Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 octombrie 2011

Fotografie socanta cu Michael Jackson

Fotografie socanta cu Michael Jackson
O noua fotografie in care poate fi vazut trupul neinsufletit al megastarului a fost facuta publica, ieri, in cadrul procesului impotriva doctorului Conrad Murray.
Doctorul Christopher Rogers, de la Institutul de medicina legala din Los Angeles, a spus ca fotografia prezentata arata ca Michael Jackson era foarte slab pentru inaltimea lui, insa avea o stare de sanatate mai buna decat media persoanelor de varsta sa si avea un nivel bun al colesterolului.

"Era mai sanatos decat orice om de varsta lui. Nu avea pic de grasime sau colesterol pe peretii inimii. Cauza mortii a fost o intoxicatie cu Propofol", a spus acesta, potrivit DailyMail.


Avocatii apararii sustin ca Michael Jackson si-ar fi administrat singur anestezicul in timp ce Conrad Murray era la baie, insa Rogers spune ca in doua minute, cat a zis Murray ca a lipsit, era practic imposibil ca megastarul sa se ridice din pat, sa caute anestezicul si sa-si administreze singur cantitate fatala, mai ales pentru ca era deja sub influenta propofolului.

Rogers a explicat ca megastarul a murit in urma unei grave intoxicatii cu propofol, un anestezic puternic pe care Jackson il folosea ca somnifer si pe care Murray a recunoscut ca i l-a administrat pe 25 iunie 2009. 

  • Tot in procesul de ieri, a fost difuzata si inregistrarea interogatoriului la care a fost supus Conrad Murray a doua zi de la moartea artistului.

"Dr. Murray, mi-ai spus ca ai salvat multi parinti ... dar nu ai putut sa-l salvezi pe tatal meu", 
i-ar fi spus fiica artistului lui Murray, dupa care acesta a asigurat-o ca a facut tot ce i-a stat in putinta. "Stiu ca ai dat tot ce ai avut mai bun, dar sunt foarte suparata", ar fi adaugat micuta.

In aceasta inregistrare, Murray mai spune ca Michael Jackson era aproape orb si ca avea o infectie fungica la picioare, care nu-i permitea sa danseze.

  • In cazul in care va fi condamnat, Conrad Murray, in varsta de 58 de ani, risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare si pierderea dreptului de a practica medicina.

Imagini si inregistrari socante cu Michael Jackson



sursa:9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu