Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 octombrie 2011

Culorile toamnei


Chiar dacă am trecut în alt sezon de ceva vreme, bărbaţii poartă în continuare aceleaşi ţinute închise şi plictisitoare. Venirea toamnei vine cu paletar foarte bogat de nuanţe. Este clar că lumea se pregăteşte deja pentru iarnă, dar încă putem fi bine îmbrăcaţi din punct de vedere al cromaticii.
Cred că nu este un secret că negrul încă este la “moda” pentru bărbaţi. M-am decis să fac aceste articol pentru ca măcar cineva să renunţe la purtea în exces al negrului şi probabil să-l aduc pe calea cea bună.
Toamna este un anotimp bogat deoarece predomină nuanţele de galben, portocaliu şi roşu.
Bejul este o nuanţă care merge aproape cu orice tip de ten. În plus, bejul merge asortat şi la nuanţe mai închise precum şi la cele mai deschise. Poate te gândeşti o pereche de pantaloni kaki sau o haină camel.
Negrul din păcate nu pot să neg că nu este o nuanţă potrivită toamnei, dar nu exagera cu ţinute “all-black”.
Culorile pământii sunt formate din nuanţele de verde, maro, ruginii şi galben. Poţi încerca nişte pantofi/ghete verzi sau maro.
Pe lângă aceste culori potrivite toamnei, trebuie să iei în considerare nuanţa părului, tenului şi al ochilor. Aş mai adăuga şi nota ta de exprimare care te va îndruma să porţi şi alte nuanţe.
Tweed-ul este cel mai potrivit material prin care te poţi exprima în nuanţele toamnei având în vedere firele colorate folosite în ţesătură.
Până la urmă, doar dacă experimentezi, poţi găsi nuanţele potrivite ţie.
http://inhabitat.com/
http://famewatcher.com
http://yinnyang.co.uk
http://www.trashness.com/
http://www.wearethemarket.com
sursa foto: http://yazhang.tumblr.com/


sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu