Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Cand inovatia se intalneste cu experienta. Google face parteneriat cu Intel. Ce pregatesc cei doi giganti


Intel a incheiat un parteneriat cu gigantul online Google pentru a dezvolta telefoanele inteligente si procesoarele tabletelor care ruleaza cu sistemul Android, informeazaBBC News. In ultima vreme, consumatorii au inceput sa se indrepte tot mai mult spre dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete, in detrimentul celorlalte electronice.


 Cand inovatia se intalneste cu experienta. Google face parteneriat cu Intel. Ce pregatesc cei doi giganti
Cu toate astea, Intel a intampinat greutati atunci cand a incercat sa lanseze cipuri de dimensiuni mai mici, dar mai eficiente din punct de vedere al puterii.  
Cererea pentru smartphone-uri si tablete a continuat sa creasca, iar operatorul celui mai cunoscut motor de cautare din lume si-a lansat propriul sistem de operare pentru aceste dispozitive mobile: Androidul. In acest fel, Google a intrat in conexiune cu producatorii globali de electronice.  
Intel, "un calator la clasa intai" 
Android a devenit, in scurt timp, cel mai folosit sistem de operare pentru telefoanele inteligente, la nivel global.
Intel, desi s-a confruntat cu o competitie acerba, avandu-i rivali pe britanicii de la ARM Holdings, a reusit sa produca cipuri de dimensiuni mici, mai usor de adaptat pe dispozitivele portabile.
Analistii sustin ca parteneriatul cu Google i-ar putea ajuta pe cei de la Intel sa faca convearga spre sistemul Android.
„Intel va fi <> in ecosistemul Android”, spune David Kanter, de la Real World Technologies.

sursa:incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu