Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 iulie 2012

ADEVARUL despre incidentul de la Roswell, dupa 65 de ani. Ce a dezvaluit in premiera CIA

ADEVARUL despre incidentul de la Roswell, dupa 65 de ani. Ce a dezvaluit in premiera CIA

La 65 de ani dupa mult mediatizatul incident de la Roswell, care a alimentat teoria privind prabusirea unei nave extraterestre, un agent CIA vorbeste pentru prima data despre ce s-a intamplat atunci.
Chase Brandon, care a fost agent CIA timp de 35 de ani, declara ca obiectul prabusit la Roswell in 1947 nu fost un balon meteorologic, asa cum au sustinut oficialii, ci "un obiect care nu provenea de pe aceasta planeta".
Agentul sustine ca a vazut cu ochii lui dovezile "vizitei extraterestre",la sediul CIA din Langley, relateaza Daily Mail.
La scurt timp dupa incident, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca "discul zburator" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. Putini oameni au pus la indoiala aceste afirmatii.
Acum Brandon contrazice aceasta declaratie oficiala si spune ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie, in sediul CIA.
El nu vrea sa spuna exact ce contine aceasta cutie, adaugand doar ca erau poze si "material scris", insa aceste detalii l-au convins ca la Roswell s-a prabusit o nava extraterestra.
Ipoteza lui pare sa fie sustinuta si de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault.
In aceste arhive, un agent FBI vorbea despre "trei asa-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico".
Ele aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri. In fiecare "nava" au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm.
"Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel.

Primul abonament de telefon nelimitat în toate reţele naţionale


Cosmote România, cel de-al treilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală,  planului tarifar No Limit, care oferă comunicare nelimitată de voce, la nivel naţional, alături de comunicare nelimitată în reţea prin text, video şi imagini.

Comunicare nelimitată
Comunicare nelimitată
Lansăm astăzi o ofertă inovatoare, revoluţionară, în premieră pentru piaţa telecom din România. Aceasta le dă clienţilor posibilitatea de a comunica oricât de mult îşi doresc, indiferent ce canal preferă – voce, mesaje text, imagini sau internet. Am creat acest produs gândindu-ne că fiecare persoană pe care o cunoaştem reprezintă o nouă şansă de a trăi o experienţă unică. Astfel, cu planul tarifar <>, lumea devine atât de mare cât îşi doresc clienţii noştri să fie”a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.
Planul tarifar No Limit  le oferă clienţilor comunicare de voce nelimitată (minute naţionale şi internaţionale în zona 1, minute în reţea, minute pentru apel video şi minute către reţeaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitată (SMS-uri şi MMS-uri în reţea) şi 500 MB trafic de date.
No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clienţii rezidenţiali, atât cei noi, cât şi cei existenţi eligibili pentru reînnoirea de contract, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, până la 9 august 2012.



sursa:economica.rtv.net

Windows 8 porneşte cu 55% mai repede decât Windows 7!


După ce a fost prezentat la conferinţa Microsoft Build de anul trecut drept un sistem de operare foarte rapid, care consumă mai puţine resurse şi porneşte mai repede decât predecesorul său, Windows 8, ajuns între timp la versiuneaRelease Preview, continuă să uimească prin performanţele sale.
Chiar şi în această versiune nefinalizată, Windows 8 respectă promisiunile făcute de Microsoft, depăşind Windows 7 la mai multe capitole. Poate cea mai importantă schimbare, adusă îndeosebi pentru utilizatorii de tablete, este reducerea substanţială a timpilor de pornire şi oprire a sistemului de operare.
Windows 8
Folosind aceiaşi configuraţie de sistem şi instalări “pe curat” ale sistemelor Windows 7 şi Windows 8, cei de la PCMag au obţinut următoarele măsurători:
  • Windows 7 Startup: 38 secunde
  • Windows 8 Startup: 17 secunde
  • Windows 7 Shutdown: 12.2 secunde
  • Windows 8 Shutdown: 9.9 secunde
Altfel spus, Windows 8 porneşte cu 55.26% mai repede decât Windows 7 şi are nevoie de mai puţin timp pentru shutdown.
Îmbunătăţiri notabile au mai fost sesizate şi la viteza de încărcare a paginilor web, compatibilitate şi randare video.
Cel puţin cu Windows 8 Release Preview, mai sunt unele probleme cu vitezele de transfer la operaţiunile de copiere a fişierelor, dar diferenţele faţă de Windows 7 nu sunt foarte mari.
În timp ce şi Windows 7 este mai rapid decât predecesorul său Windows Vista, Windows 8 dovedeşte că se poate şi mai bine decât atât. Mai mult decât oricând în istoria sistemelor de operare Windows, Microsoft are nevoie să trateze cu maximă prioritate optimizarea sistemului Windows 8 pentru configuraţii modeste, limitate din punct de vedere al consumului de energie, cum sunt majoritatea tabletelor. Dacă în privinţa aspectului şi funcţionalitatea interfeţei părerile sunt împărţite, cel puţin la capitolul performanţe nu avem ce reproşa nouluiWindows 8.


sursa:go4it.ro