Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iunie 2012

Chuck Bass din Gossip Girl s-a apucat de modă


Ed Westwick, cunoscut pentru rolul lui din Gossip Girl, a poposit pe podium unde a prezentat noua colecţie a designerului Philipp Plein.


Se pare că aptitudinile actorului sunt numeroase şi deşi cochetează cu moda, tot actoria rămâne pe primul loc, iar despre finalul serialului Gossip Girl, acesta a spus “Să spream că Chuck şi Blair vor rămâne împreună. Aşa ar trebui să se încheie, dar nu ştiu cum se va întâmpla asta”.


Ce zona de pe glob va inceta sa mai existe


nori FloridaProtv Ad
Daca nu se iau masuri imediate si drastice sudul Floridei va disparea de pe fata Pamantului, inghitit de apele Oceanului Atlantic, avertizeaza expertii in probleme de clima.


Potrivit oamenilor de stiinta care au participat la o conferinta pe probleme de mediu, sudul Floridei este cea mai vulnerabila zona din SUA din acest punct de vedere.
Daca nivelul oceanului continua sa creasca, Monroe, Miami-Dade, Broward, Lee si Pinellas vor fi primele zone care vor fi inghitite de apa, scrie Palm Beach Post, in timp ce cea mai mare parte din Cheile Floridei va disparea in urmatorul secol.
Iar partea de peninsula care se intinde la sud de lacul Okeechobee va deveni nelocuibila in urmatorii 250 de ani, a mai precizat Ben Strauss, CEO-ul agentiei americane Climate Central.
Oamenii de stiinta nu pot sa estimeze cat de repede va creste nivelul oceanului, insa este foarte posibil ca fenomenele descrise mai sus sa se intample mult mai curand decat au prezis expertii.
Inainte ca totul sa fie inghitit de ape, Florida va fi lovita de uragane si inundatii, care vor creste ratele asigurarilor si vor diminua resursele de apa potabila, potrivit publicatiei The Herald.


Sursa: Daily Mail

Sfaturi de moda pentru barbatii inalti


Barbatii inalti se confrunta adesea cu probleme atunci cand trebuie sa isi aleaga haine, mai ales daca vor piese vestimentare care trebuie sa potriveasca personalitatii lor, dar si trendului. Daca te afli in aceasta categorie si te confrunti adesea cu probleme atunci cand mergi la cumparaturi, iata cateva sfaturi care iti pot fi de folos.

1. Evita camasile si tricourile foarte lungi. Cu cat bluzele sunt mai lungi, cu atat vei parea mai inalt si mai neatragator.

Incearca sa achizitionezi doar tricouri care depasesc cu maxim 10 centimetri linia pantalonilor. In acest fel vei avea un aspect echilibrat.

2. Obisnuieste-te sa porti veste peste tricouri sau camasi. Cu cat acestea au dimensiuni mai mici si sunt confectionate din mai putin material, cu atat vei parea mai bine proportionat. In acelasi timp, vestele iti ofera un look modern si potrivit pentru diferite ocazii.

3. Daca este posibil, opteaza pentru bluze cu maneca scurta sau trei sferturi si evita-le pe cele cu maneci lungi care (dincolo de faptul ca nu potrivesc intotdeauna ca masura si de foarte multe ori se dovedesc a fi prea scurte) dau impresia ca bratele tale sunt si mai lungi.

4. Tunde-ti parul. Parul lung (chiar si daca este purtat in coada) nu este deloc avantajos pentru barbatii prea inalti. Cel mai bine este sa porti parul tuns periuta sau de maxim 4 degete lungime. De asemenea, este recomandat sa nu il aranjezi in sus, pentru ca nu vei face decat sa pasi si mai inalt cu cativa centimetri.

5. In ceea ce priveste incaltamintea, fereste-te de pantofii care au talpa inalta, dar si de cei cu o forma ascutita, alungita. Acestia din urma, nu vor face decat sa dea impresia ca pisiorul tau este si mai mare decat in realitate. Cel mai bine este sa cauti pantofi cu botul rotund sau semirotund. Avand in vedere oferta producatorulir si a designerilor, fara indoiala ve gasi mai multe modele care sa iti placa.

6. Ca si accesorii care iti vor mai "taia" din inaltime sunt curelele si ceasurile late. De asemenea, barbatii inalti si slabi pot purta barba pentru a avea un look cat mai bine proportionat si echilibrat.



sursa:askmen.ro

Cum salvezi o intalnire care n-a mers bine


Ai iesit in oras cu o tipa incredibila, insa ea iti da semne ca nu se simte prea bine in compania ta? Daca nu stii exact cu ce ai gresit si daca iti doresti sa aduci totusi intalnirea pe drumul cel bun, ai la indemana cateva sfaturi destul de simple.

Fa-i o surpriza


Sa spunem ca tocmai ati iesit de la film sau dintr-un restaurant, iar ea te roaga sa o duci acasa. Respecta-i dorinta, insa inainte de orice, opreste pe drum la o florarie si cumpara-i un buchet mare de flori. Nu te scuza ca nu ai facut acest lucru de la inceput, ci spune-i ca aceasta este modalitatea prin care ii multumesti pentru o seara frumoasa.

Daca pana acum te-a tratat cu raceala si astepta cu nerabdare momentul despartirii, este foarte posibil ca dupa un astfel de gest, sa isi schimbe atitudinea.

Propune-i un plan nou

Intreab-o daca, in loc sa o duci acasa, ar vrea sa mergeti intr-un loc special. Du-o pe marginea unui lac, de unde se vede foarte bine cerul sau pe terasa unei cladiri foarte inalte. Gandeste-te la un loc special, astfel incat sa reusesti sa o impresionezi. O alta varianta este sa o duci la o plimbare printre strazile vechi sau mai putin cunoscute ale orasului.

Gaseste noi subiecte de discutie

Daca iti cere sa o duci acasa, probabil se simte plictisita in prezenta ta. Este un adevar dur, insa schimbarea depinde de tine. Incearca sa afli cat mai multe lucruri despre ea si sa descoperi lucrurile pe care le aveti in comun. Este foarte posibil ca o informatie simpla sa te poata ajuta sa gasesti un subiect de conversatie, iar astfel comunicarea dintre voi sa devina foarte naturala.

Spune-i mai multe lucruri despre tine

Femeilor le place sa isi descopere partenerul in timpul unei intalniri. De fapt, scopul intalnirii este acela de a te cunoaste mai bine. Daca ea ti-a povestit diverse lucruri despre ea, ar trebui sa faci acelasi lucru.

Daca esti ca un seif cu cifru si daca trebuie sa te provoace tot timpul sa ii vorbesti despre tine, fara indoiala isi va pierde interesul. Daca totusi esti dornic sa impartasesti cu ea anumite lucruri despre tine, cel mai probabil intalnirea va merge ca pe roate.


sursa:askmen.ro

Asphalt 7 Heat. TRAILER & DOWNLOAD


Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Pagani si alte supermasini vin pe telefoanele mobile. GALERIE FOTO
VIDEO A fost lansata cursa nebuna pe strazi Asphalt 7 Heat. TRAILER  DOWNLOAD
Gameloft a realizat versiunea pentru iOS pentru Asphalt 7 Heat, cea mai recenta serie Asphalt. Noul joc este o cursa pe strazi prin diverse locuri din intreaga lume. Gamerii vor descoperii 60 de masini exotice precum Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Pagani si chiar si celebra DeLorean DMC-12, din filmul "Back to the Future".
Fata de versiunile anterioare, grafica a fost imbunatatita, iar jocul arata mai bine. Asphalt 7 Head poate fi jucat single-player sau in retea prin Bluetooth. Jocul este disponibil in iTunes pentru iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) si iPad, pentru un pret de 1,29 USD.



     
     

Sursa: gsmarena

Samsung lanseaza o camera foto pentru serile in club


DV300F este o camera foto cu un mic LCD in partea din fata, pentru portrete incadrate perfect.
Samsung lanseaza o camera foto pentru serile in club
Daca vrei sa iti tii prietenii de pe Facebook la curent cu ce se intampla in viata ta, nu poti rata fotografiile memorabile de la petreceri sau din vacante. O noua camera lansata saptamana aceasta de Samsung, DV300F promite autoportrete incadrate perfect, datorita unui mini-LCD de 1,5 inch amplasat in partea din fata. Camera are un design metalic sofisticat, o rezolutie de 16 Megapixeli si un zoom optic 5x.
Pe langa ecranul frontal de care dispune intreaga serie 2View, modelul benficiaza de conectivitate Wi-Fi, pentru a putea uploada instantaneu fotografiile si a le distribui prietenilor pe Facebook sau Picassa. 
Camera dispune de un ecran frontal, pentru a se asigura ca utilizatorii se simt siguri ca le va reusi pana si cea mai dificila fotografie, indiferent daca acestia se afla in spatele sau in fata lentilelor. Acest lucru e mai simplu ca niciodata cu ajutorul animatiei Child Mode, care ii tine pe cei mici concentrati, si a Self Timer-ului vizual, cu ajutorul caruia poti sa apari in poza fara a fi nesigur inaintea setarii declansatorului.
Ca raspuns la evolutia continua a cerintelor utilizatorilor de a beneficia de maxima creativitate si posibilitatea de a impartasi experientele surprinse cu aparatul foto, DV300F este primul model 2View care ofera tehnologie Wi-Fi, permitand utilizatorilor sa trimita imaginile prin email, sa le incarce pe Facebook, Picassa, Flickr si YouTube intr-o clipa.
De asemenea, utilizatorii pot sa-si salveze imaginile speciale pe cardul de memorie microSD, imagini care sunt mai apoi conectate prin wireless la PC-ul de acasa si downloadate imediat, pentru a se bucura de ele si a le impartasi. Alternativ, serviciile de cloud, inclusiv AllShare Play de la Samsung si Microsoft SkyDrive, aduc garantia ca fotografiile pretioase pot fi stocate si impartasite oricand.
Pentru utilizatorii preocupati de aspect si in cautarea unui design sofisticat la o calitate premium, cel mai nou model vine in mai multe variante de culori metalice, incluzand negru fals, argintiu, bleumarin si rosu, cu un contur exterior dintr-o bucata, rotunjit si elegant pentru utilizare usoara si stil. Niciuna dintre aceste inovatii revolutionare nu afecteaza in vreun fel calitatea imaginii.
Din contra, DV300F se mandreste cu o impresionanta rezolutie de 16 megapixeli, zoom optic 5x si lentile cu unghi larg de 25mm pentru a captura intreaga actiune chiar si de la distanta. Myoung Sup Han, Senior Vice President si Head of Digital Imaging Business, Samsung Electronics, a comentat: “Scopul nostru este acela de a fi constant in fruntea inovatiilor si de a ne mentine pozitia de lider pe piata 2View, pionierata de Samsung.
Noul model DV300F reprezinta intruchiparea acestui scop. Cel mai nou model cu capturare 2View LCD, conectivitate Wi-Fi, stil ultra premium si cele mai noi functii creative demonstreaza angajamentul ferm din partea Samsung pentru inovatie in domeniul camerelor digitale compacte, precum si abilitatea noastra de a satisface constant nevoile utilizatorilor.”
DV300F este dotat cu o multitudine de functii distractive pentru a maximiza placerea utilizatorilor. Caracteristica Magic Frame include 12 template-uri distractive de fundal, precum si posibilitatea de a crea imaginii la o calitate de poster, perfecte pentru a fi impartasite sau agatate pe perete. In acelasi timp, functia Picture-in-Picture va permite sa inserati o imagine in alta. Impresionati-va prietenii, combinand o imagine statica cu un clip video pe care sa-l incarcati imediat pe YouTube sau pe reteaua voastra preferata de socializare. Apoi, asteptati si vedeti cat de multe “Like-uri” veți primi.
Prin intermediul Split Shot, puteti imbina pana la 3 imagini pentru a crea propria opera de arta! Puteti chiar sa importati fotografii de pe alte camere. Distractia nu se opreste aici – Funny Face va permite sa adaugati grimase caraghioase sau nasuri amuzante fotografiilor cu prietenii si familia. Posibilitatile sunt multiple, functia avand opt modele diferite.
Inovatoarea Artistic Brush poate transforma instantaneu un portret sau peisaj sau chiar un clip video intr-o schita alb-negru sau in versiunea sa colorata, exact cum ar face-o un artist! Puteti apoi sa va laudati cu creatia artistica prin intermediul LCD-ului camerei sau prin simpla incarcare pe un site de socializare sau pe YouTube, asigurandu-va astfel ca oricine se poate uita la opera vostra de arta sau la cea mai noua poza de profil.
Acest model include si Motion Photo si, exact ca in cel mai nou blockbuster de la Hollywood, aceasta functie va permite sa inghetati timpul in jurul unui obiect in miscare pentru un efect mai dramatic. Puteti chiar sa surprindeti un prieten sarind in parc si sa-i inghetati pe toti ceilalti din jurul lui ca pe niste statui