Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 octombrie 2011

Topul celor mai inutil de scumpe lucruri


Descopera cateva dintre banalele obiecte pe care le folosesti zilnic dar pe care ai putea sa dai o avere.

Rucsac...de aur

Rucsac...de aur
tiptoptens.com
Intai il iei cu tine la scoala, apoi la sala de gimnastica in adolescenta, pe urma la serviciu sau in final te relaxezi cu el in excursie, in timp ce el cara orice iti doresti. Ne referim la binecunoscutul ghiozdan/rucsac de care nimeni nu se poate dezlipi.


In ultima perioada moda a dat si peste aceste practice accesorii, iar casele de moda au inceput sa personalizeze ghiozdanele, dandu-le astfel valoare si impunandu-le preturi exorbitante.


Ce zici daca iti propunem ghizdanul placat cu aur, in valoare de 1.650 dolari. Iata in imaginea alaturata cum arata pretiosul accesoriu.

Opritor de usa

Opritor de usa
Intalnit sub diferite forme, de la carti sau sosete, la jucarii sau alte obiecte inutile ce ii pot inlocui rolul, opritorul de usa  inventat de americani este un accesoriu din beton, cu un pret pe masura: 3.500 dolari. 

Nu-i asa ca e o idee mai buna sa folosesti ce ai prin casa?




Minicasti audio...cu diamante

Minicasti audio...cu diamante
Un al doilea caz de obiect inutil de scump pentru functionalitatea sa este cel al castilor audio. Diferenta dintre cele prezentate in imagine si cele normale este ca acestea sunt placate cu aur si diamante si valoreaza de cel putin 100 de ori mai mult: pretul lor este de 5.175 dolari.



Monopoly

Monopoly
Sigur ai detinut macar odata in viata o casa, un hotel sau chiar un cartier intreg in frumoasa America, si aici ne referim bineinteles  la binecunoscutul joc Monopoly.  Pentru ca jocul sa fie si mai realistic, americanii s-au gandit sa-l aduca mai aproape de adevar: O editie unica a fost realizata din aur curat, piele veritabila si pret pe masura: 7.570 dolari.



Skateboard Louis Vuitton

Skateboard Louis Vuitton
Chiar daca este amator sau profesionist, daca ai un skateboard in mod clar iti doresti un autograf de la marele Tony Hawk, ce-ti va creste valoarea placii tale pana la 200 de dolari. Ce zici daca iti propunem un skate semnat Louis Vuitton, in valoare de 8.250 dolari. Iti mai precizam insa ca acesta nu a fost realizat pentru a se putea folosi, ci doar pentru prezentare. 

Hanorac

Hanorac
http://www.tiptoptens.com
Cum poate fi transformat un hanorac banal intr-un produs de lux? Cu multa imaginatie, pietre Swarovski, diamante Konquest si un material la fel de pretios. Pretul? 10.000 dolari pentru un hanorac ce clar te va face remarcat.







Aspirator

Aspirator
Ai plati 18.993 dolari pentru un aspirator? Si nici daca ai afla ca este vorba de un aspirator ce apartine unui brand renumit, este incrustat cu diamante si face curat in urma lui mai bine ca orice gospodina sau produs concurent. Si pe deasupra, straluceste ;)





Cutit

Cutit
Cand ne cumparam cutite pentru bucatarie, fiecare dintre noi le cauta pe cele mai ascutite, cele mai functionale, cele fabricate din materiale ce dureaza si sunt greu corozibile sau  cele care ne satisfac in totalitate aceste pretentii.  

Dar cand toate acestea sunt bifate, putem adauga 8 diamante, o lama din otel carbon si un pret de 39.600 de dolari pentru a duce totul la extrem, intr-o experienta culinara de exceptie. Un mic secret: sabia de samurai e mai profitabila.


Umbrela

Umbrela
Umbrela este facuta pentru a ne proteja din ploaie, poate fi gasita in diferite culori, materiale sau dimensiuni si cu o serie impresionanta de modele si forme. Simplu si banal. Iata ca s-a inventat umbrela din piele veritabila de crocodil, care protejeaza atat de ploaie cat si de soare. Pretul? 50.000 


Casca de Bluetooth

Casca de Bluetooth
Casca de bluetooth pe care ai cumparat-o nu se potriveste cu look-ul tau din fiecare zi?  Tot americanii au inventat accesoriul mobil pentru cei mai pretentiosi: Bluetooth-ul de 50.000 de dolari, incrustat complet in diamante. 







sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu