Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 octombrie 2011

Puloverul în V – elegant și stilat


pulover in V, pulovere pentru barbatiPe lângă cardigan, un alt element esențial dingarderona de toamnă- iarnă îl reprezintă puloverul în V. Acesta este un articol clasic ce se poate adapta aproape la orice ţinută şi nu se demodează. El este recomandat celor care sunt în formă şi mulţumiţi de felul în care arată. De asemenea, puloverele în V atrag atenţia asupra feţei şi a gâtului.
Un pulover în V denotă eleganță şi stil dacă este purtat cu un palton sau o cămaşă. Aceste pulovere merg cu orice tip de pantalon.
Poartă cu o cămaşă albă şi o cravată colorată sub pulover pentru o ţinută sofisticată. Puloverele de culoare neagră şi gri se pot asorta uşor la blugi şi la kaki pentru a arăta stilat. Pentru a avea o pată de culoare poţi purta o cămaşă colorată sub pulover.
Pentru accentuarea verticalităţii folosește-te de acest pulover, care au rolul de a coborî privirea de la nivelul gâtului. El reprezintă un avantaj pentru cei cu gâtul scurt având un rolul de alungire. În plus, puloverul în V îți oferă posibilitatea de a descheia primii nasturi de la cămașă. Acesta oferă cămășii o vizibilitate mai mare. Manșeta cămășii trebuie să fie doi centimentri ieșită sub mâneca puloverului.
Verifică ca gulerul puloverul să nu fie prea larg sau prea îngust și dacă este prea lung adaosul de material nu va da bine.
Pentru un look lejer și casual poți rula mânecile puloverului și/sau poartă cămașa scoasă din pantaloni.
Dacă ai opțiunea să alegi un pulover în dungi atunci mergi pe o cămașă dintr-o nuanță care se regăsește pe acesta. O asortare mai subtilă este atunci când asortezi cămașa la dunga de pe pulover decât la nuanța acestuia.
Cum se poartă acest pulover la costum?
1.       Cele mai sigure nuanțe sunt gri-ul, bleumarinul și negrul.
2.       Adaugă culoare, adică alege un pulover cu o nuanță deschisă.
3.       Mergi pe un imprimeu argyle sau în dungi.
Alege materiale de calitate precum lâna, lâna-merino, cașmir și bumbac (după caz, în funcție de climat).
Tot ce mai ai de făcut este să-ți achiziționzi unul și să-l introduci în garderoba ta.

1. Pulover si camasa in carouri

2. Pulover din casmir
pulover in V, pulovere barbati
3. Pulover in V si tricou

4. O alta varianta de purtare a puloverului

5. Pulover portocaliu si kakii
pulover elegant, pulover pentru barbati
6. Elegant


sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu