Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

CASIO Cum Sa Revigorezi Piata Ceasurilor


Casio este mandru sa participe si anul acesta la targul BASELWORLD. Ca intotdeauna, suntem incantati sa prezentam lumii cele mai noi idei si cele mai inovatoare ceasuri in cadrul acestui eveniment preeminent.
In contextul luptei pentru supravietuire a economiei globale, industria orologera este pusa in fata unor provocari precum vanzari scazute ale produselor de lux datorita comportamentului econom al consumatorului. In ciuda mediului dificil, ceasurile de performanta superioara – si anume acelea care ofera valoare superioara nivelului pretului – castiga teren in fata consumatorilor. Inca o data, ni se confirma teoria conform careia este vital sa oferi produse de calitate. 


Yuichi Masuda
Director,
Senior General Manager,
Timepiece Product Division


Neclintit de piata curenta, Casio continua sa se extinda pe segmentul de ceasuri, bazandu-se pe trei puncte forte in misiunea "Moving Time Forward". Consideram ca avem trei avantaje distinctive: dezvoltarea creativa de produse folosind in mod avantajos tehnologiile noastre digitale avansate si design-ul exterior functional; brand-uri puternice si individualiste; si traditia noastra de marketing inovator. Beneficiind de aceste avantaje, ceasurile noastre se diferentiaza de restul de pe piata datorita valorii pe care o adaugam, investind in ele pentru a transforma conditiile dificile din piata curenta in oportunitati de afaceri.
La BASELWORLD 2010, expozitia "Face of the Future" a prezentat cateva dintre cele mai inovative creatii, prezentand noi produse din cadrul G-Shock, Edifice si a altor brand-uri.
Si acest an, vom organiza "Shock the World Tour", eveniment media cu participarea a numeroase vedete, in scopul de a ne asigura ca intreaga lume va fi captata de mania G-Shock.
Noi, cei de la Casio, suntem hotarati sa contribuim la revigorarea pietei orologere prin intermediul unor produse unice, brand-uri distinctive si metode inventive de marketing cu care v-am obisnuit si pana acum. Din nou, vom depasi limitele conventionale si vom reinventa ceasul. In cele din urma, Casio inseamna creativitate si contributie.



sursa:bbcollection.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu