Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

Şi tu ai putea fi clarvăzător! Cum să-ţi afli viitorul cu ajutorul minţii


Nu toţi oamenii care au capacitatea de a prevesti viitorul s-au născut aşa. Unii îşi dobândesc abilităţile de clarvăzători în urma unor evenimente tragice, cum ar fi accidentele rutiere devastatoare, a unor traume psihice puternice sau a unor boli grave. Majoritatea însă îşi dezvoltă clarviziunea prin exerciţii mentale persistente, pe care le poţi face şi tu dacă vrei să-ţi afli viitorul. Iată ce paşi trebuie să urmezi pentru a-ţi schimba viaţa în bine, ştiind din timp ce-ţi rezervă viitorul.


astro
Etapele pe care trebuie să le urmezi
În primul rând, trebuie să ştii că tu cu mintea ta, prin diviziunea ei superioară şi cea inferioară - supraconştientul şi subconştientul, poţi face foarte multe lucruri la care nici nu te gândeşti. Poţi produce sau opri cursul unor evenimente, poţi combate sau agrava evoluţia unor boli etc. De aceea, clarvăzătorii nu sunt cu nimic mai deosebiţi în comparaţie cu tine. A vedea cu ajutorul minţii înseamnă să parcurgi următoarele etape: 
să accepţi ideea că întreaga ta capacitate de cunoaştere este fragmentară şi iluzorie;
să deschizi un canal de comunicaţie cu spiritele în fiecare zi, la aceeaşi oră şi într-un loc liniştit, unde să nu te deranjeze nimeni;
să te concentrezi asupra unui punct situat în partea frontală a capului şi să-ţi imaginezi că poţi să vezi partea frontală a creierului;
să-ţi imaginezi că eul tău real este închis în corpul fizic şi încearcă să sară în altă dimensiune din partea frontală;
să meditezi şi să te concentrezi ca să poţi înţelege realitatea nouă şi ciudată pe care o vizionezi prin mintea ta;
să aplici ceea ce înţelegi în sfera fizică (de exemplu, să participi la vindecarea ta sau a unui bolnav despre care obţii informaţii).

Imaginile vizualizate cu mintea
Nu te descuraja dacă nu reuşeşti din prima încercare. Pentru început este posibil să nu experimentezi nicio senzaţie specială şi să nu vezi nimc. După numeroase repetări, concentrându-te foarte bine asupra punctului din regiunea frontală a capului vei ajunge să-ţi "adormi" mintea conştientă şi să vezi, puţin câte puţin, unele indicii. Raze de lumină, stele colorate sau figuri geometrice. Imaginile se vor derula în mintea ta ca atunci când ai călători printr-un tunel la capătul căruia te întâmpină o lumină puternică. În final, vei reuşi să-ţi revezi trecutul, locuri inundate, războaie, vei ajunge să comunici cu spiritele celor trecuţi în nefiinţă din familia ta, prieteni, cunoscuţi sau necunoscuţi etc.
De ce e bine să ai astfel de viziuni?
poţi să găseşti remediul pentru o boală care-ţi macină trupul şi căreia medicii nu-i găsesc niciun leac;
ai putea afla cine intenţionează să-ţi facă ceva rău şi, astfel, vei şti să te fereşti;
poţi să descoperi când îţi vei întâlni sufletul pereche şi poţi să vezi cum arată el înainte să-l întâlneşti;
ai putea găsi soluţii pentru problemele financiare cu care te confrunţi sau ai putea şti ce să faci pentru ca afacerea ta să prospere.

sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu