Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

Ţăranul cu Maserati revine cu un nou clip hilar pe Youtube

Petre Crăete, noul cocalar de YoutubePetre Crăete apare într-un filmuleţ în care aruncă cu miile de euro prin cameră, îşi face o pernă din bancnote şia poi s eplânge că e "mizerie" în cameră.





















































Petre Crăete s-a filmat singur dând târcoale unui Maserati sau aşezându-se mândru la volanul lui şi s-a postat apoi pe Youtube, să-l vadă lumea ce noroc a dat de la Dumnezeu peste el.

Deşi se lăuda că bolidul e dovada că "nimic nu e  imposibil, dacă ai credinţă în Dumnezeu, chiar şi să ai un Maserati", acesta nu e al lui decât în parcare, când îl păzeşte pentru şeful lui, o vedetă britanică.

"Nici prin vis nu mi-a trecut că voi avea un Maserati", făcea Crăete cunoscută minunea pe care a făcut-o Domnul pentru el. Numai că s-a dovedit că Domnul nu este Dumnezeu, ci domnul Alex Reid, fostul iubit al lui Jordan, 
pentru care Crăete îndeplineşte funcţii de pază şi protecţie. "Ninja Pete", cum îi spune stăpânul lui, şi el fost luptător, e din Bumbeşti Jiu şi a plecat de ceva vreme la muncă în Anglia. Pe vremea când mai era încă în ţară, Crăete visa să-l bată pe Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul lui Gigi Becali.

Acum, Crăete se laudă cu munţi de euro pe care îi aruncă prin cameră, după care se plânge de "mizerie". 


sursa:http://www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu