Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Facebook dauneaza grav sanatatii. Verdictul dureros dat de medici


Noile studii ale cercetatorilor pun intr-o lumina nefavorabila reteaua de socializare
Facebook dauneaza grav sanatatii. Verdictul dureros dat de medici
Reteaua de socializare Facebook da dependenta in special in randul persoanelor mai putin educate, arata un studiu realizat la Universitatea din Goteborg. Cercetarea suedezilor mai arata ca oamenii care folosesc mult reteaua de socializare sunt mai putin fericiti in legatura cu viata lor.
Studiul arata ca 70% din utilizatori deschid Facebook imediat dupa ce isi pornesc calculatorul, comportament care e foarte apropiat de ceea ce specialistii numesc dependenta. Persoanele cu venituri mici sau mai putin educate sunt, in mod special, in grupul de risc.
85% din utilizatorii retelei spun ca intra pe Facebook.com in fiecare zi, iar jumatate dintre ei deschid pagina in momentul in care pornesc browser-ul. 
Tot jumatate dintre utilizatori simt ca nu sunt "in control" daca nu se logeaza la site si 25% sustin ca se simt ca bolnavi daca nu se logeaza la facebook cu rregularitate.
Sursa: dailymail

GALERIE FOTO Moda masculina a anilor '90 revine in prim-pla


Mai tii minte cat de mult apreciai stilul vestimentar al actorilor din cele mai populare seriale difuzate in anii '90 - "Salvati de clopotel", "Beverly Hills" sau "Melrose Place"? Ei bine, daca erai fan al acelei mode, trebuie sa stii ca revine incet, incet in prim-plan. In ultimii ani, designerii au incercat sa revolutioneze anumite piese vestimentare, pentru a le oferi un aspect modern. Potrivit stilistilor,moda masculina a anilor '90 va face furori in sezoanele viitoare.
Daca ti-au mai ramas haine care erau la moda acum 20 de ani, nu le arunca la gunoi. Le poti refolosi in curand, daca sunt in stare buna.

Anii '90 au adus pe piata vestimentara tot felul de piese cu care se puteau crea look-uri jucause, tineresti, laxe, lejere, usor de combinat, cu imprimeuri indraznete.

Piesele vestimentare inspirate din moda anilor '90 nu vor da impresia ca retraiesti acea perioada, adica nu vor avea un design vintage ponosit si monoton. Este vorba doar despre influente. Iata cateva tinute foarte moderne, in stilul anilor '90.


Jeansii prespalati, a la anii '90

Odata ce moda masculina a anilor '90 revine in prim-plan, vei putea purta blugi prespalati, foarte deschisi la culoare, cu un numar mai mare. Revine si talia mai inalta, precum si croiala de tip regular fit. In ceea ce priveste pantalonii scurti, acestia se vor purta in nuante aprinse de rosu, albastru, turcoaz, verde sau portocaliu.


Imprimeuri a la anii '90

Imprimeurile inspirate din anii '90 prezinta elemente aztece si mayase. Imprimeurile de tip camuflaj vor fi din nou la moda si se vor purta cu alte haine in nuante pamantii.


Bluze sport a la anii '90

Bluzele sport nu vor face abuz de imprimeuri, in general optandu-se pentru denumirea si sigla firmei producatoare.


Incaltari a la anii '90

Incaltarile anilor '90 sunt, in general, foarte sport. Pentru a crea tinute moderne, ideale pentru a fi purtate cu usurinta, vei avea nevoie de cel putin o pereche de conversi sau snickersi. Nu te feri de culori. Rosul si albastrul vor fi in mare voga in sezoanele viitoare.







sursa:askmen.ro

Câteva sugestii de pantofi pentru primavară-vară 2012


Înainte să îți arăt pozele, vreau să spun un lucru important: pantofii pe care îi vei vedea nu sunt doar un trend. Nici pe departe.

Tipurile de încălțăminte prezentate sunt purtate de ani de zile de bărbații interesați de stilul lor vestimentar și, cu siguranță, vor continua să îți poarte și în anii următori.
Uită de modă atunci când îți alegi pantofii. O pereche bună ar trebui să te țină chiar și 4-5 ani, în condițiile în care ai grijă de ea, o porți prin rotație și doar în condițiile meteorologice adecvate.
Pentru primăvară, o pereche de pantofi din piele e cu siguranță cea mai inspirată alegere. Poți să mergi pe piele normală, spre exemplu:
brown brogues
foto: Leffot.com
Culoarea acestor pantofi brogue este incredibilă. Merg cu o varietate de peise vestimentare:
- pantaloni kaki
- pantaloni chinoverzi, maro, galbeni și taupe
costume gri sau maro
- bluze și pulovere verzi, galbene, maro, albe etc.
brown brogues
foto: gq.com
Modelul cu perforații al pantofilor brogue pare să fie preferatul bărbaților. Asta și din cauza ofertei extrem de generoase în materie de pantofi.
Dacă ai deja o pereche sau două de pantofi brogue (ar trebui!), ești gata să avansezi la o categorie mai aparte: cei cu cataramă (în engleză monk-strap shoes).
Să vedem această pereche cu cataramă dublă pe maro închis:
double monk strap shoes
foto: Leffot.com
double nomk strap shoes
Pantofii cu cataramă pot fi purtați, asemenea celor brogue atât în situații business cât și business-casual sau casual. Totul depinde de restul ținutei.
Nu ți-ar recomanda, însă, să îi porți în cluburile de noapte. Nimeni nu îi va observa iar dacă e foarte aglomerat, vei fi călcat cu siguranță pe picioare.
OK, să trecem la pielea întoarsă. Ultimele mele perechi de încălțăminte cumpărate sunt toate din piele întorsă și sunt foarte mulțumit de ele (probabil ai văzut pantofii mei tip spectator din piele întoarsă cu perforații și în 3 culori). Iată câteva alte sugestii:
chukka boots
foto: Leffot.com
Ghetele de mai sus se numesc ghete chukka, și le poți purta astfel:
Ghetele de acest gen (chukka sau desert boots) pot fi purtate cu succes și vara, atâta timp cât nu sunt temperaturi caniculare. Pentru a fi în trend, poți opta pentru niște șosete no-show, pentru a nu lăsa transpirația să pătrundă în gheată.
Perechea următoare de pantofi s-ar putea să ți se pară prea mult însă nu uita că poți oricând să optezi ca restul ținutei tale să fie mai simplu. Astfel vei aduce pantofii în centrul atenției.
spectator brogues
foto: Leffot.com
Buun. Să trecem acum la niște tipuri de încălțăminte ce pot fi purtate exclusiv în sezonul estival. Ce zici de acești pantofi marinărești?
Verdele-oliv este o culoare închisă și totuși puțin purtată de bărbați – două motive excelente să o încerci.
olive boat shoes
photo: Leffot.com
Poți purta pantofii marinărești astfel:
boat shoes and shorts
Vrei ceva și mai casual? Ce zici de o pereche de espadrile?
espadrilles
foto: http://www.soludos.com
Singurele tipuri de încălțăminte ”mai casual” decât espadrilele sunt șlapii, sandalele și papucii. Din acest motiv, nu îți recomand să le porți decât în situații casual, cu pantaloni scurți și fără șosete (sau șosetel no-show).
Să vedem o ținută completă cu espadrile Ai purta-o?
Și acum, în caz că nu știai sau ai uitat, câteva sfaturi rapide pentru a avea grijă de încălțăminte:
1. Poart-o prin rotație. Dă-i minim 24 de ore de pauză între două purtări.
2. Folosește crema de pantofi zi de zi. O cremă bună de pantofi nu are doar rol estetic ci și unul de protecție.
3. Mare atenție la pantofii și ghetele din piele întoarsă. Nu îi purta dacă plouă sau ninge. După fiecare purtare trebuie să le cureți cu peria specială, apoi să aplici spray-ul protector.
4. Depozitează încălțămintea pe care nu o porți în sezonul curent într-un loc ferit de umezeală. Introdu înăuntrul acesteia hârtie mototolită care să ajute la menținerea formei. Poți opta pentru șanuri din lemn (eng. shoe trees) însă acestea pot fi cam scumpe (de la 40 de lei în sus).




sursa:fiicustil.ro

GQ:Banana Republic Fall 2012

We know it's early, but in the GQ offices it's never too early to start thinking about next season's checklist of must-have trends and pieces that are going to breathe a bit of life into our wardrobe of basics. It already appears that there's a good chance this list could be completed with a single trip to our pals at Banana Republic in September. On Wednesday evening the brand unveiled their fall and holiday 2012 collections, built around sartorial staples like double-breasted topcoats, pinstripes and three-piece suits. The silhouette was trim and tailored, visually lengthened by the use of chelsea boots in each look. Other standouts were touches of mustard yellow, cargo pants rendered in soft wool, and of course the color that's going to dominate the latter half of the year: burgundy. Have a look, above, at some of the styles on display and stay tuned for our breakdown of all the trends you should start planning to acquire next season.


IMG_7309.jpg


IMG_7279.jpg


IMG_7327.jpg


IMG_7414.jpg

IMG_7308.jpg

IMG_7326.jpg


IMG_7344.jpg

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/04/first-look-banana-republic-fall-2012.html#ixzz1rMr3QQgE

GQ:The Week in Style: 04.06.12

The week Elijah blazed the competition, Kiefer jumpstarted his style, and Hemsworth gave Romney a run for his money

Read More http://www.gq.com/style/week-in-style/201204/best-dressed-men-worst-dressed-men-04-06-2012#ixzz1rMq2wrif