Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

Piţipoancele, pericol în trafic VIDEO

Piţipoancele, pericol în traficSunt nelipsite din ziarele de scandal, dar şi din evidenţele poliţiştilor. Simona Sensual, Ramona Gabor şi Natalia Mateuţ sunt doar câteva dintre "divele" care încalcă regulile de circulaţie aproape de fiecare dată când urcă la volan.


Simona Sensual este campioană atunci când vine vorba despre încălcarea regulilor de circulaţie. Ea a fost suprinsă de mai multe ori de paparazzi, conducând cu permisul suspendat sau fără centură. Mai rău este că au prins-o şi poliţiştii, iar blonda s-a ales cu dosare penale şi a ajuns în instanţă.
Ramona Gabor, sora fostei doamne Columbeanu, pare şi ea urmărită de ghinion atunci când urcă la volan. Ramona a omis să se uite în oglinda retrovizoare înainte de a da în marşarier şi a tamponat o maşină care staţiona pe marginea străzii. La câteva săptămâni după aceea, Ramona a fost amendată în drum spre litoral, pentru că nu avea farurile aprinse.
O altă şoferiţă problemă - Natalia Mateuţ. Bruneta nu a fost atentă şi a intrat în maşina din faţă. Rezultatul? Daună totală!
















sursa:realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu