Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 octombrie 2011

Efectele catastrofale ale incalzirii globale: 10 state vor fi inghitite de apa. Care este situatia Romaniei


State din Asia si Africa, printre care Haiti, Bangladesh, Sierra Leone, Zimbabwe sau Madagascar se confrunta cu grave probleme climatice. Incalzirea globala ar putea avea un impact catastrofal asupra acestor tari, arata un studiu realizat de Maplecroft, care a investigat sustenabilitatea a 193 de natiuni, informeaza Business Insider. Romanii nu au de ce sa-si faca griji: tara noastra a fost clasificata cu vulnerabilitate minora.


 Efectele catastrofale ale incalzirii globale: 10 state vor fi inghitite de apa. Care este situatia Romaniei
In realizarea studiului, au fost analizate efectele incalzirii globale (secetele, ciclonii, alunecarile de teren etc.) pentru ca fiecare stat in parte sa caute sa anticipeze amenintarile care-l pandesc.
10 tari vor fi inghitite de apa
Potrivit celor de la Maplecroft, Haiti,BangladeshZimbabweSierra Leone,MadagascarCambodgiaMozambicCongo,Malawi si Filippine sunt tarile care se confrunta cu vulnerabilitati ridicate de risc.
Statele Unite ale Americii au fost clasificate ca avand risc minor, asemenea multor altor state din nordul Europei. La fel a fost catalogata si Romania.
Semnele care arata ca schimbarile climatice sunt alarmante
De la cresterea temperaturii aerului sau oceanelor, pana la topirea masiva a ghetarilor, toate aceste schimbari climatice globale isi pun amprenta asupra planetei.
Grupul interguvernamental de experti sustine ca toate schimbarile climatice din ultimii ani au dus la o crestere alarmanta a emisiilor de gaze cu efect de sera. Vinovate pentru acest lucru sunt activitatile umane, din ce in ce mai daunatoare mediului inconjurator. Potrivit unui raport facut public in 2007, realizat pe baza descoperirilor a oamenilor de stiinta de-a lungul ultimelor decenii de cercetare, factorul uman este principalul vinovat de starea de degradare in care se afla Terra in prezent.
Temperaturile globale estimate de patru grupuri de cercetatori arata o incalzire a pamantului in ultimul secol. Mai mult, temperaturile au crescut alarmant in ultimele decenii, noteaza cei de la Business Insider.
Potrivit cercetarilor, temperatura medie de suprafata din Statele Unite s-a dublat incepand cu anul 1970. Opt ani mai tarziu, gheata din Oceanul Artic a scazut, in medie, cu 2,7% pe deceniu. In total, ghetarii din zona Oceanului Artic au scazut cu aproape 34% in ultimii 32 de ani.
Intre anii 1995 si 2006 s-a inregistrat cea mai calduroasa perioada din ultimul secol.
Temperatura medie de la suprafata globului a atins in iunieanul trecut 16,2 grade Celsius, cu 0,68 grade deasupra mediei secolului al XX-lea, de 15,5 grade, potrivit centrului de date climatice nationale al NOAA (National National Oceanic and Atmospheric Administration).
Pamantul a avut temperaturi peste medie in ultimele luni, fiind deosebit de cald in Peru, in centrul si estul Statelor Unite, precum si in estul si vestul Asiei, conform datelor NOAA.
Alte parti de pe glob au inregistrat dimpotriva temperaturi mai scazute decat cele normale in iunie, printre care Scandinavia, sudul Chinei si nord-vestul Statelor Unite.
Temperatura la suprafata oceanelor s-a situat anul trecut cu 0,54 grade Celsius peste media secolului al XX-lea (16,4 grade). Temperatura la suprafata solului din iunie 2010 a fost cu 1,07 grade peste media celei din lunile iunie ale secolului trecut, care a fost de 13,3 grade Celsius. Aceasta temperatura este cea mai mare inregistrata pana in prezent.


sursa:incont.ro

VIDEO: Cele mai urmărite 10 clipuri pe YouTube din istorie. Împreună au adunat 3,78 de MILIARDE DE VIZUALIZĂRI


VIDEO: Cele mai urmărite 10 clipuri pe YouTube din istorie: “Cum naiba a ajuns acest clip aici?!”
Justin Bieber are trei melodii în topul celor mai urmărite zece videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile, care au adunat împreună peste 3,78 de miliarde de vizualizări.
"Baby", hitul pe care Justin Bieber îl cântă cu Ludacris, este cel mai urmărit videoclip din toate timpurile de pe YouTube, cu 646.484.796 de vizualizări. Cântăreţul canadian mai ocupă şi ultimele două locuri din clasament: "One Time" (271.493.449 vizualizări) şi "Never Say Never" (271.415.605 vizualizări).
Alături de Bieber, în top 10 mai intră şi alte cinci melodii. Eminem ocupă locurile 5 şi 7, cu "Love the Way You Lie" (395.731.035 vizualizări), respectiv "One time" (271.493.449 vizualizări). Lady Gaga este pe 2, cu "Bad Romance", urmată de Jennifer Lopez, cu "On the Floor". O altă cântăreaţă din clasament este Shakira, care ocupă locul 5, cu imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, "Waka Waka".
Toate videoclipurile au fost urmărite în forma lor originală, de pe conturile oficiale ale cântăreţilor.
Pe locul şase se situează un filmuleţ urcat de un utilizator, celebrul "Charlie bit my finger", în care un băieţel plânge după ce fratele lui mai mic îl muşcă de deget. Filmuleţul a strâns 382.460.785 de milioane de vizualizări.
Cea mai neaşteptată prezenţă în top o reprezintă filmuleţul "Parto in un letto" (Naştere într-un pat), în care trei adolescenţi italieni simulează o naştere. "Cum naiba a ajuns acest clip să aibă atât de multe vizualizări?!", se întreabă unul dintre comentatorii filmuleţului.
URMĂREŞTE MAI JOS TOATE VIDEOCLIPURILE DIN TOP 10:
1. Justin Bieber ft. Ludacris - Baby - 646.484.796 vizualizări
2. Lady Gaga - Bad Romance - 422.808.201 vizualizări
3. Jennifer Lopez - On the Floor ft. Pitbull - 413.244.271 vizualizări
4. Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) - 411.199.724 vizualizări
5 . Eminem ft. Rihanna - Love the Way You Lie - 395.731.035 vizualizări
6. Charlie bit my finger again! - 382.460.785 vizualizări
7. Eminem - Not Afraid - 287.081.166 vizualizări
8. Party in un letto - 277.083.600 vizualizări
9. Justin Bieber - One Time - 271.493.449 vizualizări
10. Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never Say Never - 271.415.605 vizualizări


sursa:gandul.info

Parfumuri de iarna sau despre oameni dragi


cs wh 234x16 Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011
The Library Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011
versace crystal noir si ysl cinema2 Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011
cs wh 234x16 Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011
bvlgari femme mugler alien Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011
Parfumurile de iarna fie ca sunt mai sobre si sofisticate, fie ca sunt tinere si vii (asa cum eram eu si Madeleine pe vremea aceea) trebuie sa incalzeasca si sa imblanzeasca frigul de afara. Cu ele poti sa umpli cu prezenta ta incaperi calde si suflete dragi. Dar nu v-am spus cine e Madeleine… Asta veti afla din articolul urmator icon smile Parfumuri de iarna   8 recomandari pentru sezonul rece 2011



sursa:parfumio.ro

Parfumuri afrodisiace sau… “Perfume is sex!”



