Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Căciula de iarnă


Când vine vorba să ne protejăm capul de intemperii, primul lucru la care mă gândesc ar fi o pălărie sau o ushanka. Dar parcă aceste căciuli, sunt prea banale având în vedere că toată lumea le poartă. Aş propune ceva la fel cum e şi haina camel care te va face să nu te pierzi în mulţime.
La prima vedere, acest model de căciulă, l-am asociat cu purtătorii de tricouri funny, dar mi-am schimbat părerea destul de repede.
Această căciulă este des întâlnită pe pârtiile  de ski şi acum bărbaţii au început să o poate şi pe stradă.
De ce le recomand? Pentru că le consider ca nişteşosete colorate deoarece schimbă monotonia ţinutei.
Nu este obligatoriu să le asortezi la ceva anume pentru că ele te vor scuti de combinarea lor la restul ţinutei. Ele merg purtate la orice, dar nu în orice situaţie. De ex. dacă ai de mers la banchet sau la un eveniment formal nu ai ce căuta cu o astfel de căciulă.
Ce este aşa de plăcut la ele, este că arată oarecum prostesc ceea ce înseamnă că este un element pe care nu-l iei tocmai în serios. Sper că nu te-ai gândit la tricourile funny, jeanşi tăiaţi, cizme din cauciuc sau alte elemente similare.
Aceste căciuli fac partea din categoria, fie îţi plac fie nu. Ce îţi pot spune, este că ele sunt din lână şi-ţi vor oferi confortul termic necesar.
gant.com
bernstockspeirs.com
http://bryanlevinson.wordpress.com/
http://www.neffheadwear.com/
farfetch.com
Cine a zis că nu merge purtată şi la costum?
http://tdgb.tumblr.com/
Acum, aş vrea să aud şi părerea ta.
sursa foto: i-t-shop.com

sursa:stilmasculin.ro