Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

Şerban Huidu: "Mircea Badea este un trăncănitor de soi şi un laş de performanţă"


Şerban Huidu şi-a revenit complet în urma accidentului de pe pârtia de schi din Viena care era cât pe ce să îi fie fatal. El a urmat o perioadă lungă de recuperare, iar în această toamnă a revenit pe micile ecrane, în emisiunea "Cârcotaşii", de la Prima TV.

huidu22
badea
În mod evident, au reînceput şi conflictele cu eternul rival Mircea Badea. Astfel, după ce a fost atacat în direct de realizatorul emisiunii "În gura presei", care a spus că Huidu "pute de prost", "cârcotaşul"şi-a luat revanşa pe blogul său. El s-a folosit de prilejul oferit de un cititor al platformei sale care a încercat să îl convingă că Mircea Badea trebuie urmărit pentru că din emisiunea lui lumea are ce învăţa.

"Solutiile in viitor nu ti le vei lua de la Badea. Dupa cum ai vazut pe el l-a invins sistemul. Badea nu e o solutie pentru rezolvarea problemelor tale. El doar "ii bate" "ii sparge" le da una etc. In realitate e doar un trancanitor de soi. Si un las de performanta. Rezolvarile nu ti le poate da un ipocrit care se "adapteaza" la realitati! Ci o dezvoltare personala care sa te faca sa treci peste sincopele sistemului fara "pustanisme" de doi lei gen: "mama ce bataie iti dau daca te prind"! astea nu tin nici pe scara blocului!", scrie Şerban Huidu pe blogul său.









sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu