Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 decembrie 2011

Despre imprimeul Navajo


Pentru a putea continua iarna veselă, vreau să-ți atrag atenția asupra unui imprimeu pe nume Navajo. Hainele pe care se regăsesc acest imprimeu, sunt pline de culoare și forme geometrice.
El a rezultat din urma influențelor pe care au avut-o indienii Pueblo aspra comunității Navajo.
Tribul Navajo s-a inspirat ca și paletă coloristică  din nuanțele mediul înconjurător.
Timp de aproape două sute de ani acest imprimeu era prezent pe păturile călduroase ale tribului Navajo. Acest aspect a ajutat câțiva designeri să introducă nota călduroasă a imprimeului în ținutele de iarnă oferindu-i mai multă notorietate.
De exemplu, puloverul din imagine a fost surprins la o ediție de street style fotografiată de Tommy Ton.
Presupun că ești curios să vezi și alte produse similare cu acest imprimeu.
Pe scurt ce pot spune este că oferă o pată de culoare excelentă și pare mult mai atrăgător decât imprimeul Fair Isle, dar parcă nu la fel de sofisticat și elegant. Să nu uităm că Fair Isle a fost popularizat de către Ducele de Windsor.
2
3
4
5
6
7
8
9
Care este imprimeul tău preferat pe timp de iarnă?
sursa foto: wax-wane.com


sursa:stilmasculin.ro

ESQUIRE:Shoe Porn: Red Wing Iron Ranger Boots


Walk in these toward those planes, trains, or automobiles.
Iron Ranger Boots ($280) by Red Wing, cladmen.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1hD0G5q9e

GQ:Stuff We Like: New Balance 581 Limited-Edition Collection


new-balance-490.jpg
New Balance has gone global for its latest collaboration, working with four influential boutiques from all corners of the world: Boston's Bodega, Kilates from Barcelona, Kasina in Seoul and Tokyo's Mita. Each shop tackled the brand's 581 model, reinterpreting it in designs and materials representing each region, from Bodega's play on a boldly colored 90's ski jacket to Kasina's menswear-inspired tweed trainer (um, sick). If you're looking to get your hands on the limited-edition kicks, but lacking the jet-setter lifestyle, Barneys has all four styles available for pre-order now. Get on it.

$120 each, available at Barneys.com.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2011/12/stuff-we-like-new-balance-581-limited-edition-collection.html#ixzz1hCznQVP0

Tu stii de ce te adauga sau te sterg prietenii tai de pe Facebook?


Tu stii de ce te adauga sau te sterg prietenii tai de pe Facebook?
Sursa: Mashable
Afla motivele pe care oamenii de stiinta le-au descoperit.
Potrivit unui studiu recent realizat de NM Incite, 82% din utilizatorii de Facebook adauga prieteni pe cei pe care ii stiu din viata de zi cu zi. Al doilea motiv pentru care oamenii adauga prieteni pe Facebook este cel al prietenilor comuni (60% din utilizatori fac asta).

Majoritatea oamenilor adauga prieteni pe motivul aspectului fizic sau numarul de prieteni, scrie Mashable.

De ce utilizatorii isi sterg prietenii? Aici exista mai multe explicatii: 5% se supara din cauza comentariilor rautacioase, 41% pentru ca nu cunosc acele persoane suficient de bine si 39% pentru ca acestia incearca sa le vanda produse. 

Barbatii folosesc Facebook-ul pentru networking profesional si pentru intalniri. Femeile se folosesc de reteaua de socializare pentru a fi conectate cu prietenii din viata reala, pentru a face rost de oferte bune si pentru a-si exprima creativitatea. 


Sursa foto: Mashable


sursa:9am.ro