Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

Top 10 femei neplacute


Top 10 femei neplacuteConflictul dintre sexe nu s-a stins. Inventiile moderne (lama de ras, automobilul, telefonul, jocurile video, etc.) nu au facut decit sa accentueze prapastia. Se lupta inca la baioneta, ca la Plevna.
1.       Cicalitoarele. Femeile spun in medie 15.000 de cuvinte pe zi ca sa se simta implinite, iar barbatii nu rostesc decit vreo 7000. Intre aceste cifre se casca un hau foarte greu de suportat pentru barbati.

2.       Neepilatele. Sintem ingrati si nu stim cite chinuri indura femeile sa se epileze. Cu toate astea, o femeie cu parul crescut e neplacuta.

3.       Betivele. Nu ne convine cind o femeie pe care vrem sa o seducem spune ca nu bea (o sa fie mai anevoios asaltul!), dar daca bea iar nu e bine.

4.       Fumatoarele. Tenul, mirosul si atitudinea femeilor care fumeaza este un continuu factor de stres pentru barbati. Mai ales pentru cei nefumatori.

5.       Pitipoancele. Chiar daca recunoastem ca am face rabat intr-o seara sau doua, ne repugna tipele cu buzele pleznind de colagen si sinii asijderea care se imbraca in costumase animal print, poarta cercei cu raza r mare si se pozeaza cu telefonul la oglinda.

6.       Soferitele. Le vezi in trafic: sint lente, merg drept inainte, ca teleghidate, au privirea pironita intr-un punct imaginar din fata si nu folosesc oglinzile decit la semafor cind isi aranjeaza parul.

7.       Femeile care injura. Cele mai neplacute injura ca baietii, invocind parti anatomice de care nu dispun.

8.       Femeile care nu inteleg ce e asa interesant la jocurile video. Cele mai nasoale se simt geloase pe consola sau computerul unde ne petrecem mai mult timp decit cu ele.

9.       Femeile care vorbesc ore in sir la telefon. Tu ai putea sa rezumi ce-si comunica ele in mai putin de un minut. Cel mai rau e cind factura vine la tine.

10.   Femeile care fac pe desteptele. Cine a spus asta? «Femeile sint mai destepte decit credem noi, dar mai proaste decit cred ele».

Laura Pascu, Redactor Sef Feminis.ro a scris un articol in oglinda, un top 10 barbati deranjanti. Il gasiti aici.


sursa:playboy.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu