Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Trupa Akcent este nominalizată la trei categorii pentru RMA 2011!

Akcent este nominalizata la 3 categorii pentru Romanian Music Awards 2011
Trupa care ne-a răscolit din nou pasiunea anul acesta, Akcent, este nominalizată la 3 categor
ii pentru Romanian Music Awards 2011 - Best Group, Best Song şi Best Website.
După o vară plină de concerte în locaţii exotice, din Asia în Europa, malurile Mării Caspice şi Orientul îndepărtat, Adi, Sorin şi Mihai au reintrat de curând în studio, pentru a înregistra "Feelings on Fire".
Piesa este o colaborare cu o foarte frumoasa cântăreaţă, fost fotomodel, Ruxandra Bar, iar videoclipul este o cursă nebună pe vârful munţilor, pe Transfăgărăşan.
Proiectele colaterale nu îi împiedică să mergă împreună la concerte în fiecare weekend dar şi să petreacă împreună ca nişte adevăraţi prieteni.
"Fiecare concert e o nouă petrecere la care ne distrăm ca şi cum cei mai buni prieteni ai noştri ar fi în public şi până la urma nu-i aşa? Fanii nostrii ne sunt foarte apropiaţi, de fiecare dată facem sute de poze, semnăm zeci de autografe şi stăm de vorbă cu ei", a povestit Sorin Brotnei.
Le puteţi fi alături băieţilor de la Akcent votându-i prin accesarea linkului http://rma.1music.ro/. Alături de ei veţi putea vota pentru alţi artişti preferaţi de-ai voştri, cum sunt: Corina, Amna, Iris, Play&Win, Connect-R, INNA, Alex Velea, Fly Project, Ellie White, Crush & Alexandra Ungureanu, Keo, Zero şi Radio Killer.
sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu