Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Bianca s-a supărat pe comentariile despre sarcină şi l-a ameninţat pe Bote, pe Facebook! Vezi aici ce i-a spus!


Ieri prieten, azi duşman. Aceasta pare să fie şi relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu, care nu se mai înţeleg de nicio culoare. Deşi nu i-a menţionat numele, Bianca i-a adresat acum câteva minute, pe Facebook, un mesaj de ameninţare.

bianca
Clipele sunt numărate până la izbucnirea unui nou scandal de proporţii. În ultimele săptămâni, Bianca a aruncat mai multe săgeţi otrăvite, referitoare la o persoană foarte apropiată din viaţa ei, despre care a spus că o iubeşte numai în faţa camereklor de luat vederi. Deşi trimiterile sunt clare către fostul ei iubit şi mentor Cătălin Botezatu, vedeta a ocolit să-i menţioneze numele, explicit, însă trimiterile sunt clare. În urmă cu doar câteva minute, Bianca a revenit cu un nou mesaj, de data aceasta extrem de ameninţător: 

"Referitor la afirmaţiile şi insinuările despre posibila sarcină, vreau să transmit un mesaj celui care îşi dă cu părerea mereu despre mine: Ai grijă... te joci cu focul... şi s-ar putea să te arzi!", a scris ea, pe Facebook. Ştirea că Bianca ar fi însărcinată a "explodat" luni noaptea la emisiunea lui Capatos, iar în ultimele zile Cătălin a fost singura persoană din anturajul vedetei care a intrat în direct, prin telefon, la multe emisiuni mondene, unde şi-a exprimat părerea despre acest subiect.


sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu