Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 octombrie 2011

Fashion tabu: ce n-ar trebui sa porti niciodata


Peste tot gasesti sfaturi si sugestii despre ce si cum sa porti si care sunt tendintele actuale, insa nimeni nu-ti spune ce sa nu porti. Afla acum ce este tabu inmoda barbateasca!


1. Sosete albe si pantofi

S-a spus si s-a repetat de sute de ori ca un pantof elegant are nevoie de o soseta asortata culorii sale sau macar intr-o nuanta inchisa. Numai lui Michael Jackson i se permitea aceasta combinatie de sosete albe cu pantofi negri.

2. Camasi sau tricouri pline de imprimeuri

Da, ele te vor ajuta mereu sa iesi in evidenta din multime, dar chiar vrei sa arati toata viata ca un adolescent rebel? Renunta la ele in favoarea unor piese uni, din bumbac bun, care-ti vin turnate.

3. Sandale cu sosete

Teoria e simpla. Vrei sa porti sandale? Porta sandale. Vrei sa porti sosete? Poarta-le cu pantof inchis. Niciodata sandalele nu vor merge impreuna cu sosetele.


4. Jeansii mulati

Jeansi stramti la barbati? Da, daca silueta le permite. Jeansii mulati, insa, trec deja in alta categorie si amintesc cam prea mult de moda feminina, de unde au fost "furati".


5. Sprancene pensate

Nimic mai aiurea decat un barbat pensat de el insusi sau de o cometiciana aflata in plin elan. Daca chiar ti se pare ca sprancenele tale sunt dizgratioase, cateva fire dintre sprancene, cel mult, ar trebui indepartate. Daca efectul final este usor vizibil de catre toata lumea inseamna ca ai exagerat.


6. Accesorii multe suprapuse

Probabil le-ai uitat la gat si la mana din perioada adolescentei si probabil jumatate sunt deja in stare de putrefactie. Daca chiar insisti sa le porti, rezuma-te la 1-2 piese de calitate. Maxim o bratara, un inel sau un colier, dar nu toate deodata.


7. Gulerul tricoului ridicat

Cum am mai spus, este departe de a fi un trend. Este doar o "scapare" a unui fotbalist care a fost rapid preluata si repetata ca simbol (complet gresit) al "elegantei nonsalante". Din pacate, azi a devenit un simbol al lipsei de bun gust si snobismului de cartier.


8. Jeansii suflecati

Toti suferim din cauza ca jeansii sunt creati pe modele inalte si suple, insa acesta nu este un pretext sa porti jeansii suflecati. Du-i la orice croitorie si ti se va face un nou tiv, potrivit inaltimii tale, in cateva minute.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu