Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2011

VIDEO Noul sezon din "Two and a half men" a început slăbuţ! Vezi ce spun criticii despre primul episod fără Charlie Sheen!


Fanii "Two and a half men" au fost dezamăgiţi de noul sezon al serialului. Aseară a fost difuzat în SUA primul episod al producţiei TV fără Charlie Sheen. Noul protagonist este Ashton Kutcher, care îl interpretează pe Walden Schmidt, un miliardar care deţine o companie online.

walden
În schimb, primul episod din cel de-al nouălea sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" a fost întâmpinat de critici cu o serie de articole politicoase, dar lipsite de entuziasm. "A fost cu adevărat amuzant", se afirmă într-un articol, iar un altul spune că Ashton Kutcher "aproape a reuşit" să umple golul lăsat de absenţa actorului Charlie Sheen.

Robert Bianco de la USA Today i-a lăudat pe Kutcher şi pe Jon Cryer pentru abilitatea lor "de a face referiri repetate la organele sexuale ale personajului Walden şi cu toate acestea să pară în continuare simpatici, împreună". După părerea sa, serialul avea nevoie de o schimbare încă dinainte de concedierea lui Charlie Sheen, dat afară din distribuţie după ce i-a insultat în public pe producătorii show-ului.
"Schimbarea reprezintă întotdeauna ceva dificil de făcut, dar în acest caz ea era inevitabilă şi necesară. Chiar dacă ar fi existat o modalitate de revitalizare a personajului jucat de Charlie Sheen, care se apropia periculos de mult de statutul unei «glume vechi, dar îmbătrânite», Sheen nu părea a fi capabil pentru această misiune. Părea prea topit pentru a redeveni acel Charlie plin de energie şi de magnetism din timpurile lui bune, aşa cum o cerea rolul, şi părea prea obosit şi, probabil, nepregătit pentru a da tot ce are mai bun în acest serial - care, în sezonul trecut, a deplasat prea mult din încărcătura comică pe umerii personajului Alan, jucat de Jon Cryer", a adăugat el.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu