Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 iunie 2012

Muzica la serviciu: utila sau enervanta?


Printre sunete interminabile de taste sau colegi care vorbesc incontinuu despre cum si-au petrecut weekendul, simti uneori nevoia de o pauza si de un sunet relaxant, doar pentru tine. Astfel, iti setezi un playlist, iti pui castile pe urechi si reglezi volumul potrivit. La un moment dat, acest scenariu pare sa fie ideal pentru o zi aglomerata la munca, insa parerile sunt impartite.

Sa fie muzica un ajutor in incercarea ta de a te concentra si de a da randament sau aceasta nu face decat sa iti distraga si mai mult atentia?

Un studiu realizat recent a scos la iveala faptul ca persoanele care asculta muzica in timp ce lucreaza, dau cu 10.2% mai mult randament, spre deosebire de persoanele care lucreaza in liniste sau in zgomotele specifice unui birou.

Afla cateva detalii esentiale care te vor ajuta sa te bucuri din plin de beneficiile muzicii atunci cand lucrezi si ce trebuie sa eviti pentru a nu amplifica starea de neliniste si lipsa de concentrare.

Asculta melodii alerte

De regula, melodiile alerte, energice, iti ofera o senzatie de putere si chef de munca, de activitate, exact cum te simti dupa o doza de energizant. In aceasta situatie, partea negativa este ca vei fi tentat sa maresti volumul prea tare si sa te concentrezi apoi prea mult la ritmul melodiei si la versurile acesteia, punand mai mult accent pe muzica si mai putin pe munca.

Evita sa asculti melodii de dragoste, lente, cu un mesaj trist si depresiv. Nu vei face decat sa rulezi in minte imagini care iti vor da o stare psihica care nu iti va fi de ajutor la birou.

Oamenii de stiinta sustin ca muzica clasica, piesele cantate de orchestre se afla printre cele mai bune genuri de muzica pe care le poti asculta atunci cand esti la munca. De asemenea, daca nu esti un fan al muzicii clasice, jazz-ul si muzica rock au acelasi efect asupra creierului: il stimuleaza sa fie mai activ si sa lucreze mai intens.

Scapa de stres

Muzica din casti, atunci cand esti la birou, te ajuta sa scapi de stres in proportie de 41%. Daca te simti presat de un raport sau de un anumit proiect, asculta muzica preferata si scapa de starea de anxietate. Vei observa cum vei lucra mai rapid si mult mai bine.

Elemente esentiale pentru un barbat in viziunea lui Tom Ford


Cand spui Tom Ford, automat iti vin in minte cateva sinonime: eleganta, stil, high class, gay, A Single Man, Gucci, haine, ceasuri, parfumuri, ochelari si lista poate continua aproape la nesfarsit. Designerul Tom Ford, transformat in regizor de filme, a dezvaluit care sunt in viziunea sa piesele esentiale din garderoba unui barbat. Nu sunt putine si unele dintre ele nu sunt ieftine, dar orice lucru de calitate atrage dupa sine o multumire personala, care se reflecta in doua cuvinte: stil si atitudine.

Lui Tom Ford ii place sa spuna ca orice barbat care doreste sa se puna in valoare are nevoie de cateva piese esentiale, prin aceasta intelegandu-se nu doar piese vestimentare, ci si "piese" ce tin de propria personalitate.

1. Perechea perfecta de jeansi

In viziunea lui Tom Ford, orice barbat ar trebui sa aiba in garderoba o pereche de jeansi inchisi la culoare, pe care sa ii poata asorta rapid cu alte articole.

2. Un strop de simt al umorului

Un barbat care are incredere in sarmul personal, va sti cum sa profite la maximum de simtul umorului. Nu este usor sa spui o gluma buna la momentul potrivit, insa daca ai fler vei deveni cel mai indragit personaj dintr-un grup.

3. Bune maniere

Un barbat imbracat la 4 ace, dar fara bune maniere, da mai rau in public decat unul imbracat prost, dar care are un comportament exemplar fata de cei din jur.

4. Unghiera

Un barbat care tine la aspectul sau fizic are intotdeauna unghiile taite si ingrijite. Potrivit lui Tom Ford, o unghiera de calitate nu ar trebui sa lipseasca niciodata din trusa unui barbat.

5. Oglinda cu marire

Barbatii nu petrec foarte mult timp uitandu-se si analizandu-se in oglinda, motiv pentru care nu vad cand le apare un cos sau cand firele de par cresc pe sub piele sau cand mici fire de par cresc in afara narilor. De aceea, Tom Ford recomanda barbatilor sa poarte o oglinda cu marire oriunde merg.

6. Un parfum de calitate

Un barbat care se respecta, are nevoie de un parfum de calitate, cu o aroma care sa devina marca personala.

7. O pereche de pantofi eleganti

Pantofii eleganti sunt esentiali in garderoba oricarui barbat. Alege pantofi de calitate, chiar daca dai ceva mai multi bani pe ei.

8. Un costum cu croiala exemplara

Un costum negru, cu o croiala exemplara, care iti vine ca turnat, este o piesa vestimentara absolut necesara, chiar daca nu il porti zilnic.

9. Camasi albe

Camasile albe completeaza lookul stilat al oricarui barbat. Alege camasi care iti vin perfect, slim fit.

Sfaturi de moda pentru barbatii slabi


Esti complexat ca esti mai slab decat ceilalti prieteni si nu stii cum sa maschezi acest lucru? Ti-am pregatit cateva sfaturi care sa te ajute sa treci peste acest mic handicap si sa-ti redea increderea in tine.

Sacouri

Evita sacourile cu umeri ascutiti si apeleaza la cele cu umeri lati care dau senzatia de volum. Desi este oarecum incomoda si demodata, vesta este un accesoriu care te va ajuta sa acoperi perfect coastele care-ti ies prea mult in evidenta.

Camasi

Oamenii slabi au de obicei si gaturi subtiri, iar cea mai mare greseala pe care poti s-o faci in acest caz este sa porti camasa cu gulerul desfacut.

Imbraca genul de camasi care se inchid pana la ultimul nasture, fara sa fie insa nevoie sa apelezi la el. Nu trebuie sa porti camasi cu marimi mari deoarece te dezavantajeaza si scot in evidenta si mai mult faptul ca esti slab.

In cazul camasilor casual, iti recomandam sa le alegi care nu contin elastan, deoarece acestea iti accentueaza proeminenta cutiei toracice.

Tricouri

Tricourile trebuie aiba o croiala dreapta si sa fie confectionate din bumbac. Opteaza pentru tricouri pe gat si cu anchior. Evita-le insa pe cele cu un V pronuntat, care te dezavantajeaza.

Pantaloni

Cutele pe care oamenii solizi le evita se potrivesc de minune in cazul celor slabi. Cutele adauga un plus de volum in zona picioarelor si soldurilor.

Pantalonii cu dunga in fata iti sunt de mare ajutor daca sunt confectionati dintr-un material dens, care ia forma piciorului. Atentie! Desi sunt la moda, blugii conici nu sunt recomandati in cazul persoanelor slabe.

Accesorii

Nu numai hainele conteaza, ci si accesoriile. Vrei sa-ti maschezi talia subtire? Iti recomandam o curea lata, groasa, eventual viu colorata.

In cazul pantofilor, alege-i pe cei cu bot rotund care confera picioarelor tale slabe senzatia de stabilitate. La capitolul cravate, mergi pe mana noastra si opteaza pentru cele late, cu elemente orizontale sau diagonale, care te fac sa pari ceva mai corpolent decat in realitate.

Cele mai bune stick-uri de memorie in 2012 (TOP 6)


In prezent, putina lume isi mai aminteste de batranele dischete, aka floppy disks. Si mai putine sunt computerele care inca permit utilizarea acestui dispozitiv de memorie externa, iar /DVD-ul/CD-ul ii calca incet, incet pe urme, odata cu dezvoltarea tehnologiei si aparitia unor noi dispozitive electronice de stocare a informatiilor. Stick-ul de memorie sau stick-ul pur si simplu este la mare cautare, iar companiile cauta constant noi modalitati de a-l dezvolta.

A fost inventat in 1980 de cercetatorul japonez Fujio Masuoka si a devenit foarte popular datorita usurintei cu care se manevreaza, portabilitatii, dimensiunilor reduse si rezistentei la socuri mecanice. Iata car sunt cele mai tari stick-uri de memorie in 2012.

1. IronKey (8GB)

IronKey este cel mai sigur stick de memorie din lume. Este un dispozitiv care iti protejeaza datele, confidentialitatea si identitatea. Criptarea hardware este realizata in conformitate cu specificatiile militare si guvernamentale.


2. Swarovski Crystals (4GB)

Una dintre cele mai recente aparitii pe piata stick-urilor de memorie este dispozitivul acoperit cu renumitele cristale Swarovski. Are o capacitate de 4GB, care permite stocarea a sute de melodii si mii de poze.


3. Transformer (8GB)

Pasionatii de stick-uri USB de memorie flash au la dispozitie un dispozitiv ce se poate transforma intr-o jucarie Transformers. Are o capacitate de 8GB si este numai bun daca te gandesti sa colectionezi stick-uri pentru viitorii tai nepoti.


4. Lego (2GB)

Daca tehnologia moderna te copleseste, ia dupa tine un stick mic si colorat, incorporat intr-o piesa din celebrul joc Lego.


5. Darth Vader Unmasked Mimobot (2GB)

Fan Star Wars? Fan Darth Vader? Fan memory stick? Atunci alege un dispozitiv haios, care il reprezinta pe celebrul personaj negru. Scoate-i masca si descopera cu arata Darth Vader in realitate.


6. LaCie FastKey (120 GB)

LaCie FastKey este un stick de memorie ce poate avea o capacitate de stocare de 120 GB. Desigur, daca nu ai prea multa dare de mana, respectiv 475 de dolari, poti opta si pentru o capacitate mai mica de stocare - de 30 sau 60 GB. Desi arata ca un stick USB, in interiorul lui FastKey se afla un SSD.

5 retele sociale de specialitate care te-ar putea interesa


Facebook ramane incontestabil liderul retelelor sociale, dar cei care vor sa stabileasca legaturi online doar cu alti utilizatori cu interese comune au la dispozitie si retele sociale de nisa. Iata 5 retele sociale de specialitate care te-ar putea interesa.

FastLoop

Retea sociala pentru sportivi, FastLoop ofera o baza de date cu articole de fitness, dar si uneltele pentru a-ti masura progresele si pentru a le compara cu ale altor membri. Pe FastLoop, utilizatorii pot crea cu usurinta comunitati de prieteni sau de coechipieri.


Untappd

Sub forma unei aplicatii pentru Android si iOS, Untappd este o retea sociala dedicata berii. Utilizatorii pot discuta despre berile preferate si barurile si restaurantele unde se gasesc, intr-un mod similar Foursquare.


Cyloop

Retea sociala centrata pe muzica, Cyloop ofera utilizatorilor acces la milioane de melodii si videoclipuri si permite crearea unor profile personalizate unice pe baza preferintelor muzicale. Muzicienii aspiranti isi pot promova usor creatiile pe Cyloop.


Book-in-a-Week

Scriitorii amatori gasesc o comunitate stransa pe Book-in-a-Week, retea sociala care ofera un curs virtual de creatie literara in prima saptamana a fiecarei luni. Include sfaturi si tehnici pentru depasirea blocajului mental si poate trimite utilizatorilor in pana de inspiratie mesaje motivatoare.


ComicSpace

Dedicata benzilor desenate si artistilor care le creeaza, ComicSpace este o retea sociala ce include o platforma de blogging si un loc in care pot fi publicate creatii originale sub forma de webcomics, pentru a primi reactii de la comunitatea de 90.000 de membri activi.


               

Tinuta potrivita pentru prima intalnire


Tinuta potrivita este extrem de importanta la prima intalnire, deoarece femeile sunt extrem de sensibile la capitolul vestimentar. Da, minunata creatura de care te-ai indragostit la prima vedere te va judeca dupa un criteriu atat de superficial, chiar daca se spune ca haina nu il face pe om.

O tinuta potrivita la prima intalnire iti aduce mai multe beneficii decat crezi. Vei fi admirat, dorit (carnal, mai ales) si vei face impresia unui om serios in fata femeii care ar putea sa fie cea cu care iti vei petrece restul vietii. De ce nu?

Prima intalnire intr-un cadru relaxat

O prima intalnire in aer liber, sa spunem, iti permite alegerea unor haine lejere, de zi, dar care sa nu te faca sa pari neingrijit. Chiar daca te-a invitat la un meci de tenis, nu este recomandat sa iei costumul sport in care ai jucat fotbal cu baietii vinerea trecuta. Da-i de inteles ca te-ai straduit putin sa arati bine.

Asorteaza o pereche de blugi indigo cu o camasa cu maneca scurta si jacheta sport. Baga camasa in pantaloni si lasa la vedere o curea din piele, in aceeasi nuanta cu pantofii.

Prima intalnire la restaurant

Daca restaurantul ales este unul select, in mod evident vei purta un costum de haine elegant sau, cel putin, pantaloni din stofa "la dunga" si camasa clasica. Daca locatia este mai putin pretentioasa, o pereche calitativa de blugi si o jacheta din piele iti salveaza obrazul cu brio.

In cazul in care vorbim despre o invitatie la o terasa in mijlocul verii, pantalonii bej din in si o camasa asortata din acelasi material vaporos, accesorizate cu sandale maron, sunt cea mai buna varianta.

Ai grija ca incaltamintea pe care o alegi, indiferent de tipul ei, sa fie curata, functionala si, pe cat posibil, stilata.

Tinuta cu aspect scump, dar ieftina

Poti sa ii transmiti un mesaj vizual extrem de placut si sa ii dai senzatia ca porti o tinuta scumpa, chiar daca in realitate ea a fost chiar ieftina (economia este binevenita, avand in vedere ca iti revine nota de plata).

Alege haine clasice, usor de asortat cu cat mai multe alte piese vestimentare: simplitatea exprima intotdeauna bun gust.

Adauga un accesoriu rafinat, precum o batista din matase in buzunarul sacoului, o butoniera la manseta sau un ceas stralucitor. Daca acul de cravata nu te caracterizeaza, mai bine sari peste acest detaliu.

Cum se calca CORECT o camasa!

















Iesi diseara in oras s vrei sa te imbraci cu o camasa. Trebuie sa o calci. Noi iti aratam ce pasi trebuie sa urmezi.
  1. Spatele camasii (pe interior – pentru a prelungi perioadei de viata a acestora);
  2. Pieptul (dreapta – stanga sau stanga-dreapta, dupa gust, tot pe interior, cu glisarile de rigoare in zona nasturilor);
  3. Manecile (cu dunga sau fara, dupa gust);
  4. Mansetele (pe interior, pe “rotund”);
  5. Gulerul (intors pe verso si punctand usor colturile sale, prin paturirea materialului).

Cum sa raspunzi la cele mai grele 5 intrebari ale femeii


In functie de raspunsul la aceste intrebari, relatia voastra va evolua intr-o directie sau alta. Noi iti spunem cum sa treci cu bine de acestea.
1. La ce te gandesti?
Raspuns corect: „Scuza-ma ca nu eram atent, draga. Ma gandeam cat de grozava esti si cat de mult tii la mine si eu la tine. Mai mult, ma gandesc la cat sunt de norocos ca te-am intalnit”.
Raspunsuri gresite (chiar daca sunt adevarate):
a) fotbal
b) baschet
c) cat esti de grasa
d) cat de frumoasa e cea care trece acum pe drum
e) cum voi cheltui banii de asigurare daca vei muri
2. Ma iubesti?
Raspuns corect: „Da” sau „Da draga”.
Raspunsuri gresite (chiar daca sunt adevarate):
a) cred ca da
b) te-ai simti mai bine daca ti-as spune ca da?
c) depinde ce intelegi prin dragoste
d) conteaza?
e) cine, eu?
3. Ti se pare ca sunt grasa?
Raspuns corect: „Sigur ca nu”.
Raspunsuri gresite (chiar daca sunt adevarate):
a) in comparatie cu ce?
b) nu as zice ca esti grasa, dar nici slaba
c) daca ai slabi, ar fi mai bine
d) am vazut altele si mai grase
e) poti sa repeti? Ma gandeam cum sa te conving sa nu mergem la cumparaturi exact cand joaca echipa mea.
4. Crezi ca e mai frumoasa ca mine?
Raspuns corect: „Sigur ca nu”.
Raspunsuri gresite (chiar daca sunt adevarate):
a) da, dar tu ai o personalitate ce ma completeaza
b) nu mai frumoasa, dar cu siguranta mai slaba
c) nu era mai frumoasa ca tine cand erai de varsta ei
d) defineste „frumoasa”
e) poti sa repeti? Ma gandeam cum sa te conving sa nu mergem la cumparaturi exact cand joaca echipa mea.
5. Ce ai face daca as muri?
Raspuns corect: „Ar fi groaznic. Nu cred ca mi-as reveni vreodata”.
In acest caz, si daca raspunzi corect, va dori sa detaliezi. Totusi un dialog de evitat, ar suna cam asa:
- Te-ai casatori din nou?
- Categoric nu!
- De ce, nu iti place sa fii casatorit?
- Ba sigur ca da!
- Atunci de ce nu te-ai casatori?
- Bun, atunci m-as recasatori!
- (ranita) Ai face asa ceva?
- Da!
- Te-ai culca cu ea in patul nostru?
- Unde ai vrea sa ne culcam?
- Ai muta pozele cu mine si le-ai pune pe cele cu ea?
- Mi se pare cel putin normal sa fac acest lucru.
- Si ai lasa-o sa te tina in brate asa cum te tin eu dupa ce facem dragoste?
- Nu draga ca de obicei se intoarce pe cealalta parte si adoarme.


sursa:malefashion.ro

Fotografii cu smartphone-urile Facebook și iPhone 5


Din câte se pare, cele două concepte de telefon aparțin unor designeri independenți. Cele două companii păstrează tăcerea
iPhone 
Cum ar putea arăta viitorul smartphone de la Apple 
Pe rețelele de socializare au început să circule fotografii cu două smartphone-uri. Din câte se pare ar fi vorba de două concepte, un telefon Facebook și unul de la Apple, viitorul iPhone. În ceea ce privește cele două gadgeturi, niciuna dintre cele două companii nu au făcut vreun comentariu legat de apariția fotografiilor. 

În ceea ce privește iPhone-ul, acesta este alb, cu un ecran mai mare decât modelele precedente și pare a avea pe spate carcasă metalică, exact cum s-a vehiculat până acum.

Telefonul Facebook este extrem de futurist și total diferit de smartphone-urile care există în prezent. Are o formă alungită, iar butoanele sunt concepute special pentru rețeaua de socializare.