Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Anthony Hopkins şi-a scos nevasta la shopping


anthony1Renumitul actor Anthony Hopkins, în vârstă de 73 de ani, îşi dedică timpul liber soţiei, pentru ca aceasta să nu aibă motive să se simtă neglijată.

anthony2
Astfel, marele star a profitat de ceva timp liber în agenda sa supraîncărcată şi şi-a scos nevestica, Stella Arroyave, în vârstă de 55 de ani, la cumpărături. Ţinându-se de mână ca doi tinerei şi extrem de zâmbitori, cei doi au bătut magazinele din Beverly Hills pentru a face cumpărături. La un moment dat, Stella s-a desprins din mâna soţului ei şi a poposit puţin în faţa unei vitrine. În aşteptarea consoartei, actorul i-a observat pe paparazzi şi, foarte relaxat, s-a întors spre ei zâmbind. Soţia sa l-a prins din urmă, Anthony i-a întins mâna şi, după ce le-a mai aruncat un surâs fotografilor, şi-au văzut de drum.

Anthony Hopkins s-a însurat pentru prima oară cu Petronella Barker, mariajul celor doi întinzându-se între anii 1967 şi 1972. În perioada 1973 şi 2002, legendarul actor a fost căsătorit cu Jennifer Lynton. Din anul 2003, starul are un mariaj fericit alături de actriţa şi producătoarea columbiană Stella Arroyave. Din prima căsnicie, Anthony Hopkins are o fată, Abigail, care s-a născut în anul 1968 şi care este actriţă şi cântăreaţă.





sursa:cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu