Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 octombrie 2011

O viata mai buna in doar 10 pasi! (I)


O viata fericita implica o suma de experiente pozitive sau ceea ce simte o persoana vis-a-vis de propria viata, vazuta ca un intreg si analizata pe termen lung.

Daca raspunsul la intrebarea "Cat de multumit esti de viata ta de acum?" este unul mai degraba negativ, atunci ar trebui sa urmeze intrebarea "Cum imi pot face viata mai buna?". Si pentru a te ajuta sa raspunzi, iti voi arata 10 pasi simpli pe care ii poti parcurge imaginar si in functie de ei, poti schimba sau ajusta lucruri pentru ca viata ta sa se schimbe intr-una mai buna!

Schimba-ti job-ul

Pentru foarte multi dintre noi, jobul reprezinta nu numai o sursa de venit dar si un mijloc prin care iti poti forma o cariera. Daca nu esti multumit de job-ul tau, nu vei fi multumit nici de ce sa intampla cu tine si automat de viata ta. Asa ca daca iti urasti locul de munca este momentul sa il schimbi si sa iti cauti un altul care sa iti "lumineze" viata.

Gandeste pozitiv

Daca vrei sa fii mai fericit cu viata ta trebuie sa gandesti putin mai pozitiv. Cu toate ca la prima vedere pare destul de naiv sa crezi ca doar gandind pozitiv vei putea rezolva intreaga situatie, vei vedea ca o privire diferita asupra lucrurilor din jurul tau poate schimba multe.

Gaseste-ti un hobby

Stim cu totii ca sunt slabe sansele ca job-ul nostru sa ne placa atat de mult incat sa tina si locul unui hobby. Insa nu trebuie sa renunti, cu siguranta exista ceva care sa iti placa mult si cu care sa iti umpli timpul liber.

Propuneti si indeplineste ceea ce ti-ai propus

Nu este important ce target-uri ai stabilit ca vrei sa atingi. De orice fel ar fi ele, te va ajuta sa fii mult mai ferict daca reusesti sa le indeplinesti. Nu iti propune un target greu de atins pe un termen lung. Mergi pe pasi mici si usor de rezolvat in viitorul apropiat.

Tine aproape prietenii

Un lucru foarte important pentru ca tu sa fi multumit de viata ta, este sa simti ca nu esti singur si ca ai in jurul tau oameni gata oricand sa te sustina sau se te ajute in momentele dificile. Asa ca nu fi antisocial si incearca sa iti pastrezi prietenii cat mai aproape de tine. Si, de ce nu, fii deschis pentru altii noi!

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu