Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 octombrie 2011

Cum sa porti jacheta de piele


Jacheta de piele este o piesa esentiala in aceasta toamna, insa alegerea modelului, culorii potrivite si inglobarea ei in restul tinutei depinde de fiecare in parte.

Ce croiala alegi?

Modelul jachetei de piele este extrem de important. Exista jachetele de motor, jachetele drepte, ceva mai lungi, care se inchid cu nasturi, jachetele de aviator si jachetele cu fermoar, pana in talie.

Jacheta de motor este cea mai agreata de majoritatea barbatilor si este usor de banuit de ce. Iti da acel aer rebel de motorist si este emblematica pentru rockeri. Este o piesa interesanta, daca este realizata dintr-o piele de calitate, nu este prea tare accesorizata (fermoarele metalice din dotare sunt suficiente) si nu este purtata pana la destramare.

Geaca de motor poate fi purtata cu jeansi, la tinute casual, de zi.

Pentru tinute office sau elegante, jacheta de piele mai lunga, care sa depaseasca linia sacoului, este ideala. O poti asorta cu costumul si ar trebui s-o cumperi cu un numar mai mare ca sa se potriveasca peste sacoul de la costum si sa nu te stranga daca ii inchizi nasturii.

Jacheta de aviator are, de obicei, fermoar si elastic in talie, fiind o varianta mai sport a jachetei clasice.

Ce culoare alegi?

Jacheta de piele este la fel de populara ca jeansii, tocmai de aceea toata lumea are impresia ca stie s-o poarte. Cele mai populare culori sunt negru si maron. Jachetele negre sunt usor de asortat la orice tinuta, cele maron sunt preferate pentru ocaziile formale, insa nu exista reguli fixe.
Jacheta de piele poate fi purtata si cu un hanorac sau pulover pe gat, fiind o piesa clasica.

Jachetele din piele intoarsa bej, maron, crem, putin mai lungi, cu revere si doua randuri de nasturi sunt alte propuneri la moda in acest sezon.

Nu uita ca exista si alte variante. Jachetele din piele gri sau bleumarin sunt la modain acest sezon, dupa ce au fost propuse pe podiumurile de moda de creatori celebri.

E adevarat ca preturile jachetelor de piele urca si pana la cateva sute de lei, insa gandeste-te ca este o piesa clasica, pe care o vei purta des si nu se va demoda niciodata. O poti reactualiza in fiecare sezon in functie de restul tinutei.

sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu