţeleg rostul de a purta o haină făcută din acelaşi material ca şi cămaşa.
http://yunlukas.wordpress.com
Mai mulţi cititori îmi spuneau că noi nu ne putem compara cu ei. Oare de la cine s-a furat purtarea şosetelor albe? Nu sunt de acord nici cu încălţămintea.
http://yunlukas.wordpress.com
Aceasta este o pată de culoare destul de interesantă. Sunt curios, câţi dintre voi ar încerca să poarte aşa ceva?
http://yunlukas.wordpress.com
Mi-a plăcut foarte mult această ţinută. O poarte încerca oricine, chiar şi cu acea brăţară de pe mână.
http://yunlukas.wordpress.com
Aş putea spune că nu este o ediţie la fel de bogată ca şi restul street style-urilor (excepţie sunt cele din România).
Tu cum ai comenta aceste fotografii?

sursa:stilmasculin.ro

Puloverul cu fermoar


Din punct de vedere al stilului, toamna este unul dintre acele anotimpuri care ne permite să ne jucăm foarte mult cu garderoba. Unul dintre termeni pe care îi vei auzi foarte des în această perioadă, este conceptul de layer-ing. Această piesă vestimentară, te va ajuta să faci diferenţa dintre un purtător normal de pulovere şi acel bărbat creativ şi bine informat.
Pentru a nu fi o confuzie, acest articol nu este destinat puloverelor care au fermoar de sus până jos. Puloverul despre care notez, are femoar începând de la baza gâtului care ajunge până la piept.
Avantajul acestuia este că are o modalitate subtilă de a scoate în evidenţă cravata.
Singura combinaţie în care poţi purta acest pulover, este alături de cămaşă şi cravată.
Din punct de vedere al cromaticii, poţi purta toate combinaţiile posibile. Totul depinde de tine!
Acest pulover mai are avantajul că seamănă cuunul pe gât şi te poate proteja şi de aerul rece. Pentru cei care nu-l suportă să-l poarte pe gât, pot să deschidă oricând fermoarul, dar nu-ţi uita cravata acasă.
O alternativă al acestui pulover, este tricoul rugbyşi astfel vei aduce şi o notă sportivă ţinutei.
Sau cei care se simt mai confortabili să poarte papione în locul cravatelor, le propun această combinaţie.
diytrade.com
firepolo.com
O altă variantă care se mai poate încerca, este cămaşă + tricoul polo cu mânecă lungă+ pulover.
ioffer.com
În cazul de mai jos, puloverul este o pată de culoare, dar mie personal, nu-mi place să-l port  fără cravată.
dualmatchpolo.com
Dacă puloverul este din materiale sintetice 100 % lasă-l pe raft la necunoscători.
sursa foto: bigponypolos.com

sursa:stilmasculin.ro