Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 martie 2012

Solutia SF care asigura supravietuirea site-urilor de torrente


Baietii de la The Pirate Bay au gasit o metoda inedita prin care vor scapa de grija autoritatilor.
Solutia SF care asigura supravietuirea site-urilor de torrente
Oamenii de la The Pirate Bay a venit cu o idee stiintifico-fantastica ce poate asigura supravieturiea site-urilor de torrente, indiferent ce se intampla. Eu au publicat pe blog un articol prin care anunta ca au luat decizia de a-si muta serverele in spatiu. Ele vor fi purtate de niste drone, controlate prin GPS, iar in acest fel FBI-ul nu va mai putea sa le opreasca, sustine organizatia.
Aceste drone vor redirectiona aleatoriu traficul de pe un server pe altul, astfel incat semnalul sa nu poata fi oprit niciodata.
"Ca sa ne opreasca, vor trebui sa porneasca un atac cu avioane de lupta si sa distruga fizic aceste servere, iar asta va insemna un act de razboi", explica administratorii celui mai mare site de torrente din lume.
Aceste Statii "Low Orbit Server" (LOSS) sunt doar prima incercare. Cu transmitatoare radio moderne, ele pot asigura viteze de 100 Mbps per nod, pana la 50 km altitudine, sustine ei.

Esti curios cum e Windows 8? Testeaza-l pe telefon, tableta sau calculator! Download aici


Compania producatoare le ofera utilizatorilor sansa de a testa noul sistem de operare, care va fi lansat la toamna.
Esti curios cum e Windows 8? Testeaza-l pe telefon, tableta sau calculator! Download aici
Compania Microsoft a adus la Mobile World Congress de la Barcelona noul Windows 8, care va fi lansat la toamna. Sistemul de operare poate fi descarcat si acum testat de utilizatorii. Windows 8 este cea mai importanta versiune a sistemului de operare dupa cea lansata in ‘95, potrivit presedintelui diviziei Windows a grupului, Steve Sinofsky.
Windows 8 vine in doua variante, una destinata utilizatorilor de PC-uri si laptop-uri, si o alta pentru tablete si smartphone-uri. Ambele sunt complet diferite fata de ce a realizat compania pana acum.
"Windows 8 este o schimbare de generatie pentru sistemul de operare Windows, in privinta designului, functionalitatii si implementarii", a spus Sinofsky.
El a mai declarat ca Microsoft s-a asigurat ca utilizatorii care folosesc Windows pe un smartphone, tableta sau laptop nu vor avea probleme la trecerea de la un aparat la altul. "Exista prea multe diferente intre tablete si smartphone-uri. Windows 8 face utilizarea acestora mai usoara", a spus Sinofsky.
Julie Larson-Green, sefa de design pentru Windows 8, a prezentat noul soft pe o tableta Samsung, afirmand ca s-a vrut ca interactiunea cu sistemul de operare sa fie rapida si fluida.
Noua interfata, care arata la fel cu cea utilizata de Microsoft la Windows Phone, consta in butoane animate, patrate, numite Metro, care contin informatii din conturile de pe Web, precum Facebook, Twitter si Skydrive, sistemul Microsoft de stocare cloud.
Larson-Green a explicat ca mai multe aplicatii vor fi instalate in Windows 8, inclusiv Xbox Live, Internet Explorer si un player pentru video si muzica, prin care utilizatorii pot cumpara si viziona continut.
Pentru utilizatorii care prefera interfata originala a Windows, exista o aplicatie care elimina butoanele animate.
Potrivit dailymail, cei care vor cumpara dispozitive mobile cu Windows 8 vor primi gratuit pachetul Office, care contine editorul de texte Word, dar si Excel, PowerPoint si celelalte programe din suita.
Windows 8 poate fi descarcat gratuit de catre cei care doresc sa il testeze de aici.

Te enerveaza noul Timeline de la Facebook? Cum poti scapa de el


Iata o metoda simpla prin care poti anula noul design al profilului tau de Facebook.
Te enerveaza noul Timeline de la Facebook? Cum poti scapa de el
30 martie e data la care toti utilizatorii Facebook vor fi obligati sa-si schimbe pagina de pe reteaua de socializare, prin introducerea optiunii Timeline.
Multi dintre fanii Facebook nu sunt incantati de modificare, astfel ca au inceput sa caute disperati solutii de a "dribla" schimbarea la fata. Iar un site pare sa raspunda la intrebarea "Cum scap de Timeline?", care este deja in topul cautarilor pe Google.
TimeLineRemove.com ofera gratuit un plug-in care ar activa / dezactiva controversata optiune, daca browser-ul folosit este Firefox, Chrome sau Internet Explorer.
Asa cum era de asteptat, cei de la Facebok nu sunt incantati de initiativa. "Dupa ce a raportat site-ul oficial ca fiind spam, Facebook a dezactivat pagina TimelineRemove, care avea 29.000 de fani. Desi nu incalca niciun standard sau regula. Multumiri Facebook, multimim pentru ca ati ascultat vocea utilitzatorilor nostri", se plang creatorii TimeLineRemover.com.
Sursa: StirilePROTV

Ce este mai sanatos: Big Mac sau shaorma?


Ce este mai sanatos: Big Mac sau shaorma?
sxc.hu
Americanii pariaza ca preparatele fast-food, de tipul Big Mac, sunt mai sanatoase ca friptura clasica, pastele bolognese sau shaorma. Cel putin asa spun studiile efectuate de ei. 
Oamenii de stiinta de la Scoala Medicala Harvard au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au masuracantitatea de carne rosiecare se gaseste in astfel de preparate.
Acest tip de carne, condamnata in repetate randuri pentru ca ar duce la aparitia bolilor de inima si a cancerului, nu este periculoasa pentru sanatate atat timp cat este mancata cu moderatie, informeaza The Independent.


Potrivit specialistilor de la The Scientific Advisory Committee of Nutrition, o persoana sanatoasa ar trebuie sa manance 70 de grame de carne rosie pe zi si cel mult 500 de grame pe saptamana.

Astfel, prin comparatie, americanii au ajuns la concluzia ca Big Mac-ul ar fi mai sanatos ca orice alt fel de mancare.

-Doi carnaciori si doua felii subtiri de costita afumata (kaizer)
Continut mediu de carne: 130 grame

- O portie de spaghete bologneze:
Continut mediu de carne tocata: 140 grame

- Doner kebab
Continut mediu de carne de miel: 130 grame

- Shaorma:
Continut mediu de carne de vita/porc : 130 grame 

- Un Big Mac
Continut mediu de carne: 70 grame

  • Shaorma, sanatoasa daca renuntam la sosuri

Potrivit nutritionistului Mencinicopschi consultat de gandul.infoshaorma ar fi cel mai sanatos preparat, daca ar fi consumata fara sosuri si fara cartofi. Frigerea carnii pentru kebab se face intr-un mod adecvat, pentru ca atunci cand prepara shaorma caldura vine din lateral. Asta e bine pentru ca grasimea nu cade pe foc, nu se autoaprinde si nu adauga carnii produse cancerigene", indica specialistul.

Ashton Kutcher s-a facut turist spatial


Ashton Kutcher s-a facut turist spatialAshton Kutcher a platit 200.000 de dolari pentru o calatorie dus-intors in spatiu, cu compania Virgin Galactic. 

Multumita unei postari de blog de la presedintele coporatiei care-l va duce pe Ashton Kutcher in spatiu, am aflat despre ambitiile de astronaut ale actorului. 

"Vesti bune de la departamentul de Relatii-Astronauti de la Virgin Galactic: al 500-lea client-astronaut tocmai a semnat contractul. Iar acest client este Ashton Kutcher", a anuntat Richard Bronson, fondatorul Virgin Galactic. 

Nu s-a dat nici o data pentru zborul lui Ashton, dar nava cu care acesta va ajunge dincolo de orbita pamantului se afla momentan in teste la Centrul Aerospatial din Mojave, relateaza people.com.

Cel mai scump televizor din lume - 730.000 de euro!


Televizorul Panasonic cântăreşte 600 de kilograme

Televizorul Panasonic cântăreşte 600 de kilograme

Magazinul de lux Harrods, din Marea Britanie, a scos la vânzare un televizor Panasonic cu 600.000 de lire sterline (aproximativ 730.000 de euro), scrie „The Daily Telegraph“.
Televizorul Panasonic are o diagonală de 152 de inchi şi cântăreşte 600 de kilograme. Este, desigur, 3D şi are o rezoluţie de patru ori mai mare decât a unui televizor HD obişnuit. De altfel, dimensiunea ecranului este comparabilă cu nouă display-uri de 50 de inchi, dispuse pe trei rânduri, cu o rezoluţie de 4096x2160.
Televizorul a fost prezentat cu ocazia inaugurării unui nou raion al magazinului Harrods, unul dedicat gadgeturilor tehnologice de lux. Tot de aici se poate cumpăra un telefon BlackBerry cu cristale Swarovski care costă 1.500 de euro.