Imi doream de multa vreme sa scriu despre parfumurile afrodisiace. Recunosc, e un subiect despre care imi place sa vorbesc pentru ca ma fascineaza puterea pe care o exercita unii stimuli asupra mea. O mancare picanta, un pahar cu vin rosu, combinate cu cateva balade rock si obligatoriu un parfum barbatesc foarte atent ales, vor sfarama cu siguranta orice bariera ridicata cu ultimele eforturi de luciditate.
man woman kiss bed 400a061807 Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex!
Daca iti place acest articol, foloseste butoanele "Like" si "+1" de la inceputul lui!
Afrodisiacul este substanta care creste dorinta sexuala, denumirea vine de la Afrodita, zeita dragostei si sexualitatii in Grecia Antica. Multe substante sunt considerate afrodisiace, poate de la ciocolata la canabis, de la alcool la stridii. Dar niciuna nu poate rivaliza cu parfumul… Si daca acest parfum e impregnat in pielea unei persoane care te atrage si pe care poti sa o mirosi de foarte aproape, ai toate sansele sa ramai fara aer… E ca o injectie letala cu pasiune.“Perfume is not about sex, perfume is sex” zicea cineva. Total de acord!
Declar ca in ceea ce priveste parfumurile barbatesti voi fi foarte subiectiva si le voi numera pe cele cu efect breathless asupra mea. Mai precis, pe cele care nu-mi mai dau voie sa gandesc lucid. Nu ca as vrea neaparat.

Parfumuri afrodisiace pentru EL:

  • Primul parfum pe care-l aleg este Kouros de la Yves Saint Laurent . Sticla reprezinta simbolic o statuie greceasca, dar continutul… ohhh… continutul reprezinta tot ce si-ar putea dori o femeie sanatoasa la trup si la suflet.. Punct. Este puternic, invadator, masculin, ca un animal salbatic ce se repede si musca.. Dupa ce te dezmeticesti incepi sa deslusesti ceva miros de piele, ambra si mosc, cu un strop de parfum de garoafa. Mi-l doresc dimineata, la amiaza, seara, dimineata, la amiaza, seara…
  • Chanel Antaeus e o poveste frumoasa. E cuceritor, seducator, dulce. Exercita asupra mea o fascinatie aparte la fiecare intalnire cu el. I-am promis ca o sa-l fur din raft si o sa-l duc la mine acasa, sa pot sa-l miros oricand poftesc eu. Simt in el esente de mosc, trandafir, condimente si multa placere…
  • Un alt parfum fabulos este Opium de la Yves Saint Laurent. Daca o sa ma “acosteze” in desert un beduin care miroase asa, o sa-l rog sa ma seduca cum vrea el.. E ca un drog dulce-vanilat-piperat, de care vrei sa ramai dependenta, un parfum foarte iubit de femei… pe barbati.
afrodisiace masculine Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex!
  • Chanel pour Monsieur adauga inca un element afrodisiac la cele deja existente: eleganta masculina. Un barbat la costum parfumat cu Chanel pour Monsieur imi poate vorbi doar din priviri si simtiri. E suficient. Vanilia calda, cremoasa si moscul aspru fac din el o piesa de rezistenta pe raftul oricarui barbat care se respecta.
  • Chanel Egoiste e seducator si obraznic. Aproape egoist. Dupa ce te zapaceste, te lasa sa te intrebi “ce s-a intamplat?”. E puternic, fatal, de neimblanzit. Incepe cu scortisoara si santal, treptat se dezvaluie trandafirul si garoafa iar in final, cele care au sansa sa reziste atatea ore langa el vor mirosi piele, mosc si ambra dulce. E un parfum clasic, perfect pentru seara la ocazii speciale.
  • Bvlgari Black este un parfum afrodisiac-romantic. E greu sa te desprinzi de el, dar daca poarta Bvlgari Black va fi si mai greu. Ce e fascinant la el e latura sa intunecata, “the dark side”, care te invaluie si te ameteste intr-un mod foarte placut. Parca-mi spune “I’m bad but I can be so sweet..” OK, m-ai convins, acum arata-mi! Piele, ambra si vanilie plus aroma de ceai negru, love it!
  • Inca un parfum elegant si afrodisiac este L’Instant de Guerlain. E ca un barbat puternic, calm si cald. Daca asculti cum ii bate inima inseamna ca nu mai ai scapare! Incepe usor citric si se continua cu un miros cald de ciocolata si esente lemnoase. Recomand EDP, daca se poate. Persistenta indelungata chiar pe pielea mea.
  • Le Male de la Jean Paul Gaultier e un afrodisiac numai bun pentru seri cu luna plina. E atat de placut si de sexy! Aproape ca-ti vine sa vrei sa vezi ce gust are.. Miroase ca un sapun clasic de foarte buna calitate, combinat cu putina vanilie si mosc. Se spune ca face ravagii, atentie amatorilor icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex! .

Daca ma intrebati care cred eu ca e cel mai afrodisiac parfum feminin din cate am testat… habar nu am. Nu reusesc sa ma pun in pielea unui barbat cu adevarat pentru ca sunt… femeie cu adevarat! Dar in schimb mi-am propus sa stau de vorba (arzand de curiozitate) cu diversi barbati, intrebandu-i ce parfumuri (sau mai bine zis femei care poarta anumite parfumuri) au influenta… pozitiva asupra lor. Si iata ce raspunsuri am primit:

Parfumuri afrodisiace pentru EA:

  • Alien – Thierry Mugler a primit cele mai multe voturi. Unii mi l-au descris ca fiind misterios, altii ca fiind seducator iar altii mi-au declarat ca pur si simplu nu concep ca iubita lor sa poarte altceva. Am mai spus asta: Alien miroase ca o padure vrajita, ambra dulce si senzuala combinata cu esentele lemnoase si un strop de iasomie.. pune pe jar pe cine se apropie.
  • Un al doilea parfum care a obtinut un scor ridicat este Hypnotic Poison de la Christian Dior. Reactia barbatilor intervievati a fost: Mmmmmmm….. icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex! E dulce-vanilat hipnotizant, are persistenta indelungata, e invaluitor si ademenitor. Stiu ei ce stiu…
  • Samsara de la Guerlain e tot in topul preferintelor lor. Mie imi place sa-l port cand e mai rece afara pentru ca mi se pare ca-i mai atenueaza din acea asprime de la inceput. Adera atat de frumos pe piele si se transforma natural in timp.. Devin instant o pisica neagra si incep sa torc, ma simt in el de parca nu port altceva decat blanita. Si atat. Mi se potriveste perfect.
afrodisiace feminine Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex!
  • Euhoria – Calvin Klein a obtinut si el multe aplauze. E un oriental-floral-fructat, persistent si cu sillage foarte bun. Cineva mi-a spus ca atunci cand prietena lui se da cu Euphoria nu se mai poate concentra la nimic altceva icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex!
  • Chanel Coco Mademoiselle ii cucereste prin allura sa feminina si delicata. E ca un parfum de printesa, probabil genul de parfum in care se simt bine femeile tinere si elegante. E perfect de purtat la Paris, intr-o luna de miere..
  • Lolita Lempicka este divin.. L-am purtat cam o saptamana la un moment dat si recunosc ca m-a impresionat intr-un mod foarte placut. Se incalzeste pe piele si incinge atmosfera.. Barbatilor le place acea aura de mister pe care o degaja, e un parfum de vrajitoare adevarata!
  • Chanel Allure Sensuelle ma transforma din starea de gheata in cea de foc. E parfumul nedetronat la capitolul “wooow…”. Mai bine zis lasa fara cuvinte pe cei din jur. Din colectia mea cred ca este cel mai complex si mai afrodisiac parfum. Parfumurile Chanel nu sunt tocmai accesibile, dar sunt parfumuri adevarate! (si cele de dama si cele barbatesti) Merita sa investesti intr-un Chanel!
  • Si pentru ca vine toamna – anotimpul meu preferat – o sa reincep sa port Lancome Tresor (parfumul toamnei). E dulce ca iubirea si soft ca perna mea cea moale in care ma scufund in fiecare dimineata cand vreau sa mai amagesc somnul, chiar daca imi canta Edith Piaf de trezire.. E atat de feminin si de frumos, se spune ca barbatii simt intens dorinta de a lua in brate pe cea care poarta Tresor icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex!
Am lasat la urma parfumurile mele cele mai de succes icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex! Am primit de-a lungul timpului foarte multe complimente datorita parfumurilor mele (nu putine la numar). Dar dintre cele mai ispirate pot sa-l mentionez pe cel care mi-a placut cel mai mult: “Tot ce atinge ea miroase a parfum”. Si recunosc, toate rochiile mele, pantofii, bijuteriile, cartile, gentile, mai nou si telefoanele, toate miros a parfum. Nu stiu daca e bine sau e rau, dar eu chiar am fost fericita asa icon smile Parfumuri afrodisiace sau... Perfume is sex! Pentru ca eu insami am fost un parfum


sursa:parfumio.ro

ESQUIRE:No Man Can (or Should) Dress Like Johnny Depp



When perusing the red carpet for The Rum Diary, one of our oft-held maxims comes to mind: You Are Not Johnny Depp. While many men in Hollywood are following the seventies, swanky, colorful suiting we've been seeing on the runway — DB anyone? — here's the swankiest of them all in a three-piece windowpane suit that looks cool on him, somehow, despite the undesirable fit. Meanwhile, his nails are painted blue, he's covered in chains, and that hat's competing with his facial hair for the Egregious Error Above the Neck Award. Still, that's personal style defined. And for better or worse, Depp has plenty of it. Just don't try to steal his as you develop your own.


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1bzKgwajo

Boala care îi determină pe bărbaţi să facă sex în timp ce dorm

Un număr tot mai mare de bărbaţi suferă de un sindrom care îi împinge să facă sex în timpul somnului, fără a realiza ce se întâmplă. A doua zi, când află despre "aventurile" lor nocturne, ei susţin că nu îşi amintesc nimic.



Boala care îi determină pe bărbaţi să facă sex în timp ce dorm (Imagine: Shutterstock)
Apărută în anii 1990 şi adusă în atenţia publicului în 2003, odată cu apariţia Jurnalului de Psihiatrie din Canada, unde a fost clasificată ca o formă de parasomnie (la fel ca mersul în somn, vorbitul, spălatul pe dinţi, chiar aspiratul în timpul somnului), sexsomnia continuă să facă noi victime. Daily Mail publică un articol despre mai multe cupluri din Marea Britanie care s-au confruntat cu această problemă.
Dan Sayer (24 de ani) suferă de sindromul sexsomniei. În timp ce doarme, el se apropie de soţia sa, Anita (29 de ani), şi începe să o atingă, după care, uneori, trece la o partidă de sex în toată regula. "Este deranjant câteodată, mai ales când am avut o zi grea la muncă şi trebuie să mă trezesc devreme, caz în care încerc să-l trezesc sau îl împing spre cealaltă parte a patului", a declarat Anita.
"Oamenii fac glume pe seama acestui lucru, dar este ceva care mă deranjează. Mă trezesc, mă uit la Anita şi îmi dau seama după modul în care mă priveşte că am făcut din nou asta. Sincer, nu-mi amintesc nimic şi nu îmi place faptul că o supăr, dar nu pot controla aşa ceva", susţine Dan, care locuieşte în Waldersdale, Kent, şi lucrează, la fel ca soţia sa, ca director de vânzări. "De obicei mă trezesc la timp din somn, destul de surprins de ceea ce fac", a continuat el.
Prima experienţă de acest gen a fost plăcută pentru Anita, ea mărturisind că s-a bucurat de atenţia soţului ei, dar că a doua zi, când a deschis subiectul despre "aventura" de o seară înainte, acesta nu îşi amintea nimic, fapt care a îngrijorat-o. "A avut şi tupeul de a-mi spune că eu l-aş fi instigat", povesteşte Anita.
Cei doi susţin că, în cazul în care acest lucru ar pune în pericol relaţia lor, Dan va fi nevoit să urmeze un tratament, până atunci Anita sperând că îmbrâncelile o vor ţine departe de sexsomnia de care suferă soţul său.
Acesta este doar unul dintre cazurile din ce în ce mai dese de bărbaţi care suferă de sexsomnieLa începutul acestui an, Stephen Lee Davies (43 de ani), din Pembrokeshire, a fost acuzat că a violat o minoră care s-a urcat în patul său în timp ce dormea. El a scăpat de acuzaţii, fosta sa soţie şi alte partenere din trecut ale acestuia depunând mărturie că bărbatul suferă de sexsomnie şi că au avut numeroase partide de sex în timp ce el se afla în somn. Un alt bărbat, Darren Greenwood (33 de ani), din Bethnal Green, Londra, a scăpat de închisoare anul trecut după ce a hărţuit sexual o femeie pentru că a dezvăluit în timpul procesului că a avut momente de parasomnie în trecut.
Kevin Morgan, psiholog şi director al Centrului de Cercetare a Somnului Clinic din Loughborough, consideră că somnul poate avea acelaşi efect precum drogurile sau alcoolul asupra unor persoane: "La fel cum abuzul de alcool sau de droguri poate cauza pierderea inhibiţiilor, şi somnul poate duce la acest lucru. Dar nu îţi schimbă comportamentul în întregime", a declarat acesta.

sursa:mediafax.ro

Preselecţii pentru emisiunea "Românii au talent", sâmbătă la Bucureşti

Caravana "Românii au talent" va ajunge la Bucureşti sâmbătă, de la ora 10.00, românii fiind aşteptaţi la Hotel Crowne Plaza din Capitală la preselecţiile show-ului de la Pro TV.

Preselecţii pentru emisiunea "Românii au talent", sâmbătă la Bucureşti
Caravana "Românii au talent" a ajuns la final. Bucureştiul este ultima şansă a celor care vor să demonstreze că pot fi eroii unei ţări întregi. Sâmbătă, începând cu ora 10.00, românii sunt aşteptaţi la Hotel Crowne Plaza din Capitală la preselecţiile show-ului de la Pro TV.
Indiferent de vârstă sau ocupaţie, talentul este tot ce contează în lupta pentru titlul de cel mai talentat român şi un premiu de 120.000 de euro.
După mii de kilometri şi mii de concurenţi din toate zonele ţării, este rândul bucureştenilor să intre şi ei în competiţia de la "Românii au talent".
La fel ca şi în celelalte oraşe, Smiley şi Pavel Bartoş vor fi printre participanţi, îi vor încuraja şi le vor afla povestea. Cei selectaţi în urma acestei preselecţii vor urca pe scena de la "Românii au talent" în faţa juriului şi a întregii ţări.


sursa:mediafax.ro

Topul celor mai inutil de scumpe lucruri


Descopera cateva dintre banalele obiecte pe care le folosesti zilnic dar pe care ai putea sa dai o avere.

Rucsac...de aur

Rucsac...de aur
tiptoptens.com
Intai il iei cu tine la scoala, apoi la sala de gimnastica in adolescenta, pe urma la serviciu sau in final te relaxezi cu el in excursie, in timp ce el cara orice iti doresti. Ne referim la binecunoscutul ghiozdan/rucsac de care nimeni nu se poate dezlipi.


In ultima perioada moda a dat si peste aceste practice accesorii, iar casele de moda au inceput sa personalizeze ghiozdanele, dandu-le astfel valoare si impunandu-le preturi exorbitante.


Ce zici daca iti propunem ghizdanul placat cu aur, in valoare de 1.650 dolari. Iata in imaginea alaturata cum arata pretiosul accesoriu.

Opritor de usa

Opritor de usa
Intalnit sub diferite forme, de la carti sau sosete, la jucarii sau alte obiecte inutile ce ii pot inlocui rolul, opritorul de usa  inventat de americani este un accesoriu din beton, cu un pret pe masura: 3.500 dolari. 

Nu-i asa ca e o idee mai buna sa folosesti ce ai prin casa?




Minicasti audio...cu diamante

Minicasti audio...cu diamante
Un al doilea caz de obiect inutil de scump pentru functionalitatea sa este cel al castilor audio. Diferenta dintre cele prezentate in imagine si cele normale este ca acestea sunt placate cu aur si diamante si valoreaza de cel putin 100 de ori mai mult: pretul lor este de 5.175 dolari.



Monopoly

Monopoly
Sigur ai detinut macar odata in viata o casa, un hotel sau chiar un cartier intreg in frumoasa America, si aici ne referim bineinteles  la binecunoscutul joc Monopoly.  Pentru ca jocul sa fie si mai realistic, americanii s-au gandit sa-l aduca mai aproape de adevar: O editie unica a fost realizata din aur curat, piele veritabila si pret pe masura: 7.570 dolari.



Skateboard Louis Vuitton

Skateboard Louis Vuitton
Chiar daca este amator sau profesionist, daca ai un skateboard in mod clar iti doresti un autograf de la marele Tony Hawk, ce-ti va creste valoarea placii tale pana la 200 de dolari. Ce zici daca iti propunem un skate semnat Louis Vuitton, in valoare de 8.250 dolari. Iti mai precizam insa ca acesta nu a fost realizat pentru a se putea folosi, ci doar pentru prezentare. 

Hanorac

Hanorac
http://www.tiptoptens.com
Cum poate fi transformat un hanorac banal intr-un produs de lux? Cu multa imaginatie, pietre Swarovski, diamante Konquest si un material la fel de pretios. Pretul? 10.000 dolari pentru un hanorac ce clar te va face remarcat.







Aspirator

Aspirator
Ai plati 18.993 dolari pentru un aspirator? Si nici daca ai afla ca este vorba de un aspirator ce apartine unui brand renumit, este incrustat cu diamante si face curat in urma lui mai bine ca orice gospodina sau produs concurent. Si pe deasupra, straluceste ;)





Cutit

Cutit
Cand ne cumparam cutite pentru bucatarie, fiecare dintre noi le cauta pe cele mai ascutite, cele mai functionale, cele fabricate din materiale ce dureaza si sunt greu corozibile sau  cele care ne satisfac in totalitate aceste pretentii.  

Dar cand toate acestea sunt bifate, putem adauga 8 diamante, o lama din otel carbon si un pret de 39.600 de dolari pentru a duce totul la extrem, intr-o experienta culinara de exceptie. Un mic secret: sabia de samurai e mai profitabila.


Umbrela

Umbrela
Umbrela este facuta pentru a ne proteja din ploaie, poate fi gasita in diferite culori, materiale sau dimensiuni si cu o serie impresionanta de modele si forme. Simplu si banal. Iata ca s-a inventat umbrela din piele veritabila de crocodil, care protejeaza atat de ploaie cat si de soare. Pretul? 50.000 


Casca de Bluetooth

Casca de Bluetooth
Casca de bluetooth pe care ai cumparat-o nu se potriveste cu look-ul tau din fiecare zi?  Tot americanii au inventat accesoriul mobil pentru cei mai pretentiosi: Bluetooth-ul de 50.000 de dolari, incrustat complet in diamante. 







sursa:9am.ro