Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 septembrie 2011

Cum abordeaza londonezii pe direct


Salutare,
Imi place sa dau exemple de abordari pentru a te incuraja sa actionezi. Exemplele sunt cea mai rapida cale de a te face inteles si de a motiva pe cineva sa faca ceva. Stiu asta pentru ca sunt trainer de seductie din 2006 si am avut ocazia sa motivez si sa schimb foarte multi barbati pana acum.
Mintea noastra ne serveste adesea mii de scuze, din cele mai amuzante si mai enervante cateodata, insa de cele mai multe ori fara nici o legatura cu realitatea.
Ne imaginam ca vom fi loviti cu o poseta, ca vom fi bruscati fizic sau ca vom fi criticati si facuti de ras in gura mare de fata cu toti ceilalti.
Adevarul este insa ca daca facem o abordare corect, o femeie ne va placea si va dori sa “se joaca” cu noi (asta e prima parte a flirtului pana la urma, nu?) sau in cel mai rau caz va refuza politicos, flatata fiind de un astfel de barbat direct, hotarat, masculin, asumat si elegant.
Daca insa abordezi indirect, manipulativ, fara sinceritate vei parea slab, neasumat, neresponsabil, non-masculin si vei fi respins mult mai dur decat ti-ai fi imaginat vreodata.

Acelasi lucru insa se intampla si daca abordezi cu un trup care arata nesiguranta si “disperare”. Tocmai de aceea la workshop invat barbatii exact cum sa abordeze, la nivel de trup, voce, cuvinte incat prima impresie sa fie maxima si apoi tipa sa gandeasca catre sine “wow, ce tip super tare” si de-abia apoi il indemn sa fie “el insusi” axat pe latura pozitiva si evolutiva din el :) .
Si ca tot vorbeam de exemple de abordari, iti prezint un filmulet realizat de un adept al directului din Londra, numit Sasha. Ce face el bine este ca cel mai des este direct in opener si este ferm la momentul abordarii. De asemenea el face daygame(agata ziua), lucru pe care Mystery si cei pe indirect nu prea il fac (ei fiind mai mult pe club game). El sta insa in abordare uneori putinel, alteori mai mult. Nu sunt de acord cu a sta putin in abordare din moment ce conexiunea reprezinta 80% din Seductie iar 20% e flirtul de inceput numit si tranzitie!
Sasha foloseste totusi trucuri de indirect gen peacocking (parul ridicat pentru a atrage atentia) cu care nu sunt de acord. Ce face el mai putin bine, din punctul meu de vedere este ca mizeaza prea mult pe ridiculizare si amuzament cand de fapt atractia se creaza din alte elemente si nu din umor (spre deosebire de ce cred 95% din barbati). El este insa congruent cu stilul lui si (atentie!) fiind Stand-up Comedian el chiar nu joaca teatru, asa este el! La fel si in cazul lui Mystery, el chiar este iluzionist, deci e ok sa isi joace acelasi rol de 10+ ani. Stilul lor insa e greu de invatat pentru ca depinde prea mult de persoana care a creat stilul. Directul real insa e foarte flexibil si suporta un numar infinit de personalitati, culturi si modele de gandire.
Nu il dau ca exemplu de abordare, ci ca exemplu de tupeu. Meriti sa ai ce femei vrei tu, meriti sa ai curaj, meriti sa fii apreciat si dorit de femei frumoase! El are convingerea asta chiar daca metoda lui ar putea fi imbunatatita.
Asadar el poate fi un exemplu de “nu mori daca abordezi” si nici nu te “faci de ras in tot cartieru” daca incepi sa actionezi si sa inveti sa fii seducator acum!



sursa:hitswire.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu