Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 octombrie 2011

Esti un bărbat adevărat dacă:


  • Ea adoarme cu capul pe pieptul tău în fiecare seară
  • O pupi de fiecare dată când îţi găteşte
  • N-o laşi să uite că e frumoasă
  • Îi faci complimente mai ales când sunt şi alte femei de faţă
  • Îi mulţumeşti pentru fiecare cămaşă pe care ţi-o calcă
  • Nu uiţi de preludiu
  • Ea uită de preludiu
  • Stai cu ea în bucătărie când spală vasele
  • Găteşti cina
  • N-o ţii de mână ca pe-o sacoşă
  • Unul dintre tricourile tale devine pijamaua ei
  • Primeşti mesaje neaşteptate de la ea
  • Se joacă pe Play Station cu tine
  • O înveleşti noaptea
  • Nu înjuri cu ea de faţă
  • O laşi să câştige la “cine îmbracă perna mai repede”




sursa: fashionlife.ro

Jack & Jones lookbook, colectia toamna-iarna 2011-2012




E o lumina speciala in pictorialul Jack & Jones pentru colectia toamna-iarna 2011-2012. mereu mi-a placut stylingul lor, pentru ca e simplu, curat, fresh.

Practic ofera oricarui barbat idei de outfituri urbane din cap pana-n picioare. Adica, poti arata impecabil, daca preiei un look integral de la Jack & Jones.
E adevarat ca asta ar denota faptul ca nu ai pic de imaginatie sau simt estetic, dar nu e asa grav. Doar ochii unei cunoscatoare si-ar da seama ca porti outfitul pe care l-ai vazut intr-un lookbook sau in vitrina.
Cu cine vorbesc acum? Cu barbatul careia i se rupe de cum se imbraca, pentru ca el e prea cool ca sa plece urechea la ce spun altii despre el. Am cunoscut cativa in ultimul timp si m-au cam…evervat.
Da, in toamna asta militez pentru cauza: invatati barbatii din viata voastra cum sa se imbrace bine. Voi, domnilor, ce ziceti de noua colectia Jack & Jones?
Colectia toamna-iarna 2011-2012 o gasiti online de azi si in FashionUp.ro. Asadar daca vreti sa mergeti la shopping de camasi noi de toamna, jachete si jeansi, treceti cu incredere pe la Jack & Jones.

Cei mai la moda barbati din Romania




Desi vedetele internationale ne iau ochii cu tinutele lor, sunt foarte multi romani, persoane publice, de la care avem multe de invatat. Nu vreau sa fac un clasament batut in cuie, fac doar cateva propuneri de barbati romani celebri care se imbraca cu stil. Daca mi-a scapat vreunul, te rog sa ma atentionezi :)
O parte importanta din procesul de invatare a cum sa te imbraci este sa te uiti la altii. “Furatul” sau “copiatul”, cand vine vorba de stil e o idee foarte buna si, pe cine sa copiem daca nu pe cei mai buni?
Gandeste-te: unele celebritati dau bani grei sa arate bine. Angajeaza stilisti personali pe care ii platesc foarte bine sa ii imbrace. Tu nu trebuie decat sa adopti elementele care iti plac pentru a face sa evolueze propriul stil personal.
Sa-i dam drumul.
Razvan Lucescu
tinute cu razvan lucescu
foto: blog.mysport.ro, rapidisti.gsp.ro
Parerea mea despre Razvan Lucescu este ca stilul sau de a vorbi e la un nivel la fel de ridicat cu cel vestimentar. E printre putinii oameni din lumea sportului romanesc ce vine mai tot timpul la patru ace si trebuie apreciat pentru asta.
Catalin Botezatu
tinute cu catalin botezatu
Nu cred ca putea lipsi din acest top. Catalin Botezatu este poate cel mai cunoscut designer roman, si asta pentru ca a avut grija sa se promoveze cum trebuie.
Personal ii admir stilul.
foto: produsebio.com, revistaioana.ro, octaviancoifan.blogspot.com
Dinu Patriciu
dinu patriciu
foto: 1235.ro, agenda.ro
Dinu Patriciu e un exemplu clasic de om cu bani care arata bun gust in tinutele sale. Nu te astepta la tinute la fel de spectaculoase cu ale lui Catalin Botezatu, insa.
Wilmark
wilmark
foto: eCostin.com, viva.ro, myconfidential.ro,
Oarecum la polul opus cu Dinu Patriciu, vedeta de televiziune Wilmark m-a surprins prin tinutele sale casual. Prima poza cu el de mai sus, spre exemplu, a fost singura din cate am vizualizat scriind articolul in care am vazut efectiv pe cineva purtand ocravata slim.
Sunt sigur ca o sa vii cu propriile tale exemple de barbati romani imbracati bine… Pe tine ce barbat roman te inspira?

sursa:fiicustil.ro

Căciuli la modă


caciula pentru barbati la moda

Când eram în liceu aveam un fix: nu-mi plăcea sub nici o formă să port căciuli iarna. Nu mă întreba de ce, știu doar că ieșeam din casă doar cu haina pe mine chiar dacă era -10 grade afară. În zilele cu ger simțeam cum îmi îngheață urechile dar rezistam cu stoicism. Așa mă obișnuisem.
În facultate am hotărât totuși să-mi iau una. Am prins o iarnă foarte friguroasă așa că n-am vut de ales. Am Intrat într-un magazin, am probat câteva și am cumpărat prima mea căciulă după mai bine de șase ani. Rezultatul: urechile mele se simțeau extraordinar de bine după atâta frig îndurat.
N-o să încerc să îți explic de ce am stat atâta vreme fără căciulă, nici să te conving că tu ai avea nevoie de una. Presupun că ești deja interesat de căciuli prin simplul fapt că citești acest articol.
Pe timp de iarnă eșarfele, fularele, mănușile și căciulile sunt singurele accesorii pe care le poți purta afară. Dacă le alegi cu bun gust vei fii cu stil chiar și la -10 grade celsius.
Căciulile au un mic dezavantaj atunci când sunt purtate: îți strică freza. Dacă ai creastă sau o ceva mai complicat, o căciulă va strica, cu siguranță, totul.
Există, totuși, căciuli cu stil. Dacă ți-ai călcat pe inimă și ai ales o freză mai lejeră pe timp de iarnă, adică una peste care poți purta o căciulă fără să o strici prea tare, îți voi arăta câteva modele la modă (și care vor fi ok și în anii următori, dealtfel).
Probabil cel mai la modă tip de căciulă este (încă) fesul. NU, nu din acela cu moț, ceva mai cu stil. În engleză se numește beanie.
Ca modele nu îți recomand clasicele fesuri cu logo-uri gen Puma sau Adidas. Mergi pe ceva fără înscrisuri prea multe; alege-ți în schimb modelul și culoarea sau culorile pe care le preferi și care merg cu ținutele și complexitatea pielii tale.
Iată câteva modele:
sursa foto: karmaloop.com
sursa foto: karmaloop.com
După cum vezi, nu ești limitat la negru și la gri. Poți alege liniștit din marea varietate de culori disponibile însă ai grijă să probezi cât mai multe pentru a fi sigur că faci alegerea cea bună. Nu te limita la un singur magazin, mergi prin mai multe și compară prețuri și modele.
Vrei ceva mai cu stil? ce zici de un Greek’s Fisherman’s Hat? Vine într-o mare varietate de culori și modele iar partea bună e că o găsești la noi în malluri, adaptată la gusturile tinerilor din ziua de azi.
Să nu crezi că acest gen de șapcă e doar pentru bătrânii pescari ce aveau de suferit prin frig și ploaie. Cei din vest au adoptat-o de ceva vreme iar trendul nu pare să se fi terminat.
De obicei, acestea sunt făctue din lână sau bumbac. Dacă vrei ceva autentic, caută-le pe cele făcute manual chiar în Grecia și exportate.
greek fisherman hat (gri)
photo: villagehatshop.com
Iar dacă ai de înfruntat friguri năpraznice, îți recomand o căciulă Ushanka…
caciula ushanka
foto: arctic-store.com
Acest gen de căciuli au fost purtate în Rusia și Scandinavia de secole bune. Sunt confecționate din peile de iepure, de oaie sau piele artificială. O poți purta cu succes în excursiile tale pe munte în timpul iernii, atâta timp cât o asortezi cu restul ținutei.
Cum asortez căciula cu restul ținutei? Vreau să văd niște poze concrete!
Iată-l pe David Beckham cu un fes gri ce completează o ținută formată din blugi, adidași albi, jachetă de piele neagră, tricou gri și curea maro. Dacă ți se pare prea intimidantă ținuta dar totuși nu știi cum a reușit să le combine așa de bine, îți spun eu secretul: are persoane care se ocupă de asta. Știu că nu îți permiți un consultant de imagine dar îți permiți să te informezi și să înveți singur.
sursa foto: cdn.buzznet.com
sursa foto: cdn.buzznet.com
O altă șmecherie este să cumperi eșarfa și căciula din aceeași material și din aceeași culoare. astfel, cele două îți vor încadra fața și o vor scoate în evidență.
sursa foto: s2.thisnext.com
sursa foto: s2.thisnext.com
Ce urmează? Urmează să mergi prin magazine și să-ți alegi căciula ținând cont de restul ținutelor. Gândește-te ce palton sau jachetă vei purta cu acea căciulă. De asemenea, contează dacă porți pantaloni formali, blugi, culoarea ghetelor etc. Ține minte: ținuta e un joc de lego.

sursa:fiicustil.ro

Puloverul si camasa: combinatia perfecta de iarna pentru orice barbat


pulover de ski
foto: ralphlauren.com

Fiind iarna, nu avem de ales decat sa impachetam pantalonii scurti, sosetele ”low-cut”, si tricourile polo cu maneca scurta pana la anul. Daca ai avut grija de ele si ti le-ai ales astfel incat sa se asorteze, hainele luate anii trecuti vor fi cu stil si la anul – garantat.
Un cititor m-a rugat sa fac un articol despre combinatii de pulovere si camasi. Mi-am dat seama imediat ca o asemenea combinatie, daca se adauga si un palton barbatesc cu stil, va creea un layering fantastic.
In plus, combinatia pulover plus camasa este una ce merge si in situatii business casual , adica la serviciu.
Tipurile de pulovere sunt destul de multe si merita cate un articol fiecare. Asa ca astazi ma voi axa doar pe combinatii de pulovere si camasi, ca sa iti faci o idee despre ce ai putea sa-ti cumperi.
Fie vorba intre noi, o asemenea tinuta merge foarte bine si de Revelion (eu chiar am avut asa ceva anul trecut), asa ca s-ar putea sa faci senzatie daca incerci una din combinatiile de mai jos.
Cand vine vorba de pulovere si camasi, nu trebuie decat sa aruncam o privire peste tinutele Ralph Lauren pentru a ramane cu gura cascata.
Nu, nu vreau sa te conving sa cumperi aceasta marca – preturile sunt destul de piperate, mai ales acum in vreme de criza. Insa ceea ce poti face este sa te uiti peste combinatii, apoi sa cauti in mall pulovere si camasi asemanatoare cu cele din poza.
TINUTA #1
PULOVER CU NASTURI (CARDIGAN) VERDE INCHIS CU CAMASA IN DUNGI
foto: ralphlauren.com
Puloverul este din casmir, de culoare verde inchis iar camasa este albastra cu dungi albe. Observam si sapca ce se asorteaza cu papionul insa nu e obligatoriu sa le porti daca nu vrei sa iesi prea mult in evidenta.
Camasa este una destul de formala insa, sa ne gandim la faptul ca ace pulover cu nasturi (eng. cardigan) face ca intreaga tinuta sa fie mai informala.
Concluzia la aceasta tinuta este ca e foarte potrivita pentru Revelion iar, daca renunti la sapca si papion, o poti purta oricand la serviciu, daca ai un job de birou. Daca nu gasesti o camasa cu un guler ca cel din imagine, orice camasa cu aceleasi dungi si culori pe ea va fi ok.
TINUTA #2
PULOVER CU FERMOAR ALB CU ALBASTRU INCHIS, CAMASA PORTOCALIE SI ESARFA ALBASTRU INCHIS
pulover de ski
foto: ralphlauren.com
Esti schior inrait? Iata ce ai putea sa porti data viitoare cand mergi la munte. Nu-ti face griji ca tinuta cu e prea incarcata. Acel pulover e perfect pentru iarna si nu se va demoda prea curand.
Felul cum sunt imbinate culorile este foarte interesant. Nu numai ca albastrul de pe puloverul cu fermoar se regaseste pe camasa, dar portocaliul camasii se asorteaza cu parul roscat al baiatului. Daca ai par roscat trebuie neaparat sa-l asortezi cu ceva din tinuta. Efectul va fi devastator.
In plus, sa observam esarfa de la gat care merge cu negrul de pe pulover si catarama curelei care iese foarte tare in evidenta. (Apropo, asemenea curele cu catarame mari gasesti in magazinele Mustang din malluri).
TINUTA #3
PULOVER ROSU CU FERMOAR SI CAMASA CU PATRATELE ALB-ALBASTRE
pulover rosu cu camasa albastra
foto: ralphlauren.com
Iata si un exemplu de pulover “half-zip”, adica cu “jumatate de fermoar”. Acel fermoar, cand e desfacut, permite sa se vada camasa de sub el… lucru pe care il vrem neaparat.
Observi cum rosul si albastrul merg daca au aceeasi luminozitate? In cazul de fata, acel rosu inchis (sau grena) scoate in evidenta foarte mult pe cel care il poarta. Apoi, in momentul in care privirea urca spre fata, dam de acel albastru inchis cu alb care contrasteaza excelent. O tinuta extrem de interesanta.

sursa:fiicustil.ro

5 pantaloni casual pentru toamna


 
Incerc sa te scot din blugi de ceva vreme. Astazi voi mai adauga cateva elemente pledoariei pentru purtarea pantalonilor din stofa. Cele spuse astazi se adreseaza barbatilor de toate varstele, ocupatiile sau dimensiunile. De ce sa-i porti? Pentru ca toti poarta blugi, iar tu vrei sa iesi cumva in fata. Asa mi-ai spus candva.
 
Iata cele cinci optiuni ce te vor ajuta sa-ti improspatezi garderoba:
 
1. Pantalonii din flanel (lana groasa) – detin o pereche de vreo trei ani. Au croiala blugului, dar prezinta buzunare laterale, exact ca ai unei perechi de pantaloni de costum. Sunt absolut comfortabili, flanelul fiind un material moale, ce urmeaza elegant linia corpului. Nu este nici pe departe cel mai pretios dintre materiale, dar face fata cu brio zonei casual. M-am uitat imprejur si am zarit nuante diverse de pantaloni din flanel la cei ce au devenit in timp furnizorii mei: nuante de grena, antracit, gri petrol sau crem inchis. Am descoperit in prietenia iscata peste ani cu prezenta pereche de pantaloni ca sunt perechea spre care intind mana cel mai des toamna, iarna sau primavara. Sunt de un gri inchis si prin insasi culoarea lor devin foarte versatili, fiind alipiti usor multor combinatii cromatice de sezon. Ii gasesti in specificatiile de pe eticheta ca wool, flannel trousers.
2. Pantalonii din material reiat – variaza ca finisare intre sapte fire trase pe o latime de trei centimetri, pana la saisprezece fire trase pe aceeasi latime. Cu cat mai densa cusatura, cu atat mai usor in greutate si textura pantalonul. Cele cu tesatura mai deasa sunt considerate mai tineresti, mai confortabile. Din aceasta gama te sfatuiesc sa alegi un exemplar maro inchis sau bleumarin. Au specificat pe eticheta corduroy pants.
3. Pantalonii din catifea – hei, nu te gandi la catifea ca la materia prima pentru draperiile grele. Aici vorbim de un bumbac mai gros, satinat ce are o stralucire si o moliciune aparte intre materialele de sezon. Imi plac de departe cei in nuante de olive, brun roscat sau gri foarte inchis, dar tu ii poti alege in orice culoare specifica sezonului. Nu stii ce culori are sezonul? Coboara din masina si plimba-te prin parc. Orice parc. Si uita-te atent imprejur – ceea ce vezi e toamna si culorile ei. In original – moleskin trousers.
4. Pantalonii din tercot – sunt denumiti generic astfel, tercotul reprezentand la originile sale orice fel de material ieftin, rugos si rezistent din care se pot croi pantaloni trainici pentru munca in aer liber. Ii poti gasi mai peste tot, la marii retaileri in nuante de gri sau maro. In denumirea britanica – whipcords, cavalry twill.
5. Pantalonii din lana groasa in amestec (sau nu) cu casmir – sunt o specie aparte dedicata celor foarte indragostiti de zona elementelor clasice masculine. Sunt acea specie de pantaloni pe care o vei intalni in modele imprimate in carouri, “bradulet” (herringbone) sau carouri mari. Ii consider cel mai chic exemplar de sezon intre pantaloni. Sunt mai greu de asortat unei tinute ce incumba piese clasice masculine, dar aduc o nota de inedit acestora. Cautati pe eticheta specificatia heavy weight wool sau cashmere.
Sfatul meu este ca la momentul achizitionarii acestora sa incerci sa alegi modele de pantaloni cu manseta in partea de jos. Se potrivesc de minune cu ghete barbatesti de toate genurile si formele. In plus, apa sau noroiul vor patrunde mai greu pana la soseta, iar vantul va ridica mai putin pantalonul de pe sireturi spre a-l flutura. Cat sa aiba mansetele? Cu cat esti mai inalt, cu atat manseta ar trebui sa respecte proportiile – se pleaca de la 2 cm si se poate ajune la 4, 5 cm.

sursa:domnideromania.ro

ESQUIRE:Something Cool We Saw Online: How To Wear Colored Pants


Let's face it: Denim isn't a color. It's a material, and generally, it's just dark. So many men's wardrobes alternate between a pair of light khakis and a pair of dark jeans that it's about time—it's been about time for quite a while now—to add color. Which is where a man may sometimes trip up. For that man who needs a few tips for adjusting to a wider range of pants, today is the best day that's ever happened to you. Sort of.


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/put-this-on-fall-pants-color-guide-102011-clone-1319133102#ixzz1bRmEPgqq

ESQUIRE:Shoe Porn: Pointer Classic Saddle Shoe



Walk in these through some leaves.
Charlie classic saddle shoe ($190) by Pointer, needsupply.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1bRloner0

Fashion tabu: ce n-ar trebui sa porti niciodata II


Peste tot gasesti sfaturi si sugestii despre ce si cum sa porti si care sunt tendintele actuale, insa nimeni nu-ti spune ce sa nu porti. Afla acum ce este tabu inmoda barbateasca!

9. Geaca de colegiu
S-a purtat acum multi ani si era populara mai ales printre liceeni. Atunci de ce vedem inca barbati in toata firea imbracati in aceste geci de colegiu, cu fermoar, guler in dungi, elastic in talie si insemne sportive pe spate?

10. Cizme Ugg
Sunt foarte populare in randul femeilor de cativa ani buni, dar, mai nou, au inceput sa le poarte si barbatii. Piciorul unui barbat incaltat cu cizme Ugg arata dezastruos si nu este nimic de admirat aici, crede-ma. Iti lipsesc poate doar colantii pe care sa-i bagi in cizme. Chiar daca intentia ta a fost sa fii trendy, o cizma stil militar este o varianta infinit mai buna.

11. Pantofii cu varf ascutit (si sau intors)
Nimic mai grotesc decat o pereche de pantofi eleganti cu un varf lung si ascutit, uneori chiar si intors in sus. Nu s-au purtat niciodata, nu sunt eleganti si nici de bun gust. Iar daca ii mai porti si la jeansi, te-ai abonat cu succes la "asa nu". Exista destule perechi de pantofi barbatesti care arata decent si nu vei da niciodata gres daca alegi un model clasic. Ai grija numai sa fie comozi, din piele naturala si de calitate.

12. Geaca sport peste costum de stofa
Am observat foarte multi barbati care-si inghesuie sacoul de la costum sub o geaca scurta, sport, cu elastic si fermoar, sperand sa nu se vada diferenta dintre cele doua piese. Ei bine, se vede! Iar daca tot te imbraci zilnic in costumde stofa la munca, fa un efort si cumpara-ti o jacheta sau un palton drept, din stofa de lana, clasic si perfect de purtat peste costum.

13. Jacheta de jeans de acum zece ani
Poate iti aminteste de perioada ta de glorie, dar nu ti se pare ca este demodata, cam decolorata, pardon prespalata, si singura ei utilitate este sa-ti tina de cald? Fa o plimbare prin magazine si vezi cum au evoluat jachetele de jeans. Se poarta cele de nuanta bleumarin inchis, cu croieli drepte si cusaturile de culoarea mustarului.

sursa:askmen.ro