Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Volkswagen buggy Up – La plaja


VW buggy UpVolkswagen a aratat o intreaga familie de studii pe baza noului model Up. Sunt multe, facute cam la gramada, n-o sa vi le arat pe toate acum. Insa, mie mi-a placut mult unul anume, VW buggy Up, un concept destinat plajelor in special si drumurilor neasfaltate in general.
Nemtii nu spun acum, nici nu s-au gandit la ceva special, in ceea ce priveste motorizarea. Nu conteaza, poate fi orice motor din gama Up. Important este ca sasiul (modificat aproape complet) a fost coborat cu 20 mm, pozitia de condus este, logic, mai joasa, dinamica masinii schimbata, totul fiind facut pentru a conduce de placere.
Nu stiu daca VW chiar va produce aceasta versiune, dar e sigur ca dintre celelalte concepte de care va spuneam va produce versiunea electrica si GT-ul. Sa vedem acum cat timp va trece pana le vom vedea in serie. Pana atunci, sa ne delectam cu un buggy foarte tentant, pe care-l si vad aruncand nisip in toate partile. Imi plac genul asta de masini si.. n-am avut niciodata ocazia sa conduc una.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu