Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Tendinte in moda masculina in sezonul toamna-iarna 2011

Fie ca te preocupa de obicei actualitatea stilului tau vestimentar sau vrei sa-i faci o surpriza iubitei tale cu o imagine nou-nouta si in tendinte, iata ce scoate in prim-plan moda masculina in sezonul toamna-iarna 2011.

Nu-ti mai alege hainele la intamplare sau doar sub imperiul confortului pe care ti-l ofera, ci selecteaza-le in functie de culori si textura materialelor. In cazul in care nu esti prea familiarizat cu arta cromaticii si a textilelor, roaga o amica sa te ajute.

Ce se poarta

Toamna aceasta se poarta culorile tari, puternice si impunatoare. Materialele in voga sunt cele care inspira lux si rafinament, precum stofa, catifeaua sau pielea naturala.

Nuantele-vedeta sunt cele neutre si tonurile de gri pentru ocaziile speciale, la polul opus fiind culorile aprinse pentru tinutele casual.

Stilul militaresc

Trendul stilului militaresc este si anul acesta la mare cautare, asa ca orienteaza-te dupa jachete, accesorii sau paltoane care sa aminteasca de uniformele armatei (din orice patrie iti doresti), cu butoni, curele si guler de brav luptator.

Salvatore Ferragamo, Alexander McQueen si Versace au propus acest look masculin si curajos pentru sezonul rece de anul acesta.



Stilul Preppy

Stilul Preppy sau “old school”, cum mai este numit, ti se va potrivi manusa daca esti mai degraba adeptul hainelor lejere si confortabile in nuante deschise. Variantele acestui stil sunt disponibile in colectiile actuale ale caselor de moda Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger, Junya Watanabe, D&G, Acne si Etro.



Orice nuanta de gri

Gri-ul nu trebuie sa-ti lipseasca din tinutele zilnice. Poate fi purtat cu orice alta culoare, la orice eveniment – fie el sportiv sau business.



Tonurile neutre

Alege costume sau haine groase de iarna in tonuri neutre, la care sa adaugi un accesoriu intr-o culoare puternica (esarfa, basca, manusi etc).



Tricotaje si pulovere nordice

Puloverele tricotate in nuante deschise, cu gat si cele cu motive nordice sunt la modain acest sezon. Sunt calduroase, comode si usor de purtat.



Pantalonii cu manseta, buzunarele externe si esarfele infasurate in jurul gatului sunt alte elementele de actualitate pentru moda masculina in sezonul rece.

Combinatia dintre albastru si gri reprezinta pentru toamna anului 2011 o alta culoara clasica incontestabila, asa ca poart-o cu incredere in acest sezon.




sursa:askmen.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu