Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 septembrie 2011

Botezatu: Nu îmi pasă de Bianca

Botezatu: Nu îmi pasă de BiancaCătălin Botezatu a vorbit la Realitatea TV despre relaţia sa actuală cu Bianca Drăguşanu şi spune că îşi doreşte ca şi "creaţia" lui să ajungă cât mai sus.

"Relaţia cu Bianca s-a terminat cu mult timp în urmă, dar am rămas buni prieteni. Sper să-şi găsească liniştea alături de noul ei partener. Îmi pasă de ea din punct de vedere al omului, al prietenului care a rămas, însă nu îmi pasă de ea din alte puncte de vedere. Nu ştiu dacă are planuri de căsătorie, nu ştiu dacă este însărcinată. Îi doresc numai bine şi îmi doresc să îmi văd "creaţia" ajunsă acolo unde mi-am dorit când am cunoscut-o şi când am fost împreună, adică cât mai sus", a spus Cătălin Botezatu.
De asemenea, creatorul de modă a vorbit şi despre problemele lui de sănătate şi spune că nu poate ţine cont de sfaturile medicilor pentru că trebuie să lucreze foarte mult.
"Am dat la o parte viaţa personală pentru carieră, pentru că mi-au dat seamă că munca îmi aduce cele mai mari satisfacţii. Joburile mele îmi dau mai puţină bătaie de cap, emoţional vorbind, decât o viaţă alături de o femeie", a declarat Botezatu.






sursa:realitatea.net

Sişu află dacă va fi condamnat

Şişu află dacă va fi condamnat / Foto: hiphopblog.roRapper-ul Sişu ar putea afla, joi, dacă va fi condamnat sau nu la închisoare. Înalta Curte judecă procesul în care fostul solist al trupei La Familia este acuzat de trafic şi consum de droguri.


Tudor Sişu a mai fost închis în 2003 tot pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc, acesta fiind eliberat în octombrie 2005. Câteva luni mai târziu, cântăreţul a ajuns din nou după gratii.
Rapper-ul, împreună cu alţi şapte complici, a fost cercetat şi în 2009 pentru trafic de droguri, de această dată în stare de libertate.

sursa:realitatea.net

Vezi aici credinţe şi practici şocante din istorie

Procedura medicalã de largã rãspândire în secolul al 19-lea includea o insuflaţie de fum în rectul pacientuluiÎnainte de dezvoltarea practicilor medicale moderne oamenii erau expuşi unor intervenţii brutale cu rădăcinile în tot felul de prejudecăţi şi superstiţii, unele de-a dreptul morbide. historia.ro prezintă top credinţe şi practici şocante.

Soţia la vânzare. Undeva la sfârșitul secolului al 17-lea documentele ne informeazã cã se popularizase obiceiul vânzãrii soţiei la licitaţie publicã, licitaţie anunţatã în avans. Femeia era expusã într-o piaţã, legatã cu un laţ de gât, braţ sau mijloc. Vânzarea soţiilor se generalizeazã în secolele 18-19 ca o metodã de a pune capãt unei cãsnicii nesatisfãcãtoare.

Clisma cu tutun. Procedura medicalã de largã rãspândire în secolul al 19-lea includea o insuflaţie de fum în rectul pacientului, datoritã presupuselor efecte benefice ale nicotinei, folositã frecvent pentru tratarea durerilor de cap, insuficienţei respiratorii, crampelor stomacale, ameţelilor sau rãcelii.

Testul iepurelui. Testul consta în injectarea urinei feminine în corpul unei femele de iepure. Dacã ovarele acesteia reacţinau la lichid însemna test pozitiv pentru cã se constata prezenţa hCG (human chorionic gonadotropin).

Lobotomia. Lobotomia consta în tãierea conexiunilor la cortexul prefrontal, partea anterioarã a lobului frontal. Procedura se rezuma la forarea craniului și distrugerea ţesutului de pe lângã lobul frontal, crezându-se posibilã ameliorarea depresiei, schizofreniei, maniei sau tulburãrilor comportamentale.

sursa:realitatea.net

Botezatu are probleme de sănătate: Munca e de vină. Uneori clachez

Botezatu: În ultimul an am stat 14 zile acasăCătălin Botezatu nu ţine cont de sfatul medicilor şi continuă să muncească zi-lumină. După ce zilele trecute s-a simţit rău şi a fost nevoit să se prezinte de urgenţă la spital, creatorul de modă a plecat, joi, din nou în străinătate, pentru a-şi continua proiectele care, spune el, nu pot suferi nicio amânare.


"Problemele de sănătate sunt şi vor fi atâta vreme cât programul meu este unul draconic. În ultimul an am trăit în bagaj şi numai în avioane. În ultimul an am stat acasă exact 14 zile. Lumea crede că mă plimb. Niciodată nu plec în vacanţă. Sper să pot pleca în vacană în luna decembrie, dar până atunci muncesc. Munca îşi pune accentul pregnant pe sănătatea mea, iar uneori clachez. Fac foarte multe sacrificii pentru a arăta că sunt cel mai bun şi pentru a nu-mi dezamăgi publicul", a spus Cătălin Botezatu la Realitatea TV.
După ultima vizită la medic, din cauza oboselii excesive şi nu a unui infarct, precum s-a zvonit, vedeta ar trebui să se odihnească, lucru pe care spune că nu îl va face. "Ultima oară când am mers la medic nu a fost nimic legat de inimă. Eram extrem de obosit, aveam căderi de calciu, dureri de cap. Stresul este cel care mă omoară pe mine. Medicul mi-a recomandat foarte multă odihnă şi vitamine. Voi lua medicamente, însă nu am timp să mă odihnesc", a precizat el.
"Am dat la o parte viaţa personală pentru carieră, pentru că mi-au dat seamă că munca îmi aduce cele mai mari satisfacţii. Joburile mele îmi dau mai puţină bătaie de cap, emoţional vorbind, decât o viaţă alături de o femeie", a declarat creatorul de modă.
Acesta a recunoscut că îi este greu să fie fidel unei singure femei, însă nici nu crede că va rămâne burlac. "Nu cred că aş putea să fiu niciodată bărbatul unei singure femei, fidel din toate punctele de vedere şi atunci cu siguranţă aş deveni un subiect de presă. Îmi este silă, lehamite, frică de să mă gândesc că aş putea să târăsc prin tribunale un copil, să ne batem pe avere. Nu ştiu dacă voi rămâne burlac", a completa Botezatu.

sursa:realitatea.net

Organizaţiile care ar conduce de fapt lumea. Top 10 societăţi secrete

Top 10 societăţi secreteOricare ar fi scopurile lor, societăţile secrete au ceva sinistru în ele. Deşi au obiective politice sau religioase, de-a lungul timpului au devenit ţinta teoriilor conspiraţioniste, care le-au implicat în orice, de la extratereştri la dominarea lumii.

10. Ordo Templi Orientis

Este o organizaţie mistică, ce a fost înfiinţată la începutul celui de-al XX-lea secol. Grupul a fost creat pe aceleaşi linii precum Francmasoneria şi se bazează pe practici oculte prin care membrii se mută de la un nivel la altul în organizaţie.

Filosofia grupului este credinţa în principiile ezoterice New Age. Organizaţia mai există încă în SUA, Marea Britanie şi unele părţi ale Europei.

9. Grupul Bilderberg

Nu este o organizaţie secretă în sine, însă este la fel de misterioasă. A fost creată în 1954, sub forma unei conferinţe la care se poate participa doar pe baza invitaţiilor. Printre cei care au intrat în grup au fost numeroşi şefi de stat, afacerişti sau moguli media.

8. Hashshashin - Ordinul Asasinilor

Denumit şi Nizari, era o organizaţie misterioasă de asasini musulmani, apărută în Estul Mijlociu în secolul al XIII-lea. Grupul era format din musulmani Shia, care s-au desprins dintr-o sectă mai mare şi care s-au alăturat pentru a înfiinţa statul Shi'ite. Întrucât erau puţini, foloseau tactici de gherilă împotriva duşmanilor, inclusiv spionaj, sabotaj şi asasinarea politică. Înainte ca grupul să fie distrus de mongoli, ei au lucrat pentru diverse personaje istorice, printre care şi Regele Richard Inimă de Leu.

7. Mâna neagră

Mâna neagră era o societate secretă de revoluţionari anti-imperialişti, creată în Serbia, în 1912. S-a născut ca o ramură a grupului Narodna Adbrona, care dorea să unească toate popoarele slave din Europa într-o singură ţară. Acest lucru cerea separarea Serbiei de imperiul Austro-Ungar. Grupul a folosit propaganda anti-austriacă, a antrenat sabotori şi asasini pentru a distruge liderii politici din zonă. Societatea ar fi fost uitată, probabil, dacă nu ar fi fost implicată într-un mare eveniment al secolului XX - asasinarea lui Franz Ferdinand. Austro-Ungaria a declarat război Serbiei, transformându-se în cele din urmă în Primul Război Mondial.

6. Cavalerii Cercului de Aur

A fost o societate secretă americană care a înflorit în timpul Războiului Civil. La început, grupul dorea anexarea Mexicului şi Indiilor de Vest, crezând că vor ajuta la dezvoltarea sclaviei. Dar după ce a început Războiul Civil, grupul a trecut de la susţinerea colonialismului la susţinerea noului guvern confederat. Cavalerii au avut mii de membrii, formându-se armate de gherilă.

5. Societatea Thule
Grupul a fost creat în Germania, imediat după sfârşitul Primul Război Mondial. A început ca o organizaţie ocultă, însă s-a transformat rapid într-una care susţinea ideologia rasei ariane, pornind la vânătoare de evrei şi de alte minorităţi. În 1919, Societatea Thule a format o organizaţie politică denumită Partidul Muncitoresc German - viitorul partid nazist, iar printre membrii săi se afla şi Adolf Hitler.

4. Fiii Libertăţii

O organizaţie care a existat în America de Nord, înainte de Războiul Revoluţionar. Nu a fost o societate secretă în adevăratul sens al cuvântului, ci mai mult un grup de patrioţi din colonii, care susţineau un scop comun. Ei au folosit sabotajul şi activităţi teroriste, devenind mai mult "fiii violenţei", decât cei ai libertăţii.

3. Cranii şi Oase
Societatea secretă Cranii şi Oase de la Yale este printre cele mai faimoase. Organizaţia alege noi membrii dintre studenţii universităţii în fiecare primăvară - în general atleţi, membrii ai consiliului studenţesc sau preşedinţi de fraternităţi. Printre cei care fac parte din Cranii şi Oase au fost preşedinţi ai SUA, senatori şi judecători, crezându-se că societatea formează elita politică.

2. Illuminati

Grupul este considerat mai mult un mit, dar legenda datează de pe vremea unei societăţi reale, care a existat în Germania, în anii 1700. Pe atunci, membrii grupului se proclamau gânditori iluminaţi. Presa a pornit împotriva lor şi organizaţia a început să fie văzută drept o forţă a dizidenţilor, care ar fi dus chiar la Revoluţia Franceză. Grupul a dispărut, însă încă se mai crede că influenţează lumea politică din umbră. Familia Bush, Churchill şi chiar Barack Obama ar face parte din această organizaţie, deşi nu există nicio dovadă.

1. Francmasoneria

Deşi în ziua de azi nu mai este la fel de puternică, francmasoneria rămâne cea mai faimoasă societate "secretă" din lume - atât de secretă, încât are circa 5 milioane de membrii. Grupul a fost creat oficial în 1717, însă există încă din anii 1300.

Iniţial, a fost creată ca o frăţie între oamenii cu anumite idei filozifice, printre ele, credinţa într-o fiinţă supermă. Ei spun că sunt corecţi din punct de vedere moral, lucrând în serviciul comunităţii şi ajutând nevoiaşii. În ciuda acestor aparenţe, se pare că francmasonii ar fi implicaţi în practici oculte bizare.


sursa:realitatea.net

4 lucruri care te vor face sa iubesti Windows 8


Noul sistem de operare de la Microsoft are mai multe smecherii! Vei putea sa il reinstalezi in cateva minute si va pastra programele tale, fisierele si setarile.
4 lucruri care te vor face sa iubesti Windows 8
Dupa ce Windows 8 a fost aratat in avanpremiera, toata lumea s-a legat de aspectul lui si de lucrurile care il fac sa fie altfel fata de versiunile precedente. Cu toate ca noua interfata este spectaculoasa, noul sistem de operare de la Microsoft, care poate fi downloadat de aici, vine cu cateva caracteristici menite sa ne faca viata mai frumoasa. Lansarea oficiala va avea loc anului viitor. Cei de la chron.com au punctat mai bine decat oricine principalele avantaje ale noului soft. Daca vrei sa citesti un review video, click aici.
Search imbunatatit
Fara doar si poate, cautarea fisierelor nu e deloc punctul forte al lui Windows 7, cu toate ca unii utilizatori s-au declarat incantati de caseta de Seach de la meniul Start. Acestia au fost un pic dezamagiti cand au vazut noua interfata, cea de la Windows 8. Insa n-au motive sa-si faca griji. La Windows 8, atunci cand vad ecranul de start, trebuie doar sa tasteze textul dorit si, magie, o fereastra de search apare din dreapta ecranului, iar rezultatele se afiseaza in stanga. Sub caseta de search apare o lista de aplicatii care te pot ajuta sa identifici mai bine rezultatele. De notat este timpul scurt necesar calculatorului sa indeplineasca aceste sarcini.
Windows la pachet
Sa presupunem ca te-ai putea aseza la orice PC din lume, iar acesta ar functiona exact cu setarile tale de acasa, cu wallpaper-ul tau, cu bookmark-urile tale si chiar cu soft-urile pe care le-ai instatat cu propriile manutele. WindowsToGo face posibil lucrul acesta, realizand o copie completa a sistemului de operare pe un stick USB.
Tot ce trebuie sa faci cand folosesti un alt calculator este sa ai stick-ul USB la tine si sa il conectezi asa cum faci de obicei. Daca e un calculator cu Windows 8 bine configurat, va boot-a de pe stick. Dupa ce-ti termini treaba, scoti pur si simplu stick-ul si nu vei lasa pe hard disk nicio urma a prezentei tale. Toate documentele, dar si celelalte fisiere raman doar la tine. Suna a film cu hackeri, nu?
Sincronizarea PC-urilor
De ceva vreme incoace, sistemele de operare ale smartphone-urilor le permiteau userilor sa se log-eze la un nou telefon si sa aiba aplicatiile transferate automat pe acest aparat, chiar si setarile. Microsoft aduce functia in Windows 8.
Dupa ce ti-ai setat un cont, poti sa te log-ezi intr-un altul, iar acesta va fi personalizat cu bookmark-urile, setarile si programele tale. Pentru asta, sistemul de operare foloseste serviciul cloud al Microsoft, ca sa stocheze informatiile remote.
Reinstalarea sistemului
Multi utilizatori de Windows cred ca e o idee buna sa isi reinstaleze, din cand in cand, sistemul de operare. Numai ca aceasta este o adevarata operatiune-monstru, care implica multa munca de back up, dar si reinstalarea soft-urilor. In Windows 8 vei putea sa iti reinstalezi sistemul de operare, dar asta nu iti va da peste cap calculatorului, datorita serviciului cloud.
Sursa: Chron.com

Top 5 cele mai amuzante filmulete cu femei la volan

Top 5 cele mai amuzante filmulete cu femei la volan

Nu doar femeile fac gafe in trafic, ci si barbatii. Nu stim cum se face, insa, 

dar femeile parca intra mai des in necazuri pe sosele si apar mai des in astfel de filmulete compromitatoare...

Iata cele mai amuzante clipuri cu femei la volan:
1. O femeie are probleme cu parcarea, desi are loc mai mult decat suficient. Pana la urma, un barbat caruia i se face mila de ea ii parcheaza el masina: 


Woman Can't Even Back Into Space - Watch more Funny Videos 

2. Incearca sa iasa din parcare, dar loveste tot ce e in jur: 


Another Horrible Woman Driver - Watch more Funny Videos 

3. Ajunsa la o parcare cu plata, femeia nu reuseste sa ia biletul de la bariera. Uite ce face, in schimb: 


Dumb Woman Vs Parking Gate - Watch more Funny Videos 

4. De data asta, un accident la benzinarie: 


Woman Drives Off and Rips Out Gas Hose - Watch more Funny Videos 

5. Tot la benzinarie, o femeie apasa butonul rosu de panica. Iata ce se intampla dupa aceea: 





sursa:protv.ro


Care e cea mai MARE curiozitate a romanilor

Care e cea mai MARE curiozitate a romanilor

Peste 40% dintre români cred in existenta extraterestrilor si considera ca omenirea a fost deja 

contactata de forme inteligente de viata de pe alte planete, insa acest lucru a fost tinut secret, potrivit unui studiu realizat de Discovery.

