Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 iunie 2012

Elemente esentiale pentru un barbat in viziunea lui Tom Ford


Cand spui Tom Ford, automat iti vin in minte cateva sinonime: eleganta, stil, high class, gay, A Single Man, Gucci, haine, ceasuri, parfumuri, ochelari si lista poate continua aproape la nesfarsit. Designerul Tom Ford, transformat in regizor de filme, a dezvaluit care sunt in viziunea sa piesele esentiale din garderoba unui barbat. Nu sunt putine si unele dintre ele nu sunt ieftine, dar orice lucru de calitate atrage dupa sine o multumire personala, care se reflecta in doua cuvinte: stil si atitudine.

Lui Tom Ford ii place sa spuna ca orice barbat care doreste sa se puna in valoare are nevoie de cateva piese esentiale, prin aceasta intelegandu-se nu doar piese vestimentare, ci si "piese" ce tin de propria personalitate.

1. Perechea perfecta de jeansi

In viziunea lui Tom Ford, orice barbat ar trebui sa aiba in garderoba o pereche de jeansi inchisi la culoare, pe care sa ii poata asorta rapid cu alte articole.

2. Un strop de simt al umorului

Un barbat care are incredere in sarmul personal, va sti cum sa profite la maximum de simtul umorului. Nu este usor sa spui o gluma buna la momentul potrivit, insa daca ai fler vei deveni cel mai indragit personaj dintr-un grup.

3. Bune maniere

Un barbat imbracat la 4 ace, dar fara bune maniere, da mai rau in public decat unul imbracat prost, dar care are un comportament exemplar fata de cei din jur.

4. Unghiera

Un barbat care tine la aspectul sau fizic are intotdeauna unghiile taite si ingrijite. Potrivit lui Tom Ford, o unghiera de calitate nu ar trebui sa lipseasca niciodata din trusa unui barbat.

5. Oglinda cu marire

Barbatii nu petrec foarte mult timp uitandu-se si analizandu-se in oglinda, motiv pentru care nu vad cand le apare un cos sau cand firele de par cresc pe sub piele sau cand mici fire de par cresc in afara narilor. De aceea, Tom Ford recomanda barbatilor sa poarte o oglinda cu marire oriunde merg.

6. Un parfum de calitate

Un barbat care se respecta, are nevoie de un parfum de calitate, cu o aroma care sa devina marca personala.

7. O pereche de pantofi eleganti

Pantofii eleganti sunt esentiali in garderoba oricarui barbat. Alege pantofi de calitate, chiar daca dai ceva mai multi bani pe ei.

8. Un costum cu croiala exemplara

Un costum negru, cu o croiala exemplara, care iti vine ca turnat, este o piesa vestimentara absolut necesara, chiar daca nu il porti zilnic.

9. Camasi albe

Camasile albe completeaza lookul stilat al oricarui barbat. Alege camasi care iti vin perfect, slim fit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu