Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Angelina Jolie şi Rihanna, în haine ieftine. Vezi aici ce vedete au mai ieşit în public în rochii "de duzină"


michelNoua Ducesă de Cambridge, Katherine Middleton, a ajuns în toate rubricile de modă ale ziarelor nu pentru cum se îmbracă, ci mai ales pentru cât costă ceea ce îmbracă. Soţia prinţului William a ridicat multe sprâncene de critici de modă cu hainele ei cumpărate din magazine ieftine. Cu toate acestea, ea a ajutat multe astfel de magazine să-şi lichideze stocurile, datorită rochiilor pe care le-a purtat, cum a fost cazul unei rochii albastre, care a costat numai 60 de euro.

michel 3


michel 2
Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, s-a remarcat mereu prin ţinutele ei foarte scumpe, create de designeri celebri. Din când în când, însă, soţia lui Barack Obama poartă şI câte o haină din magazinele de duzină, pentru a arăta că nu ţine la etichetă. Din această categorie a făcut parte şI tunica albastră, în valoare de 22 de euro, cu care era îmbrăcată când îl însoţea pe preşedintele american la Camp David.
O altă vedetă care nu este mereu îmbrăcată de marile case de modă ale lumii este Angelina Jolie. Rochia neagră pe care actriţa a purtat-o la premiera filmului "Mighty Heart" a costat numai 19 euro.
Nici Rihanna nu se ruşinează să poarte chilipiruri, ea apărând la un eveniment cu o rochie de numai 36 de euro, în timp ce Eva Longoria a venit pe covorul roşu cu o jachetă de 29 de euro.

















sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu