Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 octombrie 2011

Cei mai la moda barbati din Romania




Desi vedetele internationale ne iau ochii cu tinutele lor, sunt foarte multi romani, persoane publice, de la care avem multe de invatat. Nu vreau sa fac un clasament batut in cuie, fac doar cateva propuneri de barbati romani celebri care se imbraca cu stil. Daca mi-a scapat vreunul, te rog sa ma atentionezi :)
O parte importanta din procesul de invatare a cum sa te imbraci este sa te uiti la altii. “Furatul” sau “copiatul”, cand vine vorba de stil e o idee foarte buna si, pe cine sa copiem daca nu pe cei mai buni?
Gandeste-te: unele celebritati dau bani grei sa arate bine. Angajeaza stilisti personali pe care ii platesc foarte bine sa ii imbrace. Tu nu trebuie decat sa adopti elementele care iti plac pentru a face sa evolueze propriul stil personal.
Sa-i dam drumul.
Razvan Lucescu
tinute cu razvan lucescu
foto: blog.mysport.ro, rapidisti.gsp.ro
Parerea mea despre Razvan Lucescu este ca stilul sau de a vorbi e la un nivel la fel de ridicat cu cel vestimentar. E printre putinii oameni din lumea sportului romanesc ce vine mai tot timpul la patru ace si trebuie apreciat pentru asta.
Catalin Botezatu
tinute cu catalin botezatu
Nu cred ca putea lipsi din acest top. Catalin Botezatu este poate cel mai cunoscut designer roman, si asta pentru ca a avut grija sa se promoveze cum trebuie.
Personal ii admir stilul.
foto: produsebio.com, revistaioana.ro, octaviancoifan.blogspot.com
Dinu Patriciu
dinu patriciu
foto: 1235.ro, agenda.ro
Dinu Patriciu e un exemplu clasic de om cu bani care arata bun gust in tinutele sale. Nu te astepta la tinute la fel de spectaculoase cu ale lui Catalin Botezatu, insa.
Wilmark
wilmark
foto: eCostin.com, viva.ro, myconfidential.ro,
Oarecum la polul opus cu Dinu Patriciu, vedeta de televiziune Wilmark m-a surprins prin tinutele sale casual. Prima poza cu el de mai sus, spre exemplu, a fost singura din cate am vizualizat scriind articolul in care am vazut efectiv pe cineva purtand ocravata slim.
Sunt sigur ca o sa vii cu propriile tale exemple de barbati romani imbracati bine… Pe tine ce barbat roman te inspira?

sursa:fiicustil.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu