Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Cel mai misterios milionar din lume s-a născut în România. Citeşte povestea lui senzaţională!

Unul dintre cei mai bogaţi şi controversaţi oameni de media din lume, milionarul Vivi Nevo şi-a păstrat anonimatul timp de mai mulţi ani, reuşind să fie invizibil chiar şi pe internet. Până în 2006 nu putea fi găsit pe Google. Ceea ce ştiu foarte puţine persoane este faptul că magnatul s-a născut în România şi a crescut în Israel, scrie revista Vanity Fiar.

La 47 de ani, Nevo deţine mai multe acţiuni la companii precum Time Warner, News Corp, Twitter, Goldman Sachs, eBay şi Microsoft şi are o influenţă incredibilă pe 
Wall Street, Silicon Valley şi Hollywood, dar viaţa sa privată a fost foarte bine păzită de ochii curioşilor, potrivit revistei Vanity Fair.

Nevo s-a născut în România şi a crescut în Israel. Numele lui de botez este Aviv, dar cunoscuţii îl numesc Vivi. Tatăl lui a fost inginer chimist, iar mama lui, de care a fost foarte apropiat, a fost medic anestezist. Aceasta a murit când Aviv avea numai 20 de ani, dar i-a lăsat o avere impresionantă de câteva milioane de dolari. În scurt timp, Navo şi-a transformat moştenierea într-o adevărată avere investind banii în companii media, conform revistei Vanity Fair.
























sursa:Libertatea.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu