Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 februarie 2012

Sutienul de doua milioane de dolari




In cazul in care nu stiati la ce sa va holbati, Victoria’s Secret ne da o mana de ajutor. Luati privirea de fruntea Adrianei Lima si mutati-o vreo 10 centimetri mai jos. Ati gasit?  Avem o pereche de cei mai frumosi, cei mai apetisanti, cei mai… introduceti voi cate adjective vreti aici, de sani.
Ignorand cu nepasare sfatul medical ce-i spunea ca poate face pneumonie daca iese din casa asa, Adriana Lima a expus “visul unui talhar de diamante” in New York, in fata magazinului SoHo al Victoria’s Secret. De ce ar trebui sa ne pese? Pai, de ce sa nu ne pese. Dar informatia este putere, si ce este de stiut despre aceasta imagine? Sutienul pe care Adriana-l poarta valoreaza 2 milioane de dolari!
Dar n-o sa va mai plictisesc eu cu detalii, o las pe ea:





sursa:fhm.ro

Top 100 FHM cele 100 , mai sexy ca niciodată


AntoniaProvocarea pe care ţi-o propunem înainte de citirea noii ediţii a topului celor mai sexy 100 este să iei un creion şi să faci o statistică. Și anume, câte dintre cele 100 sunt cântăreţe? Dar prezentatoare TV? Dar actriţe? Dar… băgătoare de seamă? Deşi ne roade această curiozitate, nouă ne e frică să ne transformăm în statisticieni. Nu că nu ne-ar face plăcere să numărăm maşinile roşii şi galbene care trec pe stradă, dar teama de a descoperi că ultima categorie de care aminteam mai sus s-ar fi mărit considerabil ne face circumspecţi. Şi totuşi, cea mai sexy femeie din lume în acest an este nu doar frumoasă (foarte frumoasă!), ci şi talentată. Antonia aruncase în aer acum doi ani topurile muzicale cu piesa Morena. A luat apoi o pauză pentru a deveni mamă, după care a uimit pe toată lumea prin pictorialul din FHM. În fine, în această primăvară a lansat o altă piesă, Marionette, cu un sound à la Rihanna şi cu promisiunea că întreg albumul va fi la fel de… hot.
În cazul în care statistica nu e chiar punctul tău forte, nu-ţi bate capul şi savurează topul. Este al 12-lea an consecutiv când FHM îţi pune în braţe cele mai sexy femei ale lumii. Votate de tine însuţi!
100 Halle Berry
Anul trecut: 70
Mereu votată în topurile celor mai sexy femei din lume, la 44 de ani câştigătoarea Oscarului şi a Zmeurii de aur este în continuare o femeie dezirabilă chiar dacă acum este mamă şi nici nu o mai vedem aşa de des în peisajul petrecerilor mondene de peste ocean.
99 Simona Pătruleasa
Anul trecut: 8
Aversiunea ei faţă de presă, faptul că de când e femeie măritată stă foarte cuminte în banca ei şi mai nou, maternitatea care bate la uşă au făcut-o pe Simona să scadă vertiginos în topul preferinţelor cititorilor. Sperăm, însă, ca la scurt timp după naştere să revină în forţă, exact ca multe alte colege de breaslă.
98 Rosie Huntington-Whiteley
New entry
La cei 24 de ani se poate bucura de mult succes. Întâi i-a topit inima lui Jason Statham. După care a făcut furori în rolul Carly din Transformers: Dark Of The Moon, iar acum a fost desemnată de ediţia britanică FHM ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Mai vrei şi alte informaţii? Ei bine, în colegiu a fost votată posesoarea celei mai frumoase perechi de picioare…
97 Pippa Middleton
New entry
Cin’ să fie cea despre care aproape că s-a vorbit mai mult decât despre mireasă la nunta regală din Anglia? Ei bine, chiar sora miresei, Pippa, zâna în rochie albă care a captat toate privirile. Şi de atunci paparazzi s-au pus pe ea, au pozat-o ba cu fundul la vedere, ba cu sânii dezgoliţi la plajă. Iar nouă ne-a plăcut foarte mult.
96 Alexandra Stan
New entry
După ce a spart toate difuzoarele şi a cucerit toate topurile musicale cu al său Mr. Saxo Beat, Alexandra Stan nu putea să lipsească nici din topul celor mai sexy femei. Pentru că evident s-a făcut remarcată. Şi noi am remarcat-o şi probabil că într-un viitor apropiat o vom convinge să ne arate ce poate în faţa aparatului foto.
95 Elena Gheorghe
Anul trecut: 47
Ne-am chinuit mult să găsim poze sexy ceva mai recente cu Elena, însă ne-a fost imposibil. Şi aşa ne-am dat seama că a trecut cam mult de când cântăreaţa nu ne-a mai vizitat redacţia. Poate că de aia a şi scăzut în topul preferinţelor cititorilor.
94 Monica Bellucci
Anul trecut: 23
A născut, dar ce dacă? Este la fel de frumoasă şi la cei mult peste 40 de ani. Pentru că italianca are acel quellque chose pe care mai multe conaţionale îl au şi la 70 de ani (credem că ştii la cine ne referim). Pentru că aşa cum a declarat adesea, sexappeal-ul stă în atitudine.
93 Olga Kurylenko
Anul trecut: 59
Ucraineanca are povestea perfectă pentru public. În copilărie a fost extrem de săracă, încât trebuiau să-şi croiască şi coasă singuri hainele şi să le dea de la unii la alţii. Acum actriţa-model în vârstă de 31 de ani este plătită bani grei să poarte hainele altora. Ba, mai mult, e plătită să-şi dea hainele jos. Nouă ne place!
92 Vindy Lee
New entry
Indonezianca model, prezentatoare tv şi chef a revenit subit în memoria colectivă şi a reintrat anul acesta în topul celor mai sexy femei. Asta să însemne că bărbaţii îşi doresc un nou pictorial cu ea?
91 Maria Sharapova
New entry
Deşi topul nu abundă în sportive, reprezentantele tenisului se pare că sunt cele mai frumoase sportive. Sau poate cele mai mediatizate. Oricum ar fi, rusoaica a făcut bani buni de pe urma nurilor ei, poate la fel de mulţi ca cei din competiţiile sportive.
90 Zoe Saldana
New entry
Este actriţa care probabil i-a trezit idei nu tocmai curate iubitei tale. Când zicem nu tocmai curate, ne referim la faptul că a venit la tine vopsită în albastru… Da, exact, este starul feminin din Avatar, iar acum se pregăteşte să dea lovitura cu un alt SF: Star Trek.
89 Britney Spears
Anul trecut: 97
Fosta virgină a showbizului american este într-un permanent sistem yo-yo şi în ceea ce priveşte greutatea, dar şi cariera şi popularitatea. Mai nou şi-a lansat cel de-al şaptelea album, Femme Fatale, şi a avut o apariţie în Glee. Să vedem ce isprăvi mai face în viitorul apropiat.
88 Rachel Mcadams
New entry
„Odată am spionat pe cineva”, recunoaşte canadianca de 32 de ani. Dar înainte de a-ţi pune serioase întrebări vizavi de ea, stai să vezi că părere are despre scenele nud: „Nuditatea pentru personajele de ficţiune este la fel de normală ca şi mâncatul micului dejun”. Probabil că ne va arăta pe viu ce vrea să zică atunci când va apărea în rolul Irene Adler din Sherlock Holmes: A Game Of Shadows.
87 Kim Lee
New entry
După ce a pozat cu graţie pentru noi, ediţiile asiatice ale FHM au dat buzna peste ea ca să o pozeze. Nici nu ne întrebăm de ce pentru că este clar că americanca cu origini francezo-vietnameze are atuurile pentru a deveni un adevărat sex-simbol internaţional.
86 Helen@ / Mandinga
New entry
Partea feminină a trupei Mandinga a crescut şi a devenit O adevărată femeie focoasă latino. Iar în numărul de aprilie ne-a arătat cum ştie să se distreze, să petreacă aşa cum se cuvine. Şi nu numai asta. Cine a ratat ediţia respectivă, ţeapa lui!
85 Adina Barbu
New entry
A concurat anul trecut la Covergirl 2010, după care a fost remarcată şi toate ziarele colorate s-au umplut de pozele ei. Braşoveanca are cu ce să se laude, iar noi ne bucurăm că am fost primii care i-am oferit şansa să se facă remarcată.
84 Cristina Rus
Anul trecut: 32
Fosta componentă a trupei Blondy, după ce şi-a văzut visul cu ochii şi a devenit mamă, şi-a reluat activitatea artistică cu un album de colinde în iarnă, iar acum pregăteşte un proiect colosal, cu trupă live care să o acompanieze pe scenă.
83 Freida Pinto
Anul trecut: 74
Impresia lăsată de actriţa din Slumdog Millionare a fost atât de puternică, încât lumea a ţinut o minte şi după ce filmul a fost deja consumat şi ea a mai jucat doar într-un film. Dar pentru sfârşitul lui 2011 se anunţă câteva producţii care o au în distribuţie.
82 Daniela Crudu
Anul trecut: 62
Cariera Danielei Crudu a suferit câteva modificări în ultimul an. Pe de o parte, se pare că scandalul în care a fost implicată de curând i-a dăunat la voturi, însă pe de altă parte, mutarea ei la o emisiune de noapte de la cea matinală probabil că a fost mai pe placul fanilor săi.
81 Naomi Watts
New entry
Englezoaica cu figură candidă se pregăteşte să revină în forţă în perioada care urmează cu câteva filme aflate acum în faza finală a producţiei. Şi pentru că este O fire foarte activă, starul din King Kong şi-a asumat şi rolul de producător pentru câteva pelicule.
80 Alessandra Ambrosio
New entry
Îţi vine să crezi că brazilianca model al Victoria’s Secret a suferit o operaţie chirurgicală de înfrumuseţare când avea 11 ani? Avea urechile prea clăpăuge… Dar de atunci, mai exact de când a intrat în lumea modei, a făcut multe victime în rândul bărbaţilor.
79 Ella
New entry
Cântăreaţa care ne-a încântat cu Surrender şi Need Your Love şi-a croit drumul în topul FHM datorită pictorialului din numărul de ianuarie al revistei, dar şi datorită videoclipurilor sale exotice. Păcat însă că nu e mult mai prezentă.
78 Leona Lewis
New entry
Câştigătoarea concursului X Factor din Marea Britanie în 2006 a intrat destul de târziu în topul celor mai sexy femei, şi asta datorită unei schimbări radicale de stil, care a făcut-o să fie remarcată aşa cum trebuie. Dar şi cel de-al treilea album al său este uşor diferit. Se pare că fata a înţeles în sfârşit cum stă treaba în showbiz.
77 Lindsay Lohan
Anul trecut: 90
Se pare că sufletul de petrecăreaţă este permanent prezent în americanca rebelă, chiar şi atunci când e arestată la domiciliu. Presa vorbeşte despre frecventele ei petreceri de acasă, unde e ţinută de o brăţară nu tocmai cu diamante.
76 Sienna Miller
New entry
Aflată într-o relaţie tumultuoasă cu colegul de breaslă, Jude Law, Sienna este manechin, designer vestimentar, dar mai ales actriţă. Dacă îţi arunci un ochi peste pagina sa de pe imdb.com, vei vedea că pentru anul 2011 figurează trei filme şi tot atâtea are în filmografie şi pentru 2012. Deci nu se plictiseşte.
75 Marina Dina
New entry
Una dintre cele mai longevive asistente tv are un stil fluctuant de apariţii. Aşa cum şi de la emisiune a luat o pauză anul trecut, la fel s-a întâmplat şi cu topul FHM, însă cum a arătat că poate să-şi facă treaba ca o profesionistă, şi admiratorii au reapărut pentru a o vota.
74 Kylie Minogue
Anul trecut: 60
Familia Minogue are cu ce să se mândrească. Dar Kylie se ambiţionează să fie mai tare ca sora sa, Danii. Iar ca să ne arate ce poate, tocmai şi-a lansat un nou album, Aphrodite, şi la cei 42 de ani ai săi trebuie să fie cât se poate de în formă pentru a-l promova.
73 Roxana Ionescu
New entry
O ştii de pe vremea când era mama natură. De atunci a slăbit mult, dar a rămas la fel de voluptuoasă, a prezentat meteo şi alte emisiuni şi şi-a arătat nurii la dansurile lascive ale acestui sezon de Dansez pentru tine, iar din toamnă se pregăteşte de noi proiecte.
72 Andreea Perju
New entry
După ce a luat o pauză, Andreea a revenit în televiziune alături de echipa „În puii mei”, dar şi în topul celor mai sexy românce. Probabil că şi pictorialul din FHM a ajutat-o să crească în preferinţele publicului, dar şi apariţiile amuzante din emisiunea de la Antena 1.
71 Lady Gaga
Anul trecut: 100
Vestea bună: „Nu sunt cuplată cu nimeni. Îmi place să mă distrez.” Vestea proastă: „Mă culc cu bărbaţi din trupa mea pentru că e mai uşor aşa.” Ce, ţi se pare şocantă declaraţia? Noi nu am zice, având în vedere că vine că de la vedeta care se chinuie cel mai mult să şocheze.
70 Marissa Miller
Anul trecut: 5
„Ştiu că bărbaţii sunt fiinţe foarte vizuale, aşa că m-am gândit să joc rolul casnicei din vecini pentru a le îndeplini o fantezie, spunea Marisa despre unul dintre pictorialele ei. Asta după ce le-a îndeplinit tuturor fantezia cu îngeraşii, doar e un model al Victoria’s Secret.
69 Victoria Silvstedt
New entry
Suedeza de 37 de ani este una dintre acele frumuseţi pe care nu o poţi uita. Este păpuşa perfectă. Însă dincolo de a fi frumoasă, blonda ştie să joace, să cânte şi să prezinte emisiuni tv. Deci am putea spune că este vedeta perfectă.
68 Cameron Diaz
New entry
Actriţa faimoasă pentru comediile ei este foarte ocupată. Are două filme de promovat în 2011, The Green Hornet şi Bad Teacher, dar şi pregăteşte vreo două filme pentru 2012. Deci fii pe fază!
67 Nicole Scherzinger
Anul trecut: 50
Hawaiianca de care cel mai mult se bucură Lewis Hamilton a demonstrat că poate să aibă succes şi în cariera solo, nu doar alături de celelalte păpuşi-pisicuţe. Nicole chiar se gândeşte la măritiş, iar noi sperăm să profităm de pe urma acestui act: poate o rochie scurtă la nuntă şi nişte poze fierbinţi de pe plajele însorite ale lunii de miere?
66 Christina Aguilera
Anul trecut: 78
Cântăreaţa a avut un an agitat, care a inclus o arestare şi un divorţ. Dar şi debutul în rolul de actriţă în filmul Burlesque şi cel de mentor la American Idol. În tot acest vârtej nu şi-a pierdut însă din sex-appeal-ul care a consacrat-o.
65 Raluca Boancă
Covergirl Winner 2010
New entry
Timişoreanca desemnată câştigătoarea concursului Covergirl 2010 şi-a făcut o adevărată campanie de PR în presa centrală şi locală, astfel încât bărbaţii au ajuns să O cunoască şi să o voteze nu doar pentru apariţia pe copertă, ci şi în topul celor mai sexy femei.
64 Magda Pălimariu
Anul trecut: 83
Parcă vremea e mai frumoasă când Magda ne-o prezintă, indiferent dacă e vorba despre caniculă sau furtuni devastatoare. Ne-ar plăcea însă să o vedem mai des şi în alte ipostaze, nu doar în faţa hărţii, ca la şcoală.
63 Penelope Cruz
Anul trecut: 28
Se iubeşte cu conaţionalul său, Javier Bardem, şi tocmai ce a născut, dar nu a uitat de actorie, iar acum o poţi vedea în cea mai recentă parte din Piraţii din Caraibe. Deci tot respectul pentru focoasa spanioloaică.
62 Jennifer Aniston
Anul trecut: 29
Fosta soţie a lui Brad Pitt, eterna nenorocoasă în dragoste, are însă o carieră de lăudat. Spre exemplu, în prezent are în faza de post-producţie două filme, Horrible Bosses şi Wanderlust, iar zâmbetul perfect nu i-a pălit de pe chipul angelic.
61 Adela Popescu
Anul trecut: 49
S-a făcut roşcată pentru filmările telenovelei în care juca, după care a revenit la culori ceva mai domoale. S-a implicat într-o poveste de dragoste despre care se vorbeşte peste tot că este una fabricată şi deocamdată stă cuminte în banca ei. Dar Adela poate mult mai mult!
60 Dana Rogoz
New entry
O femeie în toată regula, este o prezenţă discretă, dar amuzantă şi care arată fenomenal. Mama natură a fost darnică cu ea, dar şi ea are grijă să se menţină în formă. Iar chestia asta nu a trecut neobservată de votanţii topului FHM.
59 Giselle Bündchen
Anul trecut: 24
Dacă altor femei le ia secole întregi să-şi revină după sarcină, supermodelul brazilian a apărut pe coperta Vogue la doar două luni de la naştere şi la şase conducea caravanele pe sambadromul carnavalului de la Rio de Janeiro.
58 Natalia Mateuţ
Anul trecut: 73
Se pare că fiica fotbalistului ştie foarte bine că publicitatea negativă e tot publicitate. Ce dacă a fost implicată într-un scandal-monstru la începutul anului? Natalia este frumoasă şi mizează pe atuurile ei. Iar publicul îi este alături.
57 Iuliana Luciu
Anul trecut: 51
De când cu rolurile frecvente în telenovele, cu apariţiile prin alte emisiuni şi seria nesfârşită de copii ai surorii ei, Iuliana a detronat-o pe cealaltă posesoare a numelui Luciu. Dar deocamdată tot cuminte şi timidă este. Aşteptăm cu nerăbdare momentul în care vom putea face comparaţii reale între cele două surori.
56 Cristina Dochianu
Anul trecut: 42
Membră a echipei ştirilor sportive de la Antena 1, Cristimica, aşa cum i se spune, a rezistat furtunilor care au cuprins postul din Băneasa şi s-a menţinut pe poziţie la pupitrul celui mai important jurnal al zilei. Dar şi în preferinţele cititorilor FHM.
55 Bar Refaeli
Anul trecut: 57
Băieţi, fiţi pe fază: israelita s-a despărţit de Leonardo DiCaprio. Bine, probabil că este o coadă foarte lungă la uşa ei, dar na, nu strică niciodată să încerci. Cum ar fi să ai la CV o întâlnire cu Bar Refaeli? Şi acum, gata! Trezeşte-te! Mai ai şi românce frumoase în top. Şi mult mai accesibile.
54 Monica Columbeanu
Anul trecut: 25
Se pare că nu a fost tocmai cel mai bun an pentru deja fosta doamnă Columbeanu. Poate că în America, acolo unde îşi caută succesul, va avea mai mult noroc. Din păcate însă pentru noi, nu am mai văzut-o în ultima vreme atât de des în ipostazele care ne plac nouă. Poate la anul.
53 Oana Ioniţă
Anul trecut: 33
Vara trecută, Bebeluşa se pregătea să aducă pe lume un copil. În iarnă a născut o fetiţă şi pentru că emisiunea Cronica Cârcotaşilor trebuia să continue şi Huidu nu se simţea tocmai apt, Oana a fost chemată înapoi de pe coastele însorite ale Spaniei unde se refugiase, pentru a-i lua locul. S-a pus pe muncă şi este într-o formă de zile mari.
52 Kelly Brook
Anul trecut: 72
Anul trecut ai văzut-o într-un pictorial alături de lei fioroşi. Joacă dur englezoaica. Dacă ai avut noroc, poate ai văzut şi scena nud sub apă în care joacă rolul unei lesbiene în filmul 3D Piranha. Dacă nu, caută-l. Lumea zice că merită.
51 Carmen Electra
Anul trecut: 71
O mai ţii minte pe „sirena” Din Baywatch? Evident că da! Cum de am putut să punem O întrebare atât de stupidă? Dar na, am vrut să ne asigurăm că toată lumea ştie despre cine vorbim. Mai ales că domnişoara Electra nu a fost prea activă în ultima Vreme.
50 Elisabetta Canallis
Anul trecut: 69
Ne pare rău, George, dar asta e viaţa. Fosta ta iubită tocmai a urcat vreo douăzeci de locuri în topul celor mai sexy femei. Sau poate tocmai pentru că nu mai este Partenera lui Clooney, italianca prezentatoare tv, actriţă şi model s-a clasat mai sus.
49 Lili Sandu
Anul trecut: 85
Ce mai face oare Lili în ultima vreme? Şi ea ne-a trădat pentru americani. Pentru că şi ea stă mai mult pe acolo. Dar se pare că şi pe ea o doresc din nou din ce în ce mai tare votanţii noştri. Poate că anul acesta se decide să ne onoreze invitaţia de a poza din nou.
48 Monica Bârlădeanu
Anul trecut: 20
Probabil că activităţile Monicăi de peste Ocean sunt intense şi foarte satisfăcătoare, dar nouă ne e tare dor de ea. OK, o vedem frecvent în reclama la o cremă pentru doamne, însă tare mult ne lipseşte din paginile noastre, cu pictoriale pe gustul bărbaţilor.
47 Beyoncé
Anul trecut: 15
Mulatra din Texas a avut un an plin. Şi-a lansat cel de-al patrulea album, a filmat pentru pelicula lui Clint Eastwood care va apărea în 2012, A Star Is Born, a ieşit pe poziţia secundă în topul Forbes al celor mai puternice celebrităţi şi a înapoiat banii pe care îi primise de la Gaddafi pentru petrecerea de Revelion.
46 Keira Knightley
Anul trecut: 55
Deşi cea mai nouă serie a Piraţilor din Caraibe nu o mai are în distribuţie, englezoaica diafană este pe cale să sucească minţile tuturor bărbaţilor în noua reclamă Chanel, Coco Mademoiselle, în care îmbracă un costum de catwoman. Miau!
45 Dana Săvuică
New entry
Dana ne-a demonstrat încă O dată că femeia la 40 de ani poate fi foarte sexy, iar ea este o femeie care ştie să profite de atuurile proprii din plin. Acum o aşteptăm cu nerăbdare şi pe Julie, fiica sa care promite multe.
44 Crina Abrudan
Anul trecut: 89
Parcă-parcă nu se lasă dusă. Deşi s-a anunţat că nu va mai prezenta jurnalul de ştiri sportive, Crina este în continuare cerută de publicul masculin. Dovadă ascensiunea în topul celor mai sexy femei. Dar nu se ştie niciodată ce surprize plăcute îi rezervă viitorul.
43 Kim Kardashian
Anul trecut: 41
Vedeta de reality-show cu cel mai cunoscut fund se pregăteşte de măritiş. Asta nu prea ne place. Mai ales după ce în februarie declara că îşi doreşte să fie singură o perioadă. A durat puţin până ce baschetbalistul Kris Humphries a cucerit-o.
42 Iulia Vîntur
Anul trecut: 26
Încă două sezoane pe scena emisiunii Dansez pentru tine, weekend de weekend la pupitrul ştirilor Pro Tv şi o excursie iniţiatică în India. Cam asta a făcut Iulia de la ultimul top încoace. Ah, şi continuă să apară mereu la braţul celui mai cunoscut compozitor român.
41 Cheryl Cole
Anul trecut: 27
Se pare că fosta soţie a fotbalistului Ashley Cole a avut totuşi nevoie de o paraşută după respingerea de care a avut parte în America, odată cu rezilierea contractului pentru postul de jurat al concursului X Factor. Însă atuurile ei sunt în continuare bine văzute în Europa.
40 Alexandra Derevici
Anul trecut: 77
Se pare că bărbaţii urmăresc mult mai mult ştirile sportive de Pe canalele de specialitate. Atât de mult, încât prezentatoarea Sport.ro a urcat nişte poziţii bune în top faţă de anul trecut. Probabil că printre atâtea ştiri catastrofale din fotbalul românesc, o imagine frumoasă e mereu bine-venită.
39 Jennifer Lopez
Anul trecut: 66
Nici noi nu mai ţinem minte de câte ori şi în câte topuri a fost desemnată doamna Lopez cea mai sexy femeie din lume. Cert este că, ştiindu-şi valoarea, după ce a născut şi s-a jucat puţin de-a soţia şi mama casnică, şi-a dat seama ca tot în rolul de divă se simte cel mai bine şi a revenit în forţă. Bun venit!
38 Roxana Ciuhulescu
New entry
Chit că o vezi în fiecare săptămână prezentând cele mai noi modele de maşini, punem pariu că nu ţi-ai fi imaginat că Roxana, deşi o prezenţă remarcabilă, poate fi atât de sexy. Noroc cu noi că ţi-am arătat-o, iar ţie ţi-a plăcut aşa de mult, încât probabil că ai votat-o în top.
37 Shakira
Anul trecut: 91
A venit pentru a doua oară în România pentru un concert şi ne-a arătat cum şoldurile nu mint şi cum se aude imnul campionatului mondial de fotbal la Bucureşti, dar mai ales a revenit în atenţia publicului cu noua sa relaţie cu fotbalistul Piquet.
36 Alina Puşcău
Anul trecut: 99
Cunoscutul manechin de origine română, frumoasa care îşi doreşte să-şi depăşească statutul de „doar o femeie frumoasă”, a urcat spectaculos în top. Poate că fiind aşa departe, bărbaţii români tânjesc din ce în ce mai tare după nurii brunetei şi speră să o convingă să vină mai des prin ţară.
35 Andreea Spătaru
Anul trecut: 31
O frumuseţe autohtonă nu se lasă cu una, cu două uitată, mai ales dacă de-a lungul timpului a făcut senzaţie. De aceea, chiar dacă Andreea a fost foarte scumpă la vedere în ultimul an, nu a fost uşor dată uitării şi uite-o clasată în primele 50 în topul celor mai sexy femei.
34 Rihanna
Anul trecut: 36
În ultimul an, mulatra din Barbados şi-a lansat cel de-al cincilea album de studio şi a spart topurile din întreaga lume cu What’s My Name şi Only Girl. Trecând peste faptul că de la un videoclip la altul se reinventează ca imagine, lăsând imaginaţia fanilor să zburde peste tot…
33 Corina
New entry
De când cu statutul de proaspătă mămică, Corina era ceva mai puţin prezentă public, inclusiv în spectacole. Însă odată cu câştigarea concursului Dansez pentru tine, capitalul ei de imagine a primit un boost de energie şi iat-o revenind în topul preferinţelor bărbaţilor.
32 Angelina Jolie
Anul trecut: 10
Bisexuala plină de tatuaje, colecţionară de copii şi iubită a lui Brad Pitt a declarat odată că „Eşti tânăr, eşti beat, eşti în pat, ai la îndemână cuţite, la naiba!, Se întâmplă chestii…” Frumoasă şi misterioasă, se pare că asta e reţeta succesului.
31 Adelina Pestriţu
New entry
După despărţirea de Liviu Vârciu, Adelina a câştigat foarte multă notorietate. Relaţii, apariţii publice, o emisiune proprie la Kanal D şi multe altele în care a fost invitată. Ştie ce vrea şi luptă pentru locul pe care consideră că îl merită în showbiz. Iar noi îi ţinem pumnii!
30 Daiana Anghel
New entry
După o pauză considerabilă, Daiana a revenit în atenţia publicului la emisiunea „În puii mei”, iar apoi, în toamnă, a primit propria emisiune, „Marele Câştigător”, la care i-a ajutat pe concurenţi să se lupte cu kilogramele, ocazie cu care toată lumea şi-a adus aminte de blondina originară din Deva.
29 Eva Longoria
Anul trecut: 76
Fosta doamnă Parker a câştigat puncte bune de când particula „fosta” s-a ataşat numelui ei. La cei 36 ani pe care îi are texanca, este o prezenţă constantă în topul celor mai sexy femei din lume nu doar pentru lookul ei, ci şi pentru dezinvoltura cu care vorbeşte despre viaţa sa intimă.
28 Andreea Bănică
Anul trecut: 65
Cu o nouă melodie şi videoclip intitulate sexy, cum altfel putea să fie fosta componentă a trupei Blondie? Atât de sexy, încât a urcat aproape 40 de locuri în topul celor mai frumoase femei, conform voturilor cititorilor FHM.
27 Jessica Biel
Anul trecut: 18
Domnilor, Jessica e solo. Bine, nu că ar fi ca şi când ţi-am spune că vecina ta de la doi este single, că doar vă despart cel puţin un continent şi un ocean, faţă de cele trei etaje de vecină, însă tot e de bine. Iar dacă o întâlneşti, nu uita să-i vorbeşti despre munţi, un subiect care o pasionează. Pont: a escaladat Kilimanjaro.
25 Andreea Bălan
Anul trecut: 35
Cum vine vara, cum Andreea Bălan se pune pe lansat un nou single care o propulsează în topurile de specialitate şi îi oferă ocazia să mai filmeze un videoclip fierbinte, plin de mişcări provocatoare şi haine sumare. Deci ne place de ea!
26 Raluca Lăzăruţ
Anul trecut: 58
Prezenţă discretă şi totuşi atât de dorită, mai ales că în fiecare săptămână aduce mulţi bani. Ce îţi poţi dori mai mult decât o femeie frumoasă care îţi oferă bani?! Poate una care să fie simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze şi care să aibă simţul umorului. Deci exact ca Raluca!
24 Claudia Pavel
New entry
Fosta componentă a trupei Candy s-a decis să caute succesul şi pe meleagurile străine şi şi-a găsit o a doua rezidenţă în America. A slăbit, a adoptat un regim de viaţă sănătos şi a revenit în forţă. Iar pictorialul din luna aprilie din FHM i-a adus numai bile albe la capitolul popularitate.
23 Adriana Lima
Anul trecut: 10
„Sexul este pentru căsnicie, iar bărbaţii ar trebui să-mi respecte decizia. Dacă nu mă respectă, înseamnă că nu mă vor cu adevărat”, susţine celebra braziliancă. Modelul Victoria’s Secret este o catolică devotată şi nu s-a grăbit nici să aibă alte contacte cu băieţii, având în vedere că primul sărut a fost la 17 ani.
22 Natalie Portman
Anul trecut: 84
O revenire spectaculoasă a lui Natalie odată cu la fel de spectaculosul rol al Ninei din Black Swan, pentru care a şi fost laureată cu premiul Oscar. Absolventă de psihologie, actriţa de origine israeliană ştie să intre cu uşurinţă în pielea oricărui personaj şi să fie sexy şi naturală.
21 Diana Dumitrescu
Anul trecut: 43
După ce anul trecut în toamnă actriţa s-a îmbarcat la bordul avionului FHM şi a mai fost şi cerută de ediţiile internaţionale ale revistei, anul acesta a crescut şi în topul preferinţelor cititorilor care au urcat-o mai mult de 20 de locuri printre cele mai sexy femei.
20 Charlize Theron
Anul trecut: 13
În 2010, sud-africanca nu a lansat nici un film, însă a împlinit 35 de ani, s-a dezbrăcat pentru reclama unui parfum şi s-a odihnit înaintea sezonului 2011-2012 foarte activ, când va juca în Young Adult (pe ecrane anul acesta) şi Mad Max (va fi lansat anul viitor).
19 Mihaela Rădulescu
Anul trecut: 14
E clar că ochii care nu se văd, nu se uită, mai ales că Mihaela ştie cum să facă acest lucru. Are apariţii sporadice, mai prezintă o emisiune specială, o mai vezi pe la un eveniment, mai o cauză caritabilă sau o carte nouă lansată la târgul de carte şi uite cum se menţine la 42 de ani în topuri.
18 Scarlett Johansson
Anul trecut: 21
Uite mariajul, nu-i mariajul! Uite relaţia cu unul dintre băieţii răi ai Hollywoodului, nu-i relaţia cu el. Scarlet nu e doar o actriţă bună, ci şi o femeie foarte dezirabilă. De aceea şi aşteaptă toată lumea rolul Văduva Neagră din filmul The Avengers ce va fi lansat la anul.
17 Ilinca Vandici
Anul trecut: 17
Mereu ocupată, ai zice că Ilinca trăieşte pentru a munci. Are emisiunile de la Antena 2, apariţiile publice, rolul din telenovela Narcisa Sălbatică şi se pregăteşte intens pentru un rol mai consistent în continuarea serialului, din toamnă. Printre toate acestea, îşi face timp şi pentru relaţia la distanţă cu Ciprian Marica.
16 Anna Lesko
Anul trecut: 16
Un scandal managerial şi multe concerte mai târziu, rusoaica ştie în continuare să facă show şi să înfierbânte spiritele la spectacolele sale. Cum altfel când reţeta succesului Annei se bazează pe costume sexy, mişcări senzuale şi dansatoare dezinhibate?
15 Katy Perry
Anul trecut: 40
„Am ţâţe şi nu am de gând să scap de ele, deci presupun că lumea va comenta mereu despre ele”, spune foarte lejer cântăreaţa de 26 de ani. Şi când te gândeşti că la începuturile ei în showbiz lumea, inclusiv părinţii săi, se scandalizau că e prea sexy…
14 Laura Cosoi
Anul trecut: 40
A revenit la culoarea de păr care a consacrat-o şi a crescut în topul preferinţelor cititorilor FHM. Din nou blondă, Laura şi-a păstrat din inocenţa şi în acelaşi timp perversitatea divei, mai ales că de câte ori are ocazia îşi arată talentul la dans şi felul demenţial în care ştie să se unduiască.
13 Ellie White
New entry
După ce a părăsit DJ Project, Elena a devenit Ellie White şi, deşi nimeni nu-i acorda încrederea pe care o merita, ea a demonstrat că are toate calităţile Necesare pentru a învinge în cariera solo. Şi nu numai, pentru că astfel s-a făcut remarcată şi pentru publicul masculin care a votat-o.
12 Simona Gherghe
New entry
Miniona care se ocupă de toate cazurile răsunătoare din showbiz a atras atenţia multor bărbaţi, chiar înainte ca „burlacul” României, Cătălin Botezatu, să declare cât de mult îi place şi cum şi-ar dori o relaţie cu ea.
11 Irina Shayk
New entry
Două lucruri trebuie să ştii despre rusoaica Irina Shayk: pentru moment, trupul ei îl hipnotizează pe Cristiano Ronaldo mai mult decât pe alţii, dar şi restul se bucură de el, având în vedere că este coperta ediţiei de costume de baie 2011 a Sports Illustrated.
10 Eva Mendes
Anul trecut: 12
„Am vrut să devin călugăriţă până în ziua în care am aflat că măicuţele nu primesc salariu”, admite actriţa în vârstă de 37 de ani. Păcat pentru spiritualitate, însă pentru noi e O adevărată bucurie. Mai ales că această cubaneză exotică, născută în Miami, este o prezenţă constantă a topurilor celor mai frumoşi oameni din lume.
9 Megan Fox
Anul trecut: 4
Chit că este luată cu acte în regulă, asta nu înseamnă că actriţa nu este la fel de dezirabilă. O ştii pe aia cu ochii verzi niciodată să nu-i crezi? Nu ştim cât este de sinceră bruneta, însă cu siguranţă ochii ei fascinează orice privitor.
8 Jessica Alba
Anul trecut: 9
Deşi este proaspătă mămică şi se gândeşte serios la încă o tură de maternitate, Jessica rămâne în topul preferinţelor. Şi nici măcar cel mai recent film al ei, Spy Kids 4, nu tocmai un succes, nu îi poate detrona sex-appeal-ul.
7 Corina Caragea
Anul trecut: 6
Anul acesta, telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe Corina în toată splendoarea, nu doar de la bust în sus, datorită participării ei la concursul Dansez pentru tine. Chiar dacă publicul masculin nu a făcut rating prea mare emisiunii, momentele graţioase ale prezentatoarei ştirilor sportive nu au fost ratate.
6 Geanina Varga
Anul trecut: 30
Cariera Geaninei este pe o pantă ascendentă. La fel şi notorietatea ei. Ce bărbat nu îşi doreşte să vadă ştirile sportive prezentate de o brunetă focoasă şi simpatică în acelaşi timp? Pe asta s-a bazat probabil şi Antena 1 când a adus-o în echipa sa.
5 Valentina Pelinel
New entry
Manechin şi fotomodel cu state vechi în showbizul internaţional, dar şi soţie de politician, Valentina se pare că a reuşit cu pictorialul ei din martie să strângă voturile cititorilor pentru a se clasa pe primele poziţii în topul celor mai sexy femei.
4 Gina Pistol
Anul trecut: 3
Frumoasă, naturală, nefăcând ceva concret, dar mereu prezentă în atenţia publicului cu apariţii pasagere, emisiuni, prezentări de modă, amfitrioană a unor evenimente, Gina este mereu o imagine pe care îţi face plăcere să o vezi. Şi să o asculţi.
3 Catrinel Menghia
Anul trecut: 2
România a dat multe manechine de talie internaţională, dar cea mai cunoscută în viziunea publicului masculin este, cu siguranţă, Catrinel, frumoasa voluptuoasă preferată deopotrivă şi de faimoasa publicaţie Sports Illustrated, dar şi de cititorii noştri.
2 Inna
Anul trecut: 1
Nu este greu pentru miniona care a cucerit lumea să se menţină în topul celor mai sexy femei: arată bine, cântă bine şi în mai a avut primul concert de anvergură din România, câştigând definitiv şi admiraţia publicului autohton.
1 Antonia
New entry
A venit din State, a rupt inimile bărbaţilor şi topurile muzicale, după care s-a retras brusc din cauza sarcinii. Dar nu s-a retras de tot. Pentru că imediat a Revenit în forţă, iar momentul întoarcerii în vizorul public a fost marcat de coperta FHM din ianuarie. Lumea şi-a adus imediat aminte de “morena” cu ochi seducători şi a decis că ea merită titlul de cea mai sexy femeie.


sursa:fhm.ro