Odata cu lansarea "Curiosity", un serial documentar despre marile intrebari ale omenirii, Discovery Channel a realizat un sondaj de opinie in cinci tari din sud-estul Europei (România, Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia) pentru a afla parerile oamenilor despre viata vesnica, originile Universului, existenta extraterestrilor sau natura umana. Rezultatele studiului reconfirma faptul ca intrebarile care stau la baza umanitatii suscita in continuare interesul oamenilor, chiar daca opiniile acestora sunt foarte diverse.
Realizat in intervalul august - septembrie de catre compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown, studiul a fost implementat pe un esantion alcatuit din 3.000 de respondenti (600 in fiecare dintre cele cinci tari), cu vârste de peste 18 ani, din mediul urban.
Conform rezultatelor studiului, sud-est europenii se impart in doua mari categorii in ceea ce priveste parerea lor despre felul in care a luat nastere Universul. 40% din acestia considera ca lumea in care traim a fost creata in urma fenomentului numit in stiinta "Big Bang", in timp ce 36% cred ca Universul a fost creat de o divinitate. Comparativ cu alte tari balcanice, in România exista un procent mult mai mare de oameni (49,2%) care cred ca Universul a fost creat de Divinitate.
In privinta altor aspecte cum ar fi existenta unor forme de viata inteligenta pe alte planete sau modul in care se va sfârsi lumea, parerile sud-est europenilor sunt similare. Majoritatea sunt de acord ca extraterestrii exista si ne-au contactat deja si ca sfârsitul lumii va veni din cauza unui dezastru natural sau a epuizarii resurselor naturale. Un rezultat surprinzator este acela cu privire la dorinta de a trai o viata vesnica - majoritatea sud-est europenilor (peste 60%) declarând ca nu si-ar dori asta, chiar daca ar fi posibil. Cei mai multi dintre respondenti spun ca sunt multumiti cu durata vietii considerata normala in ziua de azi (60-90 de ani).
Cea mai mare curiozitate a românilor este "Ce se intâmpla dupa ce murim?". Aceeasi concluzie este valabila pentru peste 20% dintre respondentii bulgari, croati si sloveni, in timp ce sârbii sunt mai putin interesati de ceea ce se poate intâmpla dupa moarte, fiind mai debraba curiosi sa afle "Care este sensul vietii?". La aceeasi intrebare, respondentii români cu vârste peste 45 de ani, considera ca este mai important sa afle daca exista alte forme de viata inteligenta in Univers, iar tinerii de pâna in 24 de ani sunt mai interesati sa afle cum putem calatori in timp, in comparatie cu respondentii din alte categorii de vârsta.
Modul in care s-a format Universul este o intrebare care sta in spatele multor teorii stiintifice, dintre care cea mai raspândita este cea referitoare la Big Bang. In urma studiului efectuat, peste 40% dintre români si sârbi considera ca Universul a fost creat de Dumnezeu. In acelasi timp, croatii, bulgarii si slovenii sunt adeptii teoriei Big Bang. In rândul românilor, persoanele de sex feminin precum si cele cu venituri mici cred mai mult in Divinitate decât barbatii sau persoanele cu venituri mari. In acelasi timp, românii cu studii superioare si cu venituri peste medie sunt adeptii teoriei Big Bang.
De asemenea, potrivit studiului, peste 40% din respondenti sud-est europeni (42,6% dintre români) cred in existenta extraterestrilor si teoria conspiratiei, conform careia omenirea a fost deja contactata de extraterestri, insa acest fapt e tinut secret. In România, in special barbatii si persoanele cu vârsta peste 55 de ani considera ca specia umana va avea numai de câstigat de pe urma relatiilor cu fiinte de pe alte planete, in timp ce tinerii, cu vârste de pâna la 24 de ani, si cei cu venituri mici cred intr-o mai mica masura in existenta altor fiinte inteligente in Univers.
Referitor la sfârsitul lumii, 30% dintre respondentii din cele cinci state participante la studiu cred ca acesta va fi declansat de un dezastru natural. A doua posibila cauza nominalizata de 22% dintre români este Apocalipsa, asa cum este descrisa in texte religioase, in timp ce pentru sârbi si sloveni o eroare umana (dezastru nuclear/ razboi) este mult mai probabila sa declanseze sfârsitul lumii.
Pe de alta parte, 55% dintre numarul total al respondentilor cred ca oamenii le fac rau altor oameni ca urmare a educatiei pe care au primit-o sau a fondului genetic. Cu toate acestea, sârbii considera ca principalul motiv pentru care oamenii le fac rau altor oameni ar fi traumele personale din experientele anterioare. In rândul românilor, pe lânga educatie si trecutul personal, o alta explicatie aleasa de 18% dintre acestia este instinctul de supravietuire.
Chiar daca este unul dintre cele mai populare subiecte in cartile pentru copii si filme, in realitate, studiul Discovery Channel arata ca nemurirea nu este atât de atragatoare pentru oameni. Doar doua din zece persoane intervievate din cele cinci tari si-ar dori sa traiasca vesnic. 67% dintre respondentii sârbi sunt multumiti cu durata considerata normala la ora actuala (60-90 ani). Cei mai multi români (45,5%) sunt si ei multumiti cu o durata de viata normala. In acelasi timp, peste 30% dintre croati, bulgari si sloveni si-ar dori sa traiasca mai mult cu 100 - 200 de ani, insa nici acestia nu sunt foarte atrasi de ideea de a trai vesnic.
Potrivit aceluiasi studiu, aproximativ 31% dintre respondenti considera ca oamenii nu s-ar putea intoarce la modul de viata al oamenilor preistorici datorita dependentei de tehnologie fara de care nu pot concepe viata de zi cu zi. La o diferenta de 3 procente, 28% din respondentii din toate cele cinci tari cred ca s-ar putea intoarce la acea viata numai daca ar fi fortati. Croatii, bulgarii si slovenii sunt cei mai convinsi ca se pot adapta in special pentru o viata mai sanatoasa.
Studiul mai arata ca peste 50% din numarul total al respondentilor considera ca robotii sunt foarte utili in tehnologia moderna, in timp ce aproximativ 2 din 10 respondenti cred ca au un impact negativ asupra vietii oamenilor, considerându-i raspunzatori pentru cresterea numarului de someri. In România, 58,7% din respondenti considera ca robotii sunt foarte utili. Pe de alta parte, un procent semnificativ dintre cei care cred ca robotii au un impact negativ asupra oamenilor sunt tinerii cu vârste cuprinse intre 18 si 24 de ani.
Discovery Communications este una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul productiei de programe documentare, ajungând la peste 1,5 miliarde de abonati, din 210 tari.
In România, Discovery Networks distribuie in prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase si ID Investigation Discovery.
sursa:Mediafax

ACESTEA sunt imaginile care fac Marea Britanie de rusine in lume! FOTO

ACESTEA sunt imaginile care fac Marea Britanie de rusine in lume! FOTO




Cotidianul britanic Daily Mail a publicat câteva fotografii care au surprins cetateni britanici in 

ipostaze ce fac tara de rusine.

In fotografiile care ilustreaza petrecerile de noapte din Marea Britanie, apar tineri beti, unele femei fiind intinse pe strada, cu lenjeria intima la vedere, scrie dailymail.co.uk.
Fotografiile au fost realizate in Cardiff, insa scene similare pot fi vazute in majoritatea oraselor din Marea Britanie in fiecare week-end.

Polonezul Maciej Dakowcz, in vârsta de 34 de ani, a realizat fotografiile cu viata de noapte din Cardiff in ultimii cinci ani. Colectia de fotografii a fost intitulata "Cardiff dupa lasarea intunericului" si a fost descrisa de catre expertii de la Festivalul International de Fotojurnalism de la Perpignan ca fiind un portret realist al vietii moderne din Marea Britanie.
"Imaginile spun povesti despre bautura, dragoste, violenta, despre multe lucruri", a declarat fotograful.
Share52

Cum abordeaza londonezii pe direct


Salutare,
Imi place sa dau exemple de abordari pentru a te incuraja sa actionezi. Exemplele sunt cea mai rapida cale de a te face inteles si de a motiva pe cineva sa faca ceva. Stiu asta pentru ca sunt trainer de seductie din 2006 si am avut ocazia sa motivez si sa schimb foarte multi barbati pana acum.
Mintea noastra ne serveste adesea mii de scuze, din cele mai amuzante si mai enervante cateodata, insa de cele mai multe ori fara nici o legatura cu realitatea.
Ne imaginam ca vom fi loviti cu o poseta, ca vom fi bruscati fizic sau ca vom fi criticati si facuti de ras in gura mare de fata cu toti ceilalti.
Adevarul este insa ca daca facem o abordare corect, o femeie ne va placea si va dori sa “se joaca” cu noi (asta e prima parte a flirtului pana la urma, nu?) sau in cel mai rau caz va refuza politicos, flatata fiind de un astfel de barbat direct, hotarat, masculin, asumat si elegant.
Daca insa abordezi indirect, manipulativ, fara sinceritate vei parea slab, neasumat, neresponsabil, non-masculin si vei fi respins mult mai dur decat ti-ai fi imaginat vreodata.

Acelasi lucru insa se intampla si daca abordezi cu un trup care arata nesiguranta si “disperare”. Tocmai de aceea la workshop invat barbatii exact cum sa abordeze, la nivel de trup, voce, cuvinte incat prima impresie sa fie maxima si apoi tipa sa gandeasca catre sine “wow, ce tip super tare” si de-abia apoi il indemn sa fie “el insusi” axat pe latura pozitiva si evolutiva din el :) .
Si ca tot vorbeam de exemple de abordari, iti prezint un filmulet realizat de un adept al directului din Londra, numit Sasha. Ce face el bine este ca cel mai des este direct in opener si este ferm la momentul abordarii. De asemenea el face daygame(agata ziua), lucru pe care Mystery si cei pe indirect nu prea il fac (ei fiind mai mult pe club game). El sta insa in abordare uneori putinel, alteori mai mult. Nu sunt de acord cu a sta putin in abordare din moment ce conexiunea reprezinta 80% din Seductie iar 20% e flirtul de inceput numit si tranzitie!
Sasha foloseste totusi trucuri de indirect gen peacocking (parul ridicat pentru a atrage atentia) cu care nu sunt de acord. Ce face el mai putin bine, din punctul meu de vedere este ca mizeaza prea mult pe ridiculizare si amuzament cand de fapt atractia se creaza din alte elemente si nu din umor (spre deosebire de ce cred 95% din barbati). El este insa congruent cu stilul lui si (atentie!) fiind Stand-up Comedian el chiar nu joaca teatru, asa este el! La fel si in cazul lui Mystery, el chiar este iluzionist, deci e ok sa isi joace acelasi rol de 10+ ani. Stilul lor insa e greu de invatat pentru ca depinde prea mult de persoana care a creat stilul. Directul real insa e foarte flexibil si suporta un numar infinit de personalitati, culturi si modele de gandire.
Nu il dau ca exemplu de abordare, ci ca exemplu de tupeu. Meriti sa ai ce femei vrei tu, meriti sa ai curaj, meriti sa fii apreciat si dorit de femei frumoase! El are convingerea asta chiar daca metoda lui ar putea fi imbunatatita.
Asadar el poate fi un exemplu de “nu mori daca abordezi” si nici nu te “faci de ras in tot cartieru” daca incepi sa actionezi si sa inveti sa fii seducator acum!



sursa:hitswire.com

Video | Uite filmul care te poate convinge să te laşi de fumat!


Chiar dacă pe toate canalele de media fumătorii sunt îndemnaţi să renunţe la viciul lor, puţini dau crezare specialiştilor. Imaginile şi filmele sunt însă uneori cel mai bun îndemn pentru fumători.

Astfel, pe Internet a apărut un film în care se face comparaţie între plămânii unei persoane care fumează şi cei ai unuia care nu a pus niciodată o ţigară în gură. 

Plămânii din dreapta, care au aparţinut unui nefumător, sunt sănătoşi, iar cei din stânga, care au aparţinut unui fumător, au fost afectaţi de cancer pulmonar. În urma pompării de aer în plămâni, cei sănătoşi se umflă complet, în timp ce perechea afectată o fac parţial.


sursa:Libertatea.ro