Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Cum va pot ajuta ceasurile unisex sa economisiti?


In conditiile financiare actuale, un ceas unisex ar putea fi cea mai buna solutie pentru o familie pasionata de ceasuri. Pentru ca se spune ca in general femeile apreciaza designul si estetica, iar barbatii sunt mai degraba atrasi de functionalitate si precizie, un ceas care sa le aiba pe toate ar fi varianta cea mai economica. De exemplu, cele mai noi modele de la Panerai, un brand faimos pentru succesul pe care il are atat la femei cat si la barbati – Radiomir Chronograph din otel si Radiomir Oro Rosa din aur roz.
Cu un diametru de 42 de milimetri, ceasurile sunt putin mai mici decat modelele care au consacrat brandul, astfel incat au si nota de feminitate dorita de femei. Partea feminina va fi atrasa si de versatilitatea modelelor – datorita unui mecanism patentat cureaua poate fi schimbata usor, iar look-ul ceasului este complet transformat datorita curelelor colorate.
Cadranul ambelor modele este construit folosind modelul tipic de “sandvis” – numeralele si indecsii sunt taiati in stratul superior care este asezat pe un disc pe care a fost aplicata o substanta luminescenta. Astfel este obtinuta o lizibilitate sporita chiar si in intuneric.
Calibrul cu incarcare manuala al Radiomir Oro Rosa este manufacturat in atelierele Panerai, care in ultimii ani si-a extins capacitatea de productie si o obtinut statutul de manufactura. Si Radiomir Chronograph este echipat cu un calibrul automatic manufacturat Panerai si certificat COSC.

Cum va pot ajuta ceasurile unisex sa economisiti?. In conditiile financiare actuale, un ceas unisex ar putea fi cea mai buna solutie pentru o familie p


sursa:despreceasuri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu