Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2016

Care sunt valorile noastre nationale? - Romania in Direct cu Moise Guran

30 cele mai CIUDATE OBICEIURI DE NUNTĂ din lume

Schimbare majoră în economia britanică după Brexit




După ce deprecierea monedei britanice a ajutat la creşterea acţiunilor unora dintre multinaţionale în perioada imediat următoare votului pentru Brexit, corelaţia inversă dintre cele două pare că în sfârşit dispare. 

Speranţele că economia britanică nu se prăbuşeşte după Brexit trimite indicele FTSE 100 în creştere pentru a patra lună consecutiv, scrie Bloomberg.
Acţiunile şi lira s-au mişcat în aceeaşi direcţie în ultimele cinci sesiuni de tranzacţionare, cel mai lung şir concomitent de când britanicii au votat părăsirea Uniunii Europene. O liră mai slabă s-a tradus în estimări de profit mai bune în zilele de după referendum, iar acum datele economice sunt făcute publice. Banca Angliei chiar a revizuit în creştere prognoza pentru trimestrul acesta, notând că rezultatele recente au fost peste aşteptări.
”Câştigurile companiilor au beneficiat de pe urma devalorizării lirei, dar asta deja este o ştire veche. Acum aceste micro-mişcări din piaţă nu vor mai avea acelaşi impact asupra indicelui FTSE 100. În schimb, este un interes puternic legat de modul în care rezistă economia, care va afecta atât moneda britanică, cât şi companiile în acelaşi fel”, a spus Alann Higgins, CIO la Coutts & Co.
Raporturile recente arată că vânzările din retail au scăzut cu mai puţin decât estimau analiştii în august, sectorul de manufactură şi al serviciilor revenindu-şi.
Prognoza de creştere pentru economia Marii Britanii s-a îmbunătăţit în ultima lună pentru trimestrul trei şi patru al anului, economiştii estimând un avans de 1,6% în 2016, peste media zonei euro.


Sursa:http://www.zf.ro/

GTR vs Z06 DRAG RACE BATTLE!!