Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Cum a fost la evenimentul Tudor Tailor din Cluj Napoca(POZE)


În 3 noiembrie 2011, la hotel Central, am fost invitat la evenimentul de lansare a colecţiei“Fall/Winter in love with Tudor”. Pentru cei care nu ştiu cu ce se ocupă Tudor Personal Tailor, ei fac costume şi cămăşi după măsurile tale mai exact made to measure. Made to Measure se situează între Ready to Wear (cum sunt hainele de pe rafturile magazinelor) şi Be Spoke la care trebuie să participi la măsurătorii de două-trei ori.
Cei de la Tudor, au un paletar şi multe mostre ceea ce face decizia cât mai grea de ales datorită cromaticii şi a varietăţii de material, dar Alex şi Alin te vor ajuta să alegi cea mai potrivită variantă.
Tudor Personal Tailor sunt în aceaşi barcă cu mine fiindcă le displac materiale sintetice aşa că nu prea ai şanse să-ţi achiziţionezi de la ei, costume din poliester.
Alin Copîndeanu, cel prezent în prima fotografie, a ţinut discursul de deschidere a evenimentului, după care a preluat ştafeta Alex Tudoroiu.
Alex Tudoroiu
Cred că nu mai este nevoie să vă explic cât de bine a fost îmbrăcat Alex la eveniment, dar acel sacou de catifea precum şi pantofii, fac toţi banii.
COLECŢIA
Piesa de rezistentă, mi s-a părut paltonul datorită nuanţei, buzunarului de la piept, nasturii ascunşi şi a ticket pocket-ului.
Tudor Tailor
Căptuşeala mânecii sacoului, este în ton cu acele carouri mov de pe sacou.
Tudor Tailor
Un costum clasic care nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărui bărbat.
Tudor Tailor
Nu am mai văzut de mult timp un astfel de costum cu manşetă. Acea manşetă, va ajuta ca pantalonul să cadă mai bine pe picior.
Tudor Tailor
Tudor Tailor, au şi o jachetă sport cu influenţe milităreşti. Superbă căptuşeală, nu?
Tudor Tailor
Acest sacou de ceremonie, va face diferenţa. Chiar dacă este negru , are acel imprimeu discret care te va scoate în evidenţă.
Tudor Tailor
Un alt plus de la Tudor Tailor este că imaginea lor este Alex Moise care a pozat două ori pentru Stil Masculin aici şi aici alături de cei doi prieteni Alex Drăgan şi Alex Iordache.
Catalog Tudor
Un astfel de costum, necesită şi o îngrijire pe măsură.
MOSTRELE
Mostră 1
mostra 2
mostra 3
mostra 4
mostra 5
mostra 6
mostra 7
INVITAŢII
1
Cristi
Cristi
Pe Cristi l-ai mai văzut în perioada Tiff-ului şi aici.
Tudor
Pe Tudor probabil îl cunoşti de aici.
captuseala sacou
Virgil unul dintre cititorii care a primit invitaţia de a participa la acest eveniment.
Virgil
1
2
sursa:stilmasculin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu