Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

10 sfaturi despre cum să-ţi ţii bărbatul aproape


În zilele noastre e din ce în ce mai greu să găseşti fericirea, iar atunci când simţi că ai găsit-o, trebuie să faci tot posibilul pentru a o menţine. Aşadar, ai un bărbat grozav acasă? Ţine-l bine, deoarece iubirea nu iese în cale în fiecare zi.

dana savuica bun
sh
Dana Săvuică îţi spune cele zece secrete care fac un bărbat să stea la casa lui, alături de femeia lui.

1. Nu uita să fii cochetă tot timpul, indiferent de starea pe care o ai, atât în comportament, cât şi în înfăţişare. Fă-l puţin gelos şi ţine-l prins într-o lesă a seducţiei.

2. Trezeşte-te cu puţin timp înaintea lui şi aranjează-te: puţin lip-gloss, puţin roşu în obraji, un parfum discret după ureche, apoi te bagi înapoi în pat şi îl trezeşti cu şoapte de iubire.

3. Sau "Breakfast in Bed" - trezeşte-l cu aroma de cafea şi un croissant cald. O bucăţică de ciocolată pe care s-o împărţiţi ar da dulceaţă momentului.

4. Igiena intimă, cea corporală, este un "Must do": duşul de dimineaţă şi baia în uleiuri parfumate seara, creme şi lapte de corp care să dea supleţe pielii.

5. Schimbă-ţi imaginea din când în când. De ce să nu încerci un stil nou de coafură, o manichiură french sau o culoare de păr cu câteva şuviţe aurii?

6. Lenjeria intimă şi ciorapii cu portjartier sau... fără lenjerie! Îl va excita la maximum; un SMS în miezul zilei sau un sexchat pe telefon îi va da speranţe şi îi va arăta că eşti într-o formă excelentă.

7. Nu-l agasa cu problemele cotidiene. În lumea voastră intimă trebuie să fiţi imuni la orice şi să vă concentraţi doar pe a face dragoste.

8. Nu te comporta ca o babă care se plânge de orice; nici ca o soacră căreia nu-i convine nimic; nu-l certa când crezi că face vreo prostie, nu ridica tonul, nu ţipa - fii calmă, drăgălaşă şi rezolva totul cu tact.

9. Nu îi bârfi prietenii, caută să te împrieteneşti cu ei, să le fii amică; lasă-l să iasă la bere; nu îi controla telefonul mobil sau e-mailurile, are dreptul la spaţiul intim.

10. Bărbaţilor le place să fie răsfăţaţi; încearcă să furi câteva dintre secretele mamei lui - felul preferat de mâncare, alintatul, mângâierile.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu