Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 septembrie 2011

Să facem cunoştinţă cu fetele din Need for Speed: The Run


Ne-am obişnuit deja ca EA să colaboreze cu actori şi fotomodele pentru jocurile din seria Need for Speed. Pentru NFS: The Run, producătorul a contactat două modele care au apărut în revistele Sports Illustrated. Este vorba de Irina Shayk, ce a apărut pe coperta Swimsuit Edition în 2011 şi Chrissy Teigen, care are la activ două apariţii în revista menţionată. Dacă vreţi să vedeţi cum au intrat cele două în pielea personajelor din joc şi ce legătură vor avea cu Jack, personajul controlat de jucător, accesaţi link-ul de mai jos.
Fetele frumoase din Need for Speed: The Run.
Sursa: Go4games.ro

Infinitec - un stick USB cu memorie infinită?(VIDEO)


Infinite USB Memory (IUM) - aşa se numeşte dispozitivul creat de Infinitec, o companie lansată de curând pe piaţa IT. Cu toţii ştim că în realitate capacitatea unui stick USB este limitată, fie chiar şi la 256 GB. Cei de la Infinitec s-au gândit s-o facă teoretic infinită, eliminând memoria din interiorul stick-ului propriu-zis. Aşa cum poate unii dintre voi şi-au dat seama, totul se bazează pe transferul prin intermediul unei reţele WiFi. Stick-ul IUM se conectează la un PC dotat cu placă de reţea wireless. Este instalată o aplicaţie numită Infinite Portal şi sunt selectate directoarele de pe HDD unde se află fişierele multimedia. De asemenea, este selectat un director pe o partiţie pentru stocare de date. Odată deconectat de la PC-ul gazdă, stick-ul IUM realizează o conexine ad-hoc cu acesta atunci când este introdus în portul USB al unui alt calculator sau dispozitiv.
Infinitec - memoria se află în altă parteInfinitec - memoria se află în altă parte

Atunci când IUM este conectat la un alt calculator, el este recunoscut şi se comportă la fel ca un stick USB obişnuit. Informaţia setată în PC-ul gazdă este văzută de noul PC ca fiind în memoria stick-ului IUM. Orice informaţie scrisă pe stick-ul IUM este transferată prin intermediul reţelei ad-hoc în memoria PC-ului gazdă. În aceste condiţii, memoria disponibilă pe stick-ul de la Infinitec este limitată la capacitatea HDD-ului din PC-ul gazdă şi poate depăşi lejer 1 TB. Calculatorul gazdă a rămas în principiu fără legătură la Internet atunci când este legat de stick-ul IUM, însă cei de la Infinitec au rezolvat şi această problemă. Dispozitivul dispune de o tehnologie numită dual-WiFi. Stick-ul se poate conecta la o reţea wireless disponibilă în zonă şi poate facilita conectarea PC-ului gazdă la Internet prin intermediul conexiunii ad-hoc dintre ele.
Aplicaţiile dispozitivului de la Infinitec sunt multe. Cu ajutorul său, orice laptop din casă poate avea acces la datele din PC-ul desktop cu capacitate mare de stocare. Cei care dispun de playere multimedia sau de un TV cu mufă USB pot rula fişierele multimedia de pe PC-ul gazdă fără a mai trage vreun cablu prin casă. Viteza de transfer ar trebui să fie destul de bună streaming-ul filmelor full HD, stick-ul IUM fiind dotat cu o placă de reţea compatibilă 802.11n. Din păcate, jucăria nu este chiar atât de ieftină. Cei interesaţi pot s-o precomande la un preţ de 129 $, livrările internaţionale urmând să fie gratuite pentru cei care se grăbesc. Infinitec Infinite USB Memory va fi disponibil începând cu 31 august.
Sursa: Engadget.com

Exclusivistul Nokia N9 a plecat către magazine


Nokia N9, smartphone-ul finlandez cu MeeGo OS, a ieşit din fabrică şi a luat drumul către magazinele din Europa.
Preţul este de 480 de Euro fără taxe pentru versiunea cu 16 GBmemorie internă, respectiv 560 de Euro (tot fără taxe) dacă optaţi pentru modelul cu 64 GB spaţiu de stocare.
Vă reamintim câteva specificaţii mai importante ale dispozitivului mobil Nokia N9:
  • Ecran AMOLED de 3.9 inch, 480 x 854 pixeli;
  • CPU Cortex A8, 1 GHz;
  • 1 GB RAM;
  • 16 GB / 64 GB memorie internă, nu are slot microSD;
  • Cameră de 8 MP, video HD 720p;
  • HSDPA, Wi-Fi 802.11n, hotspot;
  • GPS, A-GPS;
  • NFC (Near Field Communications);
  • Suportă doar cartelă microSIM;
  • Baterie Li-Ion 1450 mAh;
  • 12,1 mm grosime şi 135 de grame.
Nokia N9 va fi disponibil pe albastruroz şi negru.

SURSA:go4it.ro

India lansează tableta de 35 dolari


Creată în cadrul unei iniţiative a guvernului din India, cea mai ieftină tabletă din lume va fi lansată pe 5 octombrie.
India lansează tableta de 35 dolariIndia lansează tableta de 35 dolari

Botezată Sakshat, tableta în valoare de aproximativ 35 dolari este livrată deja către Institutul Indian de Tehnologie, de unde va pleca mai departe către un public format din elevi şi studenţi. Preţul tabletei este subvenţionat în proporţie de 50% de către guvern, astfel încât un număr cât mai mare de elevi să şi-o poată permite.
Tableta oferită în versiuni cu ecran tactil de 5, 7 şi 9 inch dispune de tastatură încorporată, harddisk de 32 GB şi 2 GB memorie RAM.
În ciuda unui preţ de achiziţie aproape imposibil de conceput pentru o tabletă, Sakshat dispune de conectivitate Wi-Fi, web browser şi cameră web pentru activităţi de videoconferinţă. Nu lipsesc nici facilităţile multimedia iar pentru treburi mai serioase avem la dispoziţie pacheteleOpen Office şi SciLab.
Despre sistemul de operare livrat nu sunt cunoscute prea multe detalii, însă probabil este vorba despre o versiune mai veche a platformei Android.
Sursa: Engadget.com

Samsung Nexus Prime, următorul Google Phone apare luna viitoare(VIDEO)


Nexus Prime, nava amiral pentru platforma Google Android este creat de Samsung şi va fi prezentat oficial în data de 11 octombrie, la exact o săptămână după dezvăluirea noului iPhone 5.
Samsung Nexus PrimeSamsung Nexus Prime, următorul Google Phone apare luna viitoare

Prezentarea urmează să aibă loc în cadrul evenimentului CTIA 2011, co-prezentat chiar de către Google. Locaţia şi momentul ales pentru prezentare nu sunt deloc întâmplătoare, Nexus Prime urmând să servească dreptplatformă de prezentare în introducerea noului sistem de operare Android 4.0, cu nume de cod Ice Cream Sandwich.
Samsung Nexus Prime va fi astfel primul smartphone cu sistem de operare Android 4.0, menit să ofere o demonstraţie de forţă la adresa Apple şi temutul iPhone 5.
Cât despre configuraţia următorului Google Phone, zvonurile vorbesc despre prezenţa unui ecran cu diagonală 4.65 inch, bazat pe tehnologie HD Super AMOLED. Chipset-ul Exynos are în componenţă un procesor dual-core tactat la nu mai puţin de 1.5 GHz, iar pe spatele carcasei tronează o cameră foto de 8 MP cu suport pentru filmare Full HD.
Dacă pentru imagini de prezentare oficiale cu noul Nexus Prime mai avem încă de aşteptat, sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sanwich a fost deja surprins în acţiune, rulând pe un smartphone din seria Samsung Nexus S
Sursa: GSMArena.com

Cum se poartă tweed-ul


O recomandare pe care vreau să o fac pentru acest sezon, este tweed-ul. El este un material țesut din fire de lână de diverse nuanțe şi care a devenit popular în 1830 prin Scoţia fiind folosit în scopuri practice. Vânătorii  foloseau tweed-ul ca şi camuflaj şi pentru că erau protejaţi de aerul rece.
Am mai scris despre tweed anul trecut, dar ce mi-a atras din nou atenţia, este că s-au fabricat cât mai multe articole din acest material care devine din ce în ce mai popular. Astfel, vei găsi desert boots şi alte modele de încălţăminte, cravate, sepci, genţi, costume, sacouri, pantaloni, paltoane, etc.
Hainele din tweed au fost prezente şi la Tweed Run.

triads.co.uk
2 ) Cravate
Mi se par cele mai frumoase cravate din câte am văzut până acum.

http://www.selectism.com
3) Ghete

http://www.selectism.com
4) Vesta matlasată, haină de iarnă şi rucsac

http://www.highsnobiety.com
5. Sacou şi geanta din tweed

nancystraughan.blogspot.com
6. Basca

abitoblarney.com
Apreciez de fiecare dată creativitatea, dar ce vei vedea mai jos, nu dă bine deloc.

http://www.selectism.com
Alte informaţii despre tweed aici.
sursa foto: http://www.trashness.com

sursa:stilmasculin.ro

GQ:The Want: Plaid Shirts and Wooly Ties

The cold months are fast approaching, so it's time to put those knit ties away. Stock up on this neckwear now, and while you're at it, don't be afraid to pattern mix with a classic plaid shirt

Read More http://www.gq.com/style/wear-it-now/201109/best-fall-plaid-shirts-wool-ties#ixzz1ZMlAzbnk

Mihai Petre organizează Cupa Stelele Dansului


Mihai Petre le-a pregătit bucureştenilor un weekend plin de dans. Federaţia Română de Dans Sportiv împreună cu Clubul de Dans Sportiv “Mihai Petre” organizează în perioada 1-2 octombrie, la Sala Rapid, competiţia Cupa stelele Dansului ediţia a X-a.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, în faţa spectatorilor vor evolua 700 de dansatori români. Între aceştia se numără şi cei mai importanţi dansatori sportivi români ai momentului. "Va fi un super spectacol de dans.
Cei prezenţi vor avea ocazia să vadă dansatori sportivi de toate vârstele, de la 6 pana la 40-45 de ani şi toate stilurile de dans. Dansul este acelaşi indiferent de vârstă, dar efectul pe care îl produce este complet diferit. În plus, va fi o competiţie foarte puternică!", a declarat Mihai Petre.
Mihai şi Elwira Petre sunt prima pereche din România care a reuşit să se claseze în primele 50 ale lumii în I.D.S.F World Ranking List (clasament asemănător ATP-ului în tennis), precum şi prima prezenţă românească într-o finală de Cupa Europeană-Moscova 2004.
Obişnuiţi ai locului 1 în Campionatul Naţional, Mihai Petre şi Elwira, încearcă, prin activitatea lor de antrenori profesionişti în cadrul clubului să formeze noi perechi de dansatori care să obţină rezultate notabile pe plan naţional şi internaţional. Competiţiile vor începe la ora 08:00 în fiecare dimineaţă şi se vor încheia la ora 22:00.


sursa:Libertatea.ro