Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 aprilie 2012

VIDEO Cum se fabrica noul iPad? Imagini din fabrica Foxconn din China


Cum lucreaza mii de chinezi pentru Apple si cum este testata celebra tableta. GALERIE FOTO
VIDEO Cum se fabrica noul iPad? Imagini din fabrica Foxconn din China
Imaginile de la Foxconn din China, aparute cu ceva timp in urma, au starnit interesul opiniei publice din toata lumea. Rob Schmitz, corespondent Marketplace la Shanghai, a reusit sa intre in controversata fabrica pentru a realiza un documentar privind conditiile de munca, dar si fluxul de fabricatie al celebrei tablete iPad.
Compania americana incearca sa schimbe perceptia negativa asupra Foxconn China si a condiitilor in care lucreaza mii de chinezi. Angajatii au acces la baze sportive cu terenuri de baschet, tenis, bazine de inot de dimensiuni olimpice si sali de gimnastica.
O prima parte a documentarului, ce va fi lansat intr-o versiune completa cat de curant, a fost deja publicata. Clipul video ilustreaza pe scurt si cateva dintre testele la care este supus noul iPad, daca afisajul este corect si daca giroscopul functioneaza conform parametrilor. Exista zeci de statii de lucru si echipe pentru fiecare parte componenta a tabletei Apple.

Cum te ajuta berea sa fii mai destept


Daca ai de rezolvat o problema complicata, deschide o bare.
Cum te ajuta berea sa fii mai destept
Un studiu surprinzator al cercetatorilor de la Universitatea din Illinois arata ca alcoolul imbunatateste aptitudinile de rezolvare a problemelor.
Cercetarea condusa de profesorul Jennifer Wiley arata ca ameteala mareste capacitatea memoriei, mai exact "abilitatea de a ne aminti un lucru in timp ce ne gandim la altceva", spune ea.
Reducand aceasta capacitate, mintea devine predispus la strategii de gandire laterala si solutii noi.
Studiul a aratat ca persoanele ametite rezolva cu 40% mai multe probleme decat cele care n-au gustat alcool, dar isi termina testul si mai repede.
"Ideea este ca a fi prea concentrat iti poate orbi noile posibilitati, iar o stare mai flexibila este necesara pentru ca solutiile creative sa iasa la suprafata", a declarat cercetatoarea.
Sursa: gizmodo

ESQUIRE:Ray Ban's New Aviators


It's hard to argue that there's a pair of sunglasses more classic than gold or silver Ray-Ban aviators. The only problem is that those metals may bend out of shape while you're spearfishing, kite-boarding, rock-hurling, lion-hunting, and participating in the other extremely macho activities that this summer promises. Actually, it's probably not a good idea to even throw those shades into your man-bag without securing them in their case first.
That's what makes Ray-Ban's new "Light Force" collection truly excellent. They've taken that same iconic shape, and updated it in a "thermoplastic" resin that's not only incredibly light on the face, but also creates a pair of sunglasses that bend, flex, and would be damn near impossible to break. This new material makes the arms are a bit thicker, too, plus you've now got the opportunity to add some color above the collar: The frames and lenses come in complementing olive green, true blue, maroon (as you see above), a sort of charcoal shade, then classic black. All will be available next month, at Sunglass Hut, for $215. So, if you really want to test them out, it's not too late to start planning that safari. (Or, you know, trip to your local city beach.)


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/ray-ban-light-force-sunglasses-041312#ixzz1rwhC8idF

GQ:Week in Style: 04.13.12


This week, Zac Efron acted the leading man, Jude Law fashioned his own period costume, and Brooklyn Decker wore see-though clothes



Read More http://www.gq.com/style/week-in-style/201204/best-dressed-men-worst-dressed-men-04-13-2012#ixzz1rwg5KU8a

Simplu, cateva reguli de viata!


1.Nu te opri niciodata din gandit. Asta este foarte important. Daca cineva iti spune “Nu te mai gandi atat de mult”, spune-le in gand ca sunt ignoranti si continua sa gandesti. Aceasta mentalitate naste spiritul de turma si prostia. Mintea este cea mai importanta unelta pe care o ai si daca renunti sa o folosesti, se va atrofia.

2.Root Beer (sau berea fara alcool cu arome) are un gust de rahat in combinatie cu mancarea condimentata.

3.Totul va fi bine. Daca iti este teama de acnee, probabil ca te vei pricopsi cu un cos.

4.Nu-ti fie teama sa vorbesti despre orice. Nu ar trebui sa te temi de realitate.

5.Toti sunt niste ipocriti.

6.Toti oamenii sunt originali. Fiecare experienta de viata este proprie si unica. De fiecare data cand te trezesti, sau cand mergi la baie, sau cand citezi pe altcineva esti mai mult tu decat a fost vreodata cineva.

7.Nu te mai grabi. Taci si imbratiseaza sunetul linistei.

8.Religiile nu ar trebui invatate, ci gasite. Nimeni nu ar trebui sa-ti spuna in ce sa crezi.
Si daca tot suntem la subiect...

9.Nu fi constrans de o singura religie. Oamenii se schimba in fiecare moment al vietii. Mentalitatea si creierul evolueaza. Religia nu are legi, asa ca amesteca-le si potriveste-le. Fa-ti propriul concept.

10.Sa mergi la toaleta nu este un drept sau un privilegiu. Este pur si simplu natural.

11.Sa vorbesti cu tine insuti este sanatos. Pana la urma, exista macar o persoana cu care sa ai mai multe in comun decat cu tine?

12.Nu exista timp. Soarele nu apune si nu rasare niciodata. Zilele si anii nu exista. Exista doar viata ta. Dimineata te-ai nascut, mai tarziu pe seara vei muri.


13.Nu este jumatate plin sau jumatate gol. Este jumatate de pahar.

14.Fii fericit, dar nu forta nota.

15.Intotdeauna vei avea succes in incercari.

16.Suntem cu totii nebuni. Fiecare persoana despre care citesti in istorie avea un fel de “problema”, numai ca au stiut cum sa o foloseasca.

17.Suntem toti in aceeasi masura similari precum suntem diferiti.

18.Ideile sunt la fel de valoroase precum oamenii. De ce credeti ca tot facem oameni?

54.Numerele nu trebuie sa fie in ordine.

20.Cuvintele vor fi intotdeauna doar cuvinte. Dragoste este doar un alt cuvant format din opt litere, doar sentimentul este real.

21.Cere sfatul unui copil. Poate ca nu cunosc prea multe, dar stiu ce este important.

22.Demonstreaza ca esti in viata. Fa tot ce-ti trece prin cap, de la dansat in supermarket pana la stigatul in gura mare a unui cuvant obscen, cand e liniste. Anunta-i pe toti ca esti inca acolo.

23.Nu lua nimic prea in serios, nici macar acest articol.


sursa:askmen.ro                    

Cum sa fii in forma fara sa mergi la sala


Mersul la sala este o povara pentru multi barbati, acesta fiind unul dintre motivele pentru care exista un numar atat de mare de reprezentanti ai sexului tare cu burti. Lipsa timpului si lenea sunt principalele motive pentru care nu reusesti sa te mobilizezi si sa-ti faci un abonament la sala. Si totusi, pentru cei ca tine, care prefera sa se uite la televizor in loc sa alerge pe banda, exista cateva solutii pentru a fi mereu in forma.

Ia-ti un caine, iesi in parc

Daca nu ai chef sa mergi la sala, ar trebui sa-ti iei un caine. Astfel, nu vei putea lipsi de la sesiunile zilnice de alergat in parc. Cateva ture pe alei nu-ti strica, ba dimpotriva, te ajuta sa-ti tonifiezi muschii si sa mai arzi din caloriile adunate in ultima perioada.

Mergi la tara, fa treaba

Un weekend la tara s-ar putea dovedi mult mai eficient decat o sedinta la sala. Chiar daca faci treburi rudimentare, cum ar fi spartul lemnelor sau caratul pamantului cu roaba, la final vei avea o mare satisfactie - aceea ca ai dat o mana de ajutor bunicilor sau parintilor si ca ti-ai mai pus sangele in miscare.

Mergi cu baietii la fotbal

O data pe saptamana, organizeaza un meci de fotbal cu colegii de la serviciu sau cu prietenii tai. O ora de alergare iti face bine, mai ales dupa o zi obositoare la munca.

Lipsa de miscare va face sa ai febra musculara in primele saptamani, insa, pe masura ce corpul se obisnuieste cu exercitiile, vei observa ca ti se imbunatatesc performantele: reusesti sa alergi mai mult, nu mai obosesti dupa 3 metri, nu mai ceri sa stai in poarta.

Urca scari in fiecare zi

Urcatul si coboratul scarilor este un exercitiu foarte eficient de a da jos burta si de a fi in forma maxima. In loc sa iei liftul zilnic, incearca sa urci si sa cobori scarile din bloc. Cu cat stai mai sus, cu atat mai bine.

Mergi pe jos

Daca pui in balanta mersul pe jos cu mersul cu masina personala, normal ca alegi varianta a doua, pentru ca este mai comoda. Totusi, din cand in cand, poti renunta la masina personala, mai ales daca nu mergi foarte departe. Miscarea, de orice fel, este esentiala pentru a mentine muschii sanatosi.



sursa:askmen.ro

Cum te imbraci la un meci


Ti-ai cumparat bilet la meci, a sosit ziua cea mare si, deodata, iti dai seama ca nu stii cu ce sa te imbraci.

Ti-am pregatit cateva sfaturi care speram sa-ti fie de ajutor.

Poarta culorile echipei favorite
Prima optiune este aceea a te imbraca in culorile clubului tau preferat. Desi exista unele persoane care cred ca daca porti culorile echipei esti considerat demodat, noi spunem ca loialitatea fata de echipa este mereu la moda.

Asigura-te ca tricoul echipei ti se potriveste. De multe ori, vedem la meciuri fani cu tricourile XXXXL care vin pana la genunchi. Iti recomandam sa porti ceva care sa-ti vina foarte bine.

O alternativa pentru cineva care a fost la birou toata ziua este fularul echipei. Foarte popular printre fanii de fotbal, un fular viu colorat ce reprezinta echipa te poate salva in zilele in care nu poti scapa de costum si cravata. Este o modalitate foarte buna de a intra in spiritul meciului, fara a fi considerat o a doua mascota a echipei.

Suporter neutru
Exista multi pasionati de sport care prefera sa fie impartiali atunci merg la meciuri.

Ca suporter neutru, trebuie sa eviti culorile care au legaturi cu una dintre echipele de pe teren. Incearca sa adopti un stil atletic purtand un hanorac, un tricou, o sapca. La meci trebuie sa te imbraci bine, adica hainele tale trebuie sa fie curate si sa aiba o masura adecvata.

Totusi, iti recomandam nu iti iei chiar cele mai bune haine, pentru ca nu se stie niciodata ce se va intampla la meci. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca la evenimentele sportive au loc in mod frecvent confruntari.

Imbraca-te in functie de locul unde are loc evenimentul sportiv
In cazul in care mergi la un meci de fotbal in timpul iernii, imbracata cu haine calduroase si fulare. Vara, poti merge linistit in tricou cu maneca scurta.

Meciurile de hochei se tin de obicei in sali, care desi sunt acoperite, sunt foarte friguroase, asa ca este cazul sa vii bine echipat.

Cat despre tinuta potrivita pentru un meci de baschtet, poti merge imbracat intr-o bluza cu maneca lunga sau intr-un hanorac.


sursa:askmen.ro