Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 septembrie 2011

Record pentru Two and a half men: cel mai vizionat episod din istorie. 28 de milioane de americani s-au uitat la Ashton Kutcher!


Record pentru Two and a Half Men: cel mai vizionat episod din istorie. 28 de milioane de americani s-au uitat la Ashton Kutcher!

Presa nu a lovit prea tare in Ashton Kutcher dupa primul episod din noul sezon al sitcom-ului  Doi barbati si jumatate , insa fanii au fost nemilosi cu actorul. 28 de milioane de americani s-au uitat luni seara la debutul sezonului 9, dar nu au fost prea fericiti de ce au vazut.
Record pentru Two and a Half Men: cel mai vizionat episod din istorie. 28 de milioane de americani s-au uitat la Ashton Kutcher!
Cum era de asteptat canalul TV CBS a fost pe val cu mult asteptatul sezon din  Doi barbati si jumatate : 28 de milioane de americani au fost cu ochii pe Ashton Kutcher mai mult gol decat imbracat la debut, asta inseamna un raiting de 10.5 pe un segment demografic de 18-49 ani. A fost cel mai urmarit show din SUA  in aceasta toamna si cea mai vizionata premiera de sezon de 6 ani incoace pentru CBS si episodul cu cea mai mare audienta din istoria serialului ( difuzat in SUA de 8 ani)


Vezi aici imagini din primul episod Two and a half men cu Ashton Kutcher!
Multi raman sceptici si anunta cifre mai joase pentru urmatoarele episoade. Ashton Kutcher trebuie sa munceasca mai mult ca sa fie amuzant a scris New York Daily News. Pentru fanii serialului Doi barbati si jumatate, Ashton Kutcher nu s-a ridicat insa la inaltimea lui Charlie Sheen  care a reusit in aceeasi seara cea mai mai audienta din istoria unui alt show - Comedy Central cu episodul - Comedy Central’s Roast of Charlie Sheen care a adunat luni seara pe toata perioada difuzarii ei - 10 milioane de telespectatori.




Pentru Charlie Sheen lucrurile par sa mearga de minune. Site-ul TMZ scrie ca actorul va primi peste 100 de milioane de dolari de la Warner Bros. in urma procesului intentat de actorul de 46 de ani.



sursa:procinema.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu