Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 decembrie 2011

Puloverul pe gât – stilat și versatil


pulover pe gat, casmir, toamna, rece, stilatDacă vrei să ai o toamnă stilată, atunci unul dintre elementele care va face diferența este puloverul pe gât. Acesta te scapă de cămașă și cravată sau de eșarfă toamna oferindu-ți o ținută curată fără a fi încărcată.
Pe lângă cardigan și pulover în V, cel pe gât este un alt articol pe care-l recomand în garderoba oricărui bărbat datorită diversificării.
Acest pulover are un guler lung, cilindric. Există pulovere pe gât cu guler lung care trebuie suflecat, precum şi pulovere cu guler mai scurt care nu mai trebuie răsfrânt.
Pe lângă faptul că-ţi oferă confort, acesta este stilat şi merge atât la o întâlnire formală cât şi la una casual. Avantajul pe care îl oferă puloverul pe gât este că înlocuieşte combinaţia de cămaşă cu cravata şi se poate purta sub sacoul de costum sau sacou sport.
Acesta trebuie ales în culori neutre și un material ușor, subțire pentru arăta bine sub un sacou. Evită-le pe cele groase la acestă ținută deoarece surplusul de material nu va da bine.
Există pulovere groase, dar nu sunt la fel de elegante ca și cele subțiri. Ți le recomand când este foarte rece afară și poți lua ușor o haină peste fără a se aduna surplusul de material care este o imagine penibilă.
pulover pe gat gros, material, gros, toamna, iarna, lanaMaterialele din care poți alege sunt: bumbacul, lâna și cașmirul în funcție de temperatură. Cel de bumbac sau parțial cașmir în zile mai călduroase, iar cel de lână și cașmir integral în zile răcoroase.
Este un element potrivit pentru ținuta business-casual și smart-casual, dar este nepotrivit pentru bărbații masivi cu gâtul mic deoarece are rolul de a subția și micșora gâtul. Acești bărbați ar trebui să poarte pulovere în V pentru a le lungi gâtul.

In concluzie, dacă vrei o ținută curată și simplă, îți recomand acestă variantă elegantă.




sursa:stilmasculin.ro