Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 iulie 2012

Cora trebuie să angajeze rapid încă 900 de oameni



Cora trebuie să angajeze rapid încă 900 de oameni
Retailerul franco-belgian Cora, care deţine o reţea de opt magazine pe piaţa locală, va angaja în acest an 900 de persoane în ma­ga­zinele pe care le are pro­gramate pen­tru inau­gurare în cea de-a do­ua parte a anului la Bacău şi Bu­cureşti (Şo­sea­ua Ale­xandriei). Astfel, pâ­nă la finele anu­lui nu­mă­rul de angajaţi al com­pa­niei va depăşi 4.500 de per­soane, în condiţiile în care la finele lui 2011 erau peste 3.600.
Retailerul a început deja procesul de recrutare pentru cele două unităţi, po­trivit reprezentanţilor companiei.
"Magazinul din Capitală, amplasat pe Şoseaua Alexandriei, va avea 600 de angajaţi, iar cel din Bacău 300", spune Ana Maria Florea, reprezentantul pentru relaţii publice al Cora.
Cele două magazine sunt singurele planificate pentru deschidere în 2012, astfel că la finele anului Cora va avea o reţea de zece unităţi.
Cora a avut anul tre­cut afaceri de 325 mil. euro, similare celor din 2010, potrivit da­telor de la Registrul Co­merţului.
Magazinul din Şoseaua Alexandriei va fi al patrulea din Capitală al retailerului după cele din zona Lujerului, Pantelimon şi Sun Plaza. Potrivit datelor anunţate de reprezentanţii Cora, acestea sunt şi cele mai bune magazine din punctul de vedere al vânzărilor. Magazinul din sectorul şase al Capitalei, din zona Lujerului, are vânzări anuale de circa 100 de milioane de euro, potrivit datelor ZF. Vânză­rile acestei unităţi reprezintă circa o treime din vânzările totale ale reţelei de opt magazine.


sursa:zf.ro