Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Cea mai puternică femeie de pe Wall Street a rămas şomeră! Vedeţi cine este!


Preţul unei cariere într-o lume a bărbaţilor: Dallie Krawcheck, una dintre cele mai puternice femei de pe Wall Street, care a rămas şomeră în urmă cu câteva zile.

aiaia
Şi-a început cariera în servicii financiare ca junior la Salomon Brothers cu doar două luni înainte de prăbuşirea burselor din 1987. Pentru o scurtă perioadă a părăsit Wall Street-ul, dar s-a întors, pentru că voia să muncească.
S-a retras din nou din activitatea de investiţii bancare în timpul sarcinii cu fiul său, dar a revenit. Nu putea sta departe de lumea financiară.
"Nu pot face asta familiei mele. Nu este corect faţă de ei şi eu trebuie să muncesc", a spus Dallie la acea vreme.
A condus o echipă de 44 de analişti şi a lucrat pentru 450 de companii şi cu 350 de traderi, oameni de vânzări şi asistenţi. În 202, firma a avut cel mai bun an, câştigurile ajungând la aproape 300 de milioane de dolari.
Krawcheck a fost angajată de firma Bank of America în august 2009, dar în septembrie 2011, preşedintele bancii a anunţat plecarea acesteia din companie. "A fost o onoare pentru mine să conduc departamentul de management al investiţiilor într-o perioadă cu atât de multe provocări", a spus Daillie.
Pentru cariera sa, revista Fortune a numit-o "Cea mai puternică femeie în afaceri", între anii 2002 şi 2009, iar în 2006 se regăsea pe locul 6 în topul Